Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beograd

Anonymous
    Guest

Beograd - Page 32 Empty Re: Beograd

Post by Guest Fri Jul 15, 2022 12:51 am

I sad ako ja kažem da će ova fora upaliti (eto Vučić smenio Sićvea, doveo novu metlu, svašta se radi dok Vučić ne gleda ali viditelivi, moj gospodine, da ipak sklone one koji ne valjaju), ispašću kulturrasista, defetista i tako dalje. Potpisujem vam da je ovo tačno ono što (pomalo) nervozno beogradsko glasačko telo želi da čuje.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jul 15, 2022 12:54 am

Naravno da ce proci - uklapa se u "ne zna Vucic sta ovi rade ali kad sazna, sve ce ih pocistiti"

_____

Uprava napolje!

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jul 15, 2022 6:35 pm

Зна се да им овај тактички политички маневар пролази, па зашто да не играју на ту карту?

Подсећа ме мало на англосаксонски ”добар пандур лош пандур” метод.
    Један те вређа други шатро ради у твом интересу, али обојица су пандури док је осумњичени и даље у полицијској станици.

Да се послужим том аналогијом, ако смо ми грађани тај ухапшеник, не ваља се примати ни на једног ни на другог пандура него стрпљиво памтити њихове изјаве па звати адвоката да нас ослободи.

Ко би могао бити тај народни адвокат? ”Морамо” је на добром путу да то постане.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jul 22, 2022 3:15 am

nesrećni radikali, uvek moraju da čiste za nedomaćinskom prethodnom vlašću, čak i kad je prethodna vlast njihova vlast Beograd - Page 32 3363120308

voditeljka je softball intervjuerka crni pojas drugi dan. voleli su vas na nbg zbog tog vašeg neposrednog kontakta sa građanima, da li ćete sad moći da ostvarite taj kontakt na nivou beograda JER JE MNOGO VEĆI

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jul 22, 2022 3:38 am

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 22, 2022 4:22 am

Unutrašnji prsten
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Jul 24, 2022 2:44 pm

„Ne znam ko je šta radio tokom rata u Bosni, jer tamo nisam bio, ali znam da je Mladić branio srpski narod i da nije bilo njega, Srbi iz Bosne bi verovatno završili slično Srbima iz Hrvatske. Bili bi ubijani i na kraju proterani sa svojih ognjišta“, kazao je Šapić, prenosi Beoinfo.

On je istakao da „uvek možemo da govorimo o grafitima i o komunalnom redu u Beogradu“, ali je zamolio javnost da u te stvari ne meša Haški tribunal i njegove presude.

„U tom slučaju ste na pogrešnoj adresi i moraćete da sačekate nekog drugog gradonačelnika da dođe na moje mesto i da vam ispunjava te vrste haških želja“, poručio je Šapić.

YIHR Srbija je prethodno pozvala Šapića da komunalnim službama naloži da uklone mural posvećen Ratku Mladiću, na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića na Vračaru.

Post by beatakeshi Sun Jul 24, 2022 3:34 pm

Ne znam ali znam.
    Beograđani su hteli vola za mayora, pa su ga i dobili. Jbg, demokratija. Nadam se da su bisanski glasovi doneli prevagu, zbog sveprožimanja. Beograd - Page 32 2348298330
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 24, 2022 5:43 pm

Nešto mi ne drži vodu ovde. 

Vučić mora da lavira, ekvidistancira, jede govana, a Šapara - pljap, što na umu to na drumu, živelo klanje, zlo i genocid, govori ono što bi Vučić želeo ali ipak ne sme i što, na kraju, misli i govori većina biračkog tela. Mislim da su ovo neki šumovi koji će biti brzo uklonjeni, ili će Šapić imati kratku karijeru u SNS. Ovako bi mogao postati konkurencija svom vlasniku.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jul 24, 2022 5:50 pm

Jeste malo cudno, ne u kontekstu Sapica naravno, ovo je 1/1 nesto sto on zaista misli, nego bas u kontekstu SNS. Ovome sto si napisai dodajem i to da se SNS jako trudio da u BGD izbegne ove price i da fura imidz ideoloski neutralnih tehnokrata (Mali, Vesic) who get things done. Sa ovim pricama se zapravo ne dobijaju izbori u Beogradu (ali moze da se pumpa licna popularnost u jednom delu birackog tela - sto je Sapicu mozda dovoljno ako nekad ponovo izadje sam na izbore).

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jul 24, 2022 5:52 pm

Ustvari, gresim - mozda pokusavaju ovakvim nastupom da vrate deo biraca koji su na poslednjim izborima izgubili u korist Zavetnika, DVERI i NADE. To mi ima najvise smisla.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 24, 2022 5:59 pm

To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.
    Notxor

Post by Notxor Sun Jul 24, 2022 6:15 pm

Šapić je debil, a taj debil je u DS bio Đilasov pomoćnik gradonačelnika i predsednik gradskog odbora DS.
    Inače mislim, a i "sicve" je to negde rekao, da se Šapić pozicionira nezavisno od Vučića, ne pominje ga uopšte i pušta svom malom umu da kenja bisere poput ovog - haške želje!?! u 2022. wtf?!

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jul 24, 2022 6:33 pm

Cousin Billy wrote:To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.

Ne, ne, slazem se s tobom- Sapic je bukvi prva osoba u SNS sa kakvom-takvom nezavisnom popularnoscu, licnoscu i imidzom. Pritom je vrlo lukavo igrao dosad i dobar je u javnom nastupu. Samo mislim sa ga ovi drze na prilicni kratkoj uzici (da nije tako,ne bi ga pustili ni da priviri na to mesto na kojem je). Ali opet - stoji da pre njega nije bilo nikog ko i teoretski moze da bude konkurencija Vucicu. Ovaj bi to, bar teoretski, mogao da bude.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Jul 24, 2022 6:35 pm

I Vucicu i opoziciji odgovaraju novi izbori. Pa sta bude.
    disident

Post by disident Sun Jul 24, 2022 6:45 pm

Erős Pista wrote:
    Cousin Billy wrote:To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.

Ne, ne, slazem se s tobom- Sapic je bukvi prva osoba u SNS sa kakvom-takvom nezavisnom popularnoscu, licnoscu i imidzom. Pritom je vrlo lukavo igrao dosad i dobar je u javnom nastupu. Samo mislim sa ga ovi drze na prilicni kratkoj uzici (da nije tako,ne bi ga pustili ni da priviri na to mesto na kojem je). Ali opet - stoji da pre njega nije bilo nikog ko i teoretski moze da bude konkurencija Vucicu. Ovaj bi to, bar teoretski, mogao da bude.
    Ta uzica je titanijumska

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 24, 2022 6:50 pm

OK ajmo u dragstor mod: šta misliš, čime bi mogli da ucenjuju Šapića, tj koji je to njihov leverage nad njim? Ako izuzmemo očigledan, a to da je on u suštini solo igrač koji je pristao da bude kooptiran u SNS u kome verovatno nema nikakva leđa.
    disident

Post by disident Sun Jul 24, 2022 6:56 pm

Cousin Billy wrote:OK ajmo u dragstor mod: šta misliš, čime bi mogli da ucenjuju Šapića, tj koji je to njihov leverage nad njim? Ako izuzmemo očigledan, a to da je on u suštini solo igrač koji je pristao da bude kooptiran u SNS u kome verovatno nema nikakva leđa.
     snimcima koji bi potvrdili sve one glasine   
    Beograd - Page 32 653816692

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jul 24, 2022 6:58 pm

Nemam pojma, mozda neko muvanje s parama na NBG koje bi mogli da aktiviraju na neki spektakularan nacin (kao za onog nesrecnog Jovicevica).

_____

Post by beatakeshi Sun Jul 24, 2022 7:11 pm

Ovo je za folder smešno: Šapić konkurencija Vučiću??? Koliko Vo dobija procenata u prvom krugu?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 24, 2022 7:16 pm

Pa nismo rekli da će da ga sutra porazi na izborima nego da može da predstavlja problem u budućnosti ako se to ne sanira na vreme. U multiverzumu sve može da se dogodi, pa i da ljudi imaju viršle umesto prstiju - a svakako može da postoji univerzum u kome Šapić sagradi autentičnu glasačku bazu.

Post by beatakeshi Sun Jul 24, 2022 9:31 pm

To ni kod Rika i Mortija, živ ti ja. No čujemo se 2050.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Jul 25, 2022 1:30 am

Шапић је аутентично популаран на Новом Београду. 

Освајао је одборничка места и проценте још у доба ДС-а, па и у самосталној варијанту која је имала за циљ да му дигне цену пре продаје СНСу.

Ново СНСовско доба неспутано је моралним скрупулама и Гангула се томе успешно прилагођава.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Jul 25, 2022 3:03 am

Bio je autenticno popularan zato sto nije bio Vucic, i zato sto se u Srbiji smatra centrom.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Jul 31, 2022 5:42 am

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:40 am