Beograd
- Guest
- Post n°776
Re: Beograd
I sad ako ja kažem da će ova fora upaliti (eto Vučić smenio Sićvea, doveo novu metlu, svašta se radi dok Vučić ne gleda ali viditelivi, moj gospodine, da ipak sklone one koji ne valjaju), ispašću kulturrasista, defetista i tako dalje. Potpisujem vam da je ovo tačno ono što (pomalo) nervozno beogradsko glasačko telo želi da čuje.
- Post n°777
Naravno da ce proci - uklapa se u "ne zna Vucic sta ovi rade ali kad sazna, sve ce ih pocistiti"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°778
Зна се да им овај тактички политички маневар пролази, па зашто да не играју на ту карту?
Подсећа ме мало на англосаксонски ”добар пандур лош пандур” метод.
Један те вређа други шатро ради у твом интересу, али обојица су пандури док је осумњичени и даље у полицијској станици.
Да се послужим том аналогијом, ако смо ми грађани тај ухапшеник, не ваља се примати ни на једног ни на другог пандура него стрпљиво памтити њихове изјаве па звати адвоката да нас ослободи.
Ко би могао бити тај народни адвокат? ”Морамо” је на добром путу да то постане.
Подсећа ме мало на англосаксонски ”добар пандур лош пандур” метод.
Један те вређа други шатро ради у твом интересу, али обојица су пандури док је осумњичени и даље у полицијској станици.
Да се послужим том аналогијом, ако смо ми грађани тај ухапшеник, не ваља се примати ни на једног ни на другог пандура него стрпљиво памтити њихове изјаве па звати адвоката да нас ослободи.
Ко би могао бити тај народни адвокат? ”Морамо” је на добром путу да то постане.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°779
nesrećni radikali, uvek moraju da čiste za nedomaćinskom prethodnom vlašću, čak i kad je prethodna vlast njihova vlast
voditeljka je softball intervjuerka crni pojas drugi dan. voleli su vas na nbg zbog tog vašeg neposrednog kontakta sa građanima, da li ćete sad moći da ostvarite taj kontakt na nivou beograda JER JE MNOGO VEĆI
voditeljka je softball intervjuerka crni pojas drugi dan. voleli su vas na nbg zbog tog vašeg neposrednog kontakta sa građanima, da li ćete sad moći da ostvarite taj kontakt na nivou beograda JER JE MNOGO VEĆI
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°780
Maksima Gorkog.
— Centar za lokalnu samoupravu (@onlineCLS) July 21, 2022
Za “Treće oko”. pic.twitter.com/o2wGFMEKBm
- Post n°782
„Ne znam ko je šta radio tokom rata u Bosni, jer tamo nisam bio, ali znam da je Mladić branio srpski narod i da nije bilo njega, Srbi iz Bosne bi verovatno završili slično Srbima iz Hrvatske. Bili bi ubijani i na kraju proterani sa svojih ognjišta“, kazao je Šapić, prenosi Beoinfo.
On je istakao da „uvek možemo da govorimo o grafitima i o komunalnom redu u Beogradu“, ali je zamolio javnost da u te stvari ne meša Haški tribunal i njegove presude.
„U tom slučaju ste na pogrešnoj adresi i moraćete da sačekate nekog drugog gradonačelnika da dođe na moje mesto i da vam ispunjava te vrste haških želja“, poručio je Šapić.
YIHR Srbija je prethodno pozvala Šapića da komunalnim službama naloži da uklone mural posvećen Ratku Mladiću, na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića na Vračaru.
On je istakao da „uvek možemo da govorimo o grafitima i o komunalnom redu u Beogradu“, ali je zamolio javnost da u te stvari ne meša Haški tribunal i njegove presude.
„U tom slučaju ste na pogrešnoj adresi i moraćete da sačekate nekog drugog gradonačelnika da dođe na moje mesto i da vam ispunjava te vrste haških želja“, poručio je Šapić.
YIHR Srbija je prethodno pozvala Šapića da komunalnim službama naloži da uklone mural posvećen Ratku Mladiću, na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića na Vračaru.
- Post n°783
Ne znam ali znam.
Beograđani su hteli vola za mayora, pa su ga i dobili. Jbg, demokratija. Nadam se da su bisanski glasovi doneli prevagu, zbog sveprožimanja.
Beograđani su hteli vola za mayora, pa su ga i dobili. Jbg, demokratija. Nadam se da su bisanski glasovi doneli prevagu, zbog sveprožimanja.
- Guest
- Post n°784
Nešto mi ne drži vodu ovde.
Vučić mora da lavira, ekvidistancira, jede govana, a Šapara - pljap, što na umu to na drumu, živelo klanje, zlo i genocid, govori ono što bi Vučić želeo ali ipak ne sme i što, na kraju, misli i govori većina biračkog tela. Mislim da su ovo neki šumovi koji će biti brzo uklonjeni, ili će Šapić imati kratku karijeru u SNS. Ovako bi mogao postati konkurencija svom vlasniku.
Vučić mora da lavira, ekvidistancira, jede govana, a Šapara - pljap, što na umu to na drumu, živelo klanje, zlo i genocid, govori ono što bi Vučić želeo ali ipak ne sme i što, na kraju, misli i govori većina biračkog tela. Mislim da su ovo neki šumovi koji će biti brzo uklonjeni, ili će Šapić imati kratku karijeru u SNS. Ovako bi mogao postati konkurencija svom vlasniku.
- Post n°785
Jeste malo cudno, ne u kontekstu Sapica naravno, ovo je 1/1 nesto sto on zaista misli, nego bas u kontekstu SNS. Ovome sto si napisai dodajem i to da se SNS jako trudio da u BGD izbegne ove price i da fura imidz ideoloski neutralnih tehnokrata (Mali, Vesic) who get things done. Sa ovim pricama se zapravo ne dobijaju izbori u Beogradu (ali moze da se pumpa licna popularnost u jednom delu birackog tela - sto je Sapicu mozda dovoljno ako nekad ponovo izadje sam na izbore).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°786
Ustvari, gresim - mozda pokusavaju ovakvim nastupom da vrate deo biraca koji su na poslednjim izborima izgubili u korist Zavetnika, DVERI i NADE. To mi ima najvise smisla.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°787
To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.
- Post n°788
Šapić je debil, a taj debil je u DS bio Đilasov pomoćnik gradonačelnika i predsednik gradskog odbora DS.
Inače mislim, a i "sicve" je to negde rekao, da se Šapić pozicionira nezavisno od Vučića, ne pominje ga uopšte i pušta svom malom umu da kenja bisere poput ovog - haške želje!?! u 2022. wtf?!
Inače mislim, a i "sicve" je to negde rekao, da se Šapić pozicionira nezavisno od Vučića, ne pominje ga uopšte i pušta svom malom umu da kenja bisere poput ovog - haške želje!?! u 2022. wtf?!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°789
Cousin Billy wrote:To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.
Ne, ne, slazem se s tobom- Sapic je bukvi prva osoba u SNS sa kakvom-takvom nezavisnom popularnoscu, licnoscu i imidzom. Pritom je vrlo lukavo igrao dosad i dobar je u javnom nastupu. Samo mislim sa ga ovi drze na prilicni kratkoj uzici (da nije tako,ne bi ga pustili ni da priviri na to mesto na kojem je). Ali opet - stoji da pre njega nije bilo nikog ko i teoretski moze da bude konkurencija Vucicu. Ovaj bi to, bar teoretski, mogao da bude.
_____
- Post n°790
I Vucicu i opoziciji odgovaraju novi izbori. Pa sta bude.
- Post n°791
Ta uzica je titanijumskaErős Pista wrote:Cousin Billy wrote:To ako pretpostavimo racionalno ponašanje političkih aktera. Moguć je i scenario da je ovo Gangula sam smislio i da će tu biti sitnih trvenja. Znaš da ne volim "Vučić lud/bolestan" priče jer su ti pokušaji sozercanja ličnosti vođe zapravo simptom uspešnog navikavanja na tiraniju - ali sam ipak uveren da je sujetan preko svake mere i veoma oprezan kada je lični imidž u pitanju. Ne verujem da bi podsticao ponašanje koje mu stvara nekontrolisanu konkurenciju u javnom prostoru, a Gangula ima ozbiljan potencijal za to. Mislim on je nama smešan pošto je, što bi rekao Ferenc jednim drugim povodom, beskorisna masa volovine, ali nama ionako niko nije dobar.
Ne, ne, slazem se s tobom- Sapic je bukvi prva osoba u SNS sa kakvom-takvom nezavisnom popularnoscu, licnoscu i imidzom. Pritom je vrlo lukavo igrao dosad i dobar je u javnom nastupu. Samo mislim sa ga ovi drze na prilicni kratkoj uzici (da nije tako,ne bi ga pustili ni da priviri na to mesto na kojem je). Ali opet - stoji da pre njega nije bilo nikog ko i teoretski moze da bude konkurencija Vucicu. Ovaj bi to, bar teoretski, mogao da bude.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°792
OK ajmo u dragstor mod: šta misliš, čime bi mogli da ucenjuju Šapića, tj koji je to njihov leverage nad njim? Ako izuzmemo očigledan, a to da je on u suštini solo igrač koji je pristao da bude kooptiran u SNS u kome verovatno nema nikakva leđa.
- Post n°793
snimcima koji bi potvrdili sve one glasineCousin Billy wrote:OK ajmo u dragstor mod: šta misliš, čime bi mogli da ucenjuju Šapića, tj koji je to njihov leverage nad njim? Ako izuzmemo očigledan, a to da je on u suštini solo igrač koji je pristao da bude kooptiran u SNS u kome verovatno nema nikakva leđa.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°794
Nemam pojma, mozda neko muvanje s parama na NBG koje bi mogli da aktiviraju na neki spektakularan nacin (kao za onog nesrecnog Jovicevica).
_____
- Post n°795
Ovo je za folder smešno: Šapić konkurencija Vučiću??? Koliko Vo dobija procenata u prvom krugu?
- Guest
- Post n°796
Pa nismo rekli da će da ga sutra porazi na izborima nego da može da predstavlja problem u budućnosti ako se to ne sanira na vreme. U multiverzumu sve može da se dogodi, pa i da ljudi imaju viršle umesto prstiju - a svakako može da postoji univerzum u kome Šapić sagradi autentičnu glasačku bazu.
- Post n°797
To ni kod Rika i Mortija, živ ti ja. No čujemo se 2050.
- Post n°798
Шапић је аутентично популаран на Новом Београду.
Освајао је одборничка места и проценте још у доба ДС-а, па и у самосталној варијанту која је имала за циљ да му дигне цену пре продаје СНСу.
Ново СНСовско доба неспутано је моралним скрупулама и Гангула се томе успешно прилагођава.
Освајао је одборничка места и проценте још у доба ДС-а, па и у самосталној варијанту која је имала за циљ да му дигне цену пре продаје СНСу.
Ново СНСовско доба неспутано је моралним скрупулама и Гангула се томе успешно прилагођава.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°799
Bio je autenticno popularan zato sto nije bio Vucic, i zato sto se u Srbiji smatra centrom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°800
Još jednom RIP za kišne kolektore u Beogradu.@nedavimobgd pic.twitter.com/58UELJ3Cfo
— HirundoRustica (@ceranolo) July 30, 2022
Da da, Velizara Kosanovića
— HirundoRustica (@ceranolo) July 30, 2022