Beograd
- Post n°401
Re: Beograd
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°403
beatakeshi wrote:Malograđanka (BNV kula) ali još nije "zaživelo".
I Udbai nije loše.
- Post n°405
Cousin Billy wrote:BNV uopšte ne postoji u beogradskom imaginarijumu, nema nadimke, ničeg zanimljivog tu nema. Nijedna građevina u BNV nikada neće simbolizovati ništa, to su sterilni objekti
А па то је скроз супротно од „по вама се ништа неће звати“, ово је „по вама ће се једно ништа звати“.
ficfiric wrote:Pominjala se Kulcina
Добар! Још могу да кажу да је то у ствари #CoolChina
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°406
Ako nešto mnogo liči na falus onda je to najverovatnije falus
- Post n°407
Quacks like a dick, waddles like a dick...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°408
Kako zivis? Pa dobro, od janura sam u kurcu, lepo mi je
- Post n°409
kapetanm wrote:Kako zivis? Pa dobro, od janura sam u kurcu, lepo mi je
А после јануара смо ионако сви тамо, све до марта.
_____
- Post n°410
POČINJE USTANAK ZA VODU! Beograđani, Beograđanke, komšije i komšinice iz Železnika i Čukarice, i svih ostalih beogradskih opština - počinje ono čega smo se plašili i pribojavali, od čega smo strepeli! Izgradnja na Makišu je na korak od nas. Zato moramo odmah da delujemo! Beograd ostaje bez vode ukoliko se ne spreči gradnja na Makišu. Zato dodjite SVI SUTRA U 11H NA RASKRSNICU ZA ŽELEZNIK NA OBRENOVAČKOM PUTU!
https://www.facebook.com/OdbranimorekeStareplanineorsp/photos/a.381821329083807/953143958618205/
https://www.facebook.com/OdbranimorekeStareplanineorsp/photos/a.381821329083807/953143958618205/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°411
Malo vesti iz komsiluka. Seku park?
AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA SECI AHHAHAHAHAHHAHAA SECI AHAHHAHAHAHA SECI pic.twitter.com/hQu24wvTLW
— Platipus Griša 8 (@kazi_tibi) November 22, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°412
Politika.rs wrote:[size=31]Сплитска улица на Вождовцу ће се од сада звати по цару Јустинијану Првом, а Улица Аугуста Цесарца на Савском венцу преименована је у Улицу цара Ираклија.
[/size][size=31]Досадашња Штросмајерова улица у Земуну преименована је одлуком одборника у Улицу кнеза Павла Карађорђевића, а Улица Петра Зрињског, такође у Земуну, у Улицу принцезе Оливере.
[/size][size=31]„Нема потребе да Штросмајер има улицу у Београду, јер ни на који начин није задужио наш народ. Кнез Павле Карађорђевић никада није добио улицу, а заслужио је ако ни због чега другог, због слика и уметничких дела које је оставио Народном музеју”, казао је Весић.
[/size]
Када је реч о принцези Оливери, Весић каже да је она доказ колико нисмо водили рачуна о нашој историји и да ако постоји доказ за мучеништво и жртвовање за свој народ, онда је то принцеза Оливера.
Подсетио је да је принцеза Оливера ћерка Лазара Хребељановића и Милице, као и да је после Косовске битке и тешког пораза, њена мајка која је преузела Србију, предала султану Бајазиту у харем.
„Успела је са тог места да помогне много Србију. После смрти Бајазита вратила се у Србију, помогла је свом брату да разуме односе у Турској, а била је и у Дубровнику. Чудно је да жена која је жртвовала цео свој живот за Србију, која је послата као жртва како би се спасла Србија, није никада заслужила да се неко сети ње без обзира на идеологију”, казао је заменик градоначелника.
(...)
Јустинијан Први је последњи римски цар, подсећа Весић, и каже да осим што је рођен на територији Србије, један је од најзначајнијих царева.
„Заслужио је да има улицу и мислим да убудуће треба да више потенцирамо нашу везу са Византијом, јер ми дугујемо нашу културу, нашу веру, много шта Византији. То је начин да покажемо нашу везу са Византијом, не као што неки други узимају туђе цареве и проглашавају их својим, то нису наши цареви, али су важни за развој нашег народа јер је та држава утицала на развој нашег народа”, казао је Весић.
С обзиром да је 17 римских царева рођено на територији Србије, Весић је најавио да ће у будућем периоду и тим царевима бити додељене улице.
Last edited by Solus_Rex on Mon Nov 29, 2021 7:18 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°413
Dajte Jovijanu Bulevar despota Stefana, pošto je čovek umro od posledica vazdušnog zagađenja.
- Post n°414
Sledeće pitanje: Koji gangsta tzar rođen u današnjem Lebanu se oženio striptizetom, zaratio s popovima i ugasio atinsku Akademiju posle iljadu godina? Pomoć? Ima ulicu na Voždovcu?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°415
ja sam nekih dve godine živeo u dečanskoj, odmah pored prešernove kleti
to je zagađenje, pranje prozora lopaticom
to je zagađenje, pranje prozora lopaticom
- Post n°416
Reklama vs realnost pic.twitter.com/hmDhsGAP5K
— NBGD (@Novi_BGD) December 2, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°417
...мрзим цео свет?
_____
- Post n°418
Naš @dimi3jeee posetio je stanare ulice na Voždovcu gde je dostavni kamion propao kroz asfalt. Vodovodna cev je pukla još juče, ali iako su zvali nadležne službe, niko nije reagovao - navodi jedan od stanara za N1 pic.twitter.com/T3asjUT7gV
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) December 13, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°419
Prvi obrisi voždovačkog metroa se već naziru pic.twitter.com/P67nz8EkC3
— Dejan (@DejanStokicds) December 13, 2021
- Post n°420
Већ се скупљају да пријаве Јубисофту глич у мапама за Београд.
_____
- Guest
- Post n°421
Ovo je više Bethesda Isto kao i misije koje ne vode nigde.
Fast travel to Slavija...klik...klik...nema te opcije, ne mogu da nastavim misiju.
Fast travel to Slavija...klik...klik...nema te opcije, ne mogu da nastavim misiju.
- Post n°423
Функционише беспрекорно, дакле нису сви проблеми на једном месту него свуд помало.
_____
- Post n°424
Kad vidim ovo i onu Vucicevu izjavu, cenim da su danas Izraelci navareni kao psi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°425
Neko snimao prizore ispred zgrade mi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!