Beograd
- Post n°426
Re: Beograd
znamo gde živiš.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°427
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°428
Politika wrote:Део некадашње фабрике „Импа” у Земуну прети да се сруши након што се додатно накривио претходних дана када је под теретом снега на њега пало дрво. Како преноси РТС, градске службе су у међувремену уклониле дрво, а инспекција је поставила траку која грађане упозорава на опасност. Зид се налази на свега стотинак метара од дечијег игралишта, у близини је и школа, што изазива додатни страх код станара овог дела града.
Гаврило Ковачевић, председник Општине Земун, казао је за РТС да проблем није у њиховој директној надлежности и да су они урадили што су могли.
„Градска грађевинска инспекција, која је у недељу увече изашла, обележила је место и донела је решење о уклањању тог објекта, а с обзиром на то да су сувласници на парцели и „Блумен маркети” из Аранђеловца и Завод за изградњу Београда, тражимо начин да то уклонимо и то ћемо у најскорије време да учинимо”, каже Ковачевић и додаје да су у договору са Паркинг сервисом, уклоњена паркирана возила у близини накривљеног зида до улице Милана Узелца.
У допису Секретаријата за инспекцијске послове Града наводи се да је зид почео да се руши због дотрајалости, неодржавања и утицаја временских прилика и да се траком обавештавају грађани да постоји потенцијална опасност.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°429
e dobro je kad se traži rešenje
rešenje je da ukloniš pošto je opasno, a onda krivična prijava vlasnicima uz naplatu troškova rušenja. sve ostalo je delirijum.
rešenje je da ukloniš pošto je opasno, a onda krivična prijava vlasnicima uz naplatu troškova rušenja. sve ostalo je delirijum.
- Post n°430
Jedan od boljih socko (Gari TM) reklamnih slogana bio njihov: Mnogi tupe, Impa oštri!Solus_Rex wrote:
- Post n°431
Zus wrote:
Jedan od boljih socko (Gari TM) reklamnih slogana bio njihov: Mnogi tupe, Impa oštri!
Ненадјебиви шампион је био лик (знам човека) из Агрожива, пређашњи Јуко, из Житишта: „наша јаја, ваше задовољство“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°432
Treba ostaviti kao takvo, ono sto je Tito napravio je vecno.Samo se malo iZvinulo, sto je samo dokaz nadmoci tadasnje gradnje, nece pasti nikad jer se samoprilagodjava bipolarnom svetu, u ovom slucaju Vucicu i ostalom razboritom domicilnom habitusuSolus_Rex wrote:
- Post n°433
Prodato "Beogradu na vodi" kao jedinom ponuđaču.
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) December 17, 2021
Uskoro i video snimak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°436
Ne znam nista vise od ovoga u tvitu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°437
Forum ponekad renderuje samo deo twita, a vest je da je BNV kupio plac pored hipodroma za 27 miliona.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°438
A, hvala. Dobio sam bad sector u mozgu pa sam pročitao da je Ne davimo Beograd kupio plac
- Post n°439
juče sam saznala da će mi stanica metroa biti pored zgrade, dva dana bez prestanka nešto buše
- Post n°440
plachkica wrote:juče sam saznala da će mi stanica metroa biti pored zgrade, dva dana bez prestanka nešto buše
Да отворимо базенРЖ да се кладимо шта ће прво да сјебу
а) струју
б) водовод
в) говновод
г) телефон
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°442
sad su ono za bušenje prebacili preko puta zgrade (tu znam da idu cevi za toplovod i kanalizaciju,
može da bude zanimljivo)
može da bude zanimljivo)
- Post n°443
vrlo verovatno rade istražnu bušotinu
(ne, to ne služi da se istraži gde je kanalizacona cev)
(ne, to ne služi da se istraži gde je kanalizacona cev)
- Post n°444
Možda nađu naftu ili gas...ili još bolje glinu
- Post n°445
Litijum pa da se raseli grad
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°446
Plac koji je kod Hipodroma BNV kupio za 27m evra nalazi se tačno na ušću Topčiderske reke i rukavca gde je marina na Adi.
Bio sam u marini nekoliko dana pre snega i smrdela je na mokraću i to ne malo, kao nego kao najgori pisoar u Srbiji. (thanx Irvine Welsh)
Na toj smrdljivoj, prljavoj vodi dečaci i devojčice treniraju veslanje.
Što se tiče popularne Topčiderke...
Bio sam u marini nekoliko dana pre snega i smrdela je na mokraću i to ne malo, kao nego kao najgori pisoar u Srbiji. (thanx Irvine Welsh)
Na toj smrdljivoj, prljavoj vodi dečaci i devojčice treniraju veslanje.
Što se tiče popularne Topčiderke...
_____
Sweet and Tender Hooligan