Beograd
- Post n°451
Re: Beograd
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°453
Sve dok ne doguraju do spaljivanja neceg radioaktivnog dobro je
- Post n°454
E ja osetio jutros iz kola na nbg kod imt-a. Jos se pitam ko je prdnio. A ja sam u kolima. Misterija
Last edited by Zus on Mon Dec 27, 2021 2:40 am; edited 1 time in total
- Post n°456
Само чекам кад ће неко да каже „би ли могао неко да прдне, биће боље“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°457
Hehe, nadam se da ce smisliti nesto sto bi moglo da se krece ulicama i da pali dandare svakom ko ne gleda u pravcu kule.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°458
magla im večeras malo smanjuje doživljaj, inače je jezivo. ja sam se prepala pre neku noć
kad je krenulo da probija kroz prozor dok sam bila u nekom polusnu.
užas
kad je krenulo da probija kroz prozor dok sam bila u nekom polusnu.
užas
- Post n°459
Cenim da je sledeci korak pucanje sa kule najvecim vatrometima u istoriji Balkana na svakih nekoliko dana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°460
"Katedrala svetla" - Dragoslav Bokan likes
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°461
@prijavi_problem поштовање,
— Др Горан В. Анђелковић (@GioranoAngelo) December 29, 2021
Ласерски снопови са нове купе праве непожељне блицеве у ноћним сатима (снимак је настао у 3ч ујутру). Замолићу Вас да овај проблем проследите надлежним инстанцама. Хвала Вам унапред! pic.twitter.com/qaaQKswFew
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°462
Srecom pa mi je prozor sa suprotne strane, a jako sam blizu .Skroz odvratno. Novi nivo bahatosti. Nece oni to ugasiti. Porazno je sto mnogi ljudi sto vidim kada prolazim dole to fotka sa odusevljenjem (sarenis led rasvete, lasera)
- Post n°463
Znaci, vec stigli bugarski turisti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°464
mene je prepalo u tri noću a ja nisam blizu
mislila sam da stižu vanzemaljci
mislila sam da stižu vanzemaljci
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°465
Što gore, to bolje. Ne sumnjam da će na predstojećim izborima narod brutalno kazniti bahate vlastodršce koji se sada i fizički iživljavaju na građanima Beograda.
- Post n°466
Ako, i treba da vas/nas karaju. I nadmocno ce produziti vladavinu, Srbinu je laser tiha zelja posisana s majcinim mlekom
- Post n°468
Privatna kompanija saopštava koje će ulice biti zatvorene i odakle da se ljudi preparkiraju.
— Katodik (@Voja_Stevanovic) December 29, 2021
"Kako je saopšteno iz BW, vlasnici će morati da uklone vozila iz Hercegovačke ulice, bočnih parkinga i sa parkinga Sava Play najkasnije do 14.00 u petak, 31." https://t.co/B7LtEPOarO
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°470
Ko zna sta planiraju da ispaljuju u ponoc
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°471
Последњи пут сам добио такво обавештење од станодавца (а цело насеље је на изнајмљивање), да ће дана тог и тог наш паркинг да се реновира (дошла цистерна са течним катраном и попрскали), а да ће на улаз у паркинг бити постављене баракаде,
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°472
Cousin Billy wrote:Što gore, to bolje. Ne sumnjam da će na predstojećim izborima narod brutalno kazniti bahate vlastodršce koji se sada i fizički iživljavaju na građanima Beograda.
+1
Btw, ja ovo vidim sa Vidikovca. Prvo mi je kroz glavu prosao Beer Fest, a onda mali milion protivrazloga zasto to nije Beer Fest.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°474
Zatvara se Savski most zbog dočeka u Beogradu na vodi, planirana je i Gazela
Ove godine prvi put doček Nove godine na otvorenom biće organizovan i u Beogradu na vodi, pa će saobraćaj 31. decembra u tom delu grada funkcionisati po izmenjenom režimu.
Kako je saopšteno iz Beograda na vodi, vlasnici će morati da uklone svoja vozila iz Hercegovačke ulice, bočnih parkinga i sa parkinga Sava Play najkasnije do 14.00 sati u petak, 31. decembra.
Hercegovačka se za saobraćaj potpuno zatvara od 18.00 časova, a u novogodišnjoj noći saobraćaj i pešaci neće imati pristup novobeogradskoj obali Save od mosta Gazela do starog Savskog mosta.
I stari Savski most biće zatvoren za saobraćaj i pešake od 19.00 do 23.30 časova.
Nakon toga, pešaci će sa ovog mosta moći da uživaju u nesmetanom pogledu na spektakl sa Kule Beograd.
Gazela će takođe biti zatvorena za saobraćaj od 23.58 do sedam minuta posle ponoći, tačnije tokom lasersko-muzičkog performansa.
Ulaz na koncert za pešake biće moguć iz dva pravca - iz Hercegovačke ulice i sa Sava Promenade iz pravca Brankovog mosta.
Iz Beograda na vodi preporučuju posetiocima koji dolaze svojim vozilima da se parkiraju u podzemnoj garaži Galerije, čiji će izlaz ka pravcu Kule Beograd biti zatvoren te će saobraćaj biti preusmeren na izlaz ka mostu Gazela.
Koncertni program, podsećaju, počinje u 20.00 sati nastupom Angelline, nakon čega od 21 sat sledi Coby. Na binu u 22 sata stiže Saša Kovačević, dok će muzičar Goran Bregović nastupati od 23 sata do 1.00 sat posle ponoći kada će mu se pridružiti i Tifa.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°475
Sasvim prigodno obeležavanje kraja godine u kojoj je umrlo 35 000 više nego inače.