Beograd
- Post n°678
Re: Beograd
tako sam i ja bio uzbudjen kad sam imao prvi posao posle faksa. Samo meni vremenom Nina zabranila da nosim ranac sa odelom i kupila mi torbu
_____
????
- Post n°679
Bokte, kakav busan kurton od koalicije. A ovo je realno tek pocetak.
Koalicija NADA ostala bez jednog odbornika
Koalicija NADA, koja je na beogradskim izborima dobila sedam odbornika - četiri DSS i tri POKS, ipak je ostala bez jednog.
Naime, juče je iz POKS-a isključen Vuk Stanić.To nam je danas potvrdio i Miloš Jovanović.
On se, kako javlja naš reporter, danas predstavlja kao samostalni odbornik.
POKS je juče saopštio da je na vanrednoj sednici Predsedništva isključio tog odbornika "jer u svojim javnim nastupima i preko društvenih mreža, više od mesec dana, iznosi stavove suprotne zvaničnim stavovima POKS-a i vređa koalicione partnere".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°680
Ma, ok, to je i ocekivano i verujem da ce se preleti desavati i u drugim listama. Skoro sve su nove liste i tek treba da se vidi ko je imun na kintu i ucene, ko je spavac, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°681
Pa nemaju oni 200 ljudi pa sad proda neko sa dna liste. Njih proda jedan od sedam odbornika, a i oni su koalicija, sto znaci da tu ne mozes verovati ni sefovima stranaka.
Sto smo znali i ranije. Mislim, Jovanovic bi rodjenu majku prodao za 100 evra jer je gospodin sa Sorbone, ali pravimo se da se cudimo.
Meni ce biti iznenadjenje ako ijedan njihov odbornik ostane njihov.
Sto smo znali i ranije. Mislim, Jovanovic bi rodjenu majku prodao za 100 evra jer je gospodin sa Sorbone, ali pravimo se da se cudimo.
Meni ce biti iznenadjenje ako ijedan njihov odbornik ostane njihov.
- Post n°682
Ja nisam siguran da je to i sada slucaj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°683
For the love of god pic.twitter.com/H2xzzlAzqx
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 11, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°686
Trenutni rezultat 57:53
Glasanje završeno, glasalo je 57 odbornika. pic.twitter.com/e2aJ0KEOAr
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) June 11, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°687
https://www.danas.rs/vesti/politika/radomir-lazovic-poks-i-sns-napravili-dublji-dogovor-odbornik-stanic-je-glumac-u-tom-filmu/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me
_____
- Post n°689
Celo veče tutnji muzika Idola. Gde je i šta je to u gradu?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°691
Vesićeva naslednica: Ko je Vesna Vidović i šta je kvalifikuje za zamenicu gradonačelnika Beograda? https://t.co/wuhJsQhFT9
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 17, 2022
- Post n°692
kladža konekšn
Možda je na izbor nje kao kandidatkinje za zamenicu uticalo i to što je supruga predsednika opštine Savski Venac Miloša Vidovića, koji je na toj funkciji nasledio Irenu Vujović, nakon što je ona otišla na poziciju ministarke za zaštitu životne sredine.
Kada je izabran za predsednika jedne od centralnih gradskih opština, Miloš Vidović se i sam našao na udaru kritika pojedinih opoziciji bliskih medija, koji su pisali da je Vidović pre ove funkcije radio u kladionici i na društvenim mrežama često objavljivao informacije komentare o kvotama za klađenje, dobitnim tiketima i kontroverznim mečevima.
- Post n°693
Pa dobro se opkladio.
_____
- Post n°694
ekipa iz kladže
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°695
rumbeando wrote:Vesićeva naslednica: Ko je Vesna Vidović i šta je kvalifikuje za zamenicu gradonačelnika Beograda? https://t.co/wuhJsQhFT9
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 17, 2022
Ala će ih jebati za mizoginiju (očekujem uradak Biki na tu temu)
Ček a ko će da upravlja Beogradom? Vesić iz duboke senke? Rekao bih da im se on malo pokvario, ne mora baš na deponiju ali mu treba u najmanju ruku hard reset
- Post n°696
Ja mislim da je Vesic strani igrac, direktno naslonjen na zapad. Videcemo sta su mu namenili. Nesto ce dobiti svakako, koliko nas je samo potrovao spaljivajuci djubre oko grada koje je doslo ko zna odakle.
- Post n°697
Prica se o ministarskom mestu kao utesnoj nagrad
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°698
Tipujem da će da zameni Monu i da prevrće asfalt kao nekad kocke
- Post n°699
disident wrote:Prica se o ministarskom mestu kao utesnoj nagrad
Ima li on dece? Premator je da bi do penzije docekao kraj glasanja u Velikom Trnovcu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°700
Bojan Klačar: Izbor Šapića za kandidata za gradonačelnika sprečio njegovu moguću saradnju sa opozicijom https://t.co/UJR88Mk9XJ
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 16, 2022
_____