Beograd
- Post n°176
Re: Beograd
Ma jasno, nego prosto samo dodati sta sve numeju da urade
- Post n°177
Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
- Post n°178
Да, минут касније сам се сетио да су две повезане будалаштине а не једна. Но, стварно, спопала ме кречана, све ове године ми се стапају у једно те исто исто... кад је оно затворена београдска пруга (за Београђане и остале који тако славе, новосадска), и кад ће Кинези то да заврше?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°179
U tom ludilu ima sistema, samo ga mi ne vidimoMór Thököly wrote:Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°180
disident wrote:U tom ludilu ima sistema, samo ga mi ne vidimoMór Thököly wrote:Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
Ima naravno. Gledali su da zahvate sto vise fensi novogradnji, izuzev Vracara.
- Post n°182
Треба оном ко ће ту да прави БНВ2.Mór Thököly wrote:( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici,
Мора мало да се размишља унапред.
- Post n°183
Da, zaboravio sam da napomenem izostavljanje zeleznicke stanice i klinickog centra sto je prosto van svakog mozga. bukvalno su osmislili metro za prijeteljske gradjevinske "investitore". Al dobro, ako oni ostanu na vlasti toliko dugo da i zavrse metro onda je realno nebitno i dal Beograd ima metro dal prolazi ovde ili onde. Cenim da je prva trasa beyond repair, ali bi se druga mogla mozda unormaliti. Mozda.
- Post n°184
Mislim da je spin ta prica sa linijama. Sada se svi bave njima, znaci izvesno je da ce metro biti uradjen, samo eto neko kuka zbog trase a u stvarnosti nema niceg
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Gledao sam youtube priču o metrou u Bukureštu. Projektanti su napravili stanicu ispod Univerziteta koju je Elena Čaušesku izbrisala sa plana jer "studenti treba više da pešače".
Pošto rumunski građevinci iz vremena Čaušeskua nisu pičketine kao građevinci našeg vremena, što je normalno jer je Belivučić veći psiho od Nikolaeaueaua, dakle jebeni rumunski građevinci su "ukrali" malu stanicu ispod univerziteta. Zato je ta stanica manja od ostalih, ali jebeno postoji.
Ja nisam bio u Bukureštu tako da ne znam da li je ovo istina. Na snimku je stanica stvarno mala, ali to nije bitno.
Bitno je gde ja živim, gde mi živimo i da li je ovo zemlja gde treba da živi moj sin, tj. naša deca?
Samo to.
Pošto rumunski građevinci iz vremena Čaušeskua nisu pičketine kao građevinci našeg vremena, što je normalno jer je Belivučić veći psiho od Nikolaeaueaua, dakle jebeni rumunski građevinci su "ukrali" malu stanicu ispod univerziteta. Zato je ta stanica manja od ostalih, ali jebeno postoji.
Ja nisam bio u Bukureštu tako da ne znam da li je ovo istina. Na snimku je stanica stvarno mala, ali to nije bitno.
Bitno je gde ja živim, gde mi živimo i da li je ovo zemlja gde treba da živi moj sin, tj. naša deca?
Samo to.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°187
Teško. Srbija je zemlja koja je moralno trokirala kao verovatno nijedna u Evropi. Po svakom osnovu. Priča je sledeća: ovo vam je kapitalizam i ako vam se ne svidja onda ste ustaša.
- Post n°188
Mór Thököly wrote:Teško. Srbija je zemlja koja je moralno trokirala kao verovatno nijedna u Evropi. Po svakom osnovu. Priča je sledeća: ovo vam je kapitalizam i ako vam se ne svidja onda ste ustaša.
Joj, ali bukvalno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°189
od metroa naravno neće biti ništa, tako da vlast može da maše kartama aerodrom - mirijevo, fondaši da se igraju crtanja novih linija u svojim projektima, i svi zadovoljni.
- Post n°190
Koliko me mrzi da pisem, al sagradice ga ko sto su sagradili beograd na vodi.Turul madár wrote:od metroa naravno neće biti ništa, tako da vlast može da maše kartama aerodrom - mirijevo, fondaši da se igraju crtanja novih linija u svojim projektima, i svi zadovoljni.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°191
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°192
Nece ga zavrsiti naravno, ali sagradice nesto. Do Bnv sigurno
- Guest
- Post n°193
to ni blizu nije isto. bnv je 100% privatni komercijalni projekat, u metrou se neće kupovati kupei i sedišta voza, već je za javnu upotrebu. možda će napraviti neki provizorijum od jedne linije i dve stanice, ali i to čisto sumnjam.
- Post n°194
Pa ne, ovo sto mahom ide po povrsini ili plitko nije neki problem ako zapnu 100%. Stvar se maksimalno komplikuje kod Terazijskog grebena i to ne verujem da ce zavrsiti.
- Post n°195
Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
- Post n°196
Jutros sam igrom slucaja pricao sa osobom koja je ukljucena u projekat ali me ne interesuje tema i nisam znao sta da pitam ali ukratko bice spajanja sa beovozom koji bi bio kompatabilan sa tim linijama koje planiraju.Mór Thököly wrote:Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°197
msm da li bi to prevelo srbina iz raspalog fiat stila u javni prevoz, i to je veliko pitanje. i dalje mislim da je rešavanje javnog prevoza bez ukidanja mogućnosti da se uvozi i vozi svaka kršina ovde nemoguće.
- Post n°199
disident wrote:Jutros sam igrom slucaja pricao sa osobom koja je ukljucena u projekat ali me ne interesuje tema i nisam znao sta da pitam ali ukratko bice spajanja sa beovozom koji bi bio kompatabilan sa tim linijama koje planiraju.Mór Thököly wrote:Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
Nije to, nego napraviti tunel ispod samog centra grada i stanicu na trgu je misaona imenica za sve srpske vlasti.
- Guest
- Post n°200
jedino je sigurno da će metro biti završen pre hrama svetog save, iako niko od nas neće tada biti živ ihahaj