Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beograd

Nektivni Ugnelj

Beograd - Page 8 Empty Re: Beograd

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 8:41 pm

Ma jasno, nego prosto samo dodati sta sve numeju da urade
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 8:46 pm

Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
    паће

Post by паће Thu Sep 02, 2021 8:47 pm

Да, минут касније сам се сетио да су две повезане будалаштине а не једна. Но, стварно, спопала ме кречана, све ове године ми се стапају у једно те исто исто... кад је оно затворена београдска пруга (за Београђане и остале који тако славе, новосадска), и кад ће Кинези то да заврше?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    disident

Post by disident Thu Sep 02, 2021 8:54 pm

Mór Thököly wrote:Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
    U tom ludilu ima sistema, samo ga mi ne vidimo

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 8:57 pm

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:Mislim ja sam pogledao pazljivije onu trasu metroa - nema grada koji uma takav metro, bukvalno su sva mesta ispreskakali osim Mirijeva. Nema cerak-vidikovac-petlovo brdo, nema vozdovac, nema banjica, centar grada lateralno ( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, nema blokova, linije se ukrstaju na sumanutom mestu umesto na trgu ili slaviji, nema centar zemuna, nema jebeni vukov spomenik koji je jedina zapravo izgradjena metro stanica (znaci, studenti slikajte se). Bukvalno sumanute trase.
    U tom ludilu ima sistema, samo ga mi ne vidimo

Ima naravno. Gledali su da zahvate sto vise fensi novogradnji, izuzev Vracara.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 8:57 pm

Plus da bude sto jeftinije.
    Sotir

Post by Sotir Thu Sep 02, 2021 9:33 pm

Mór Thököly wrote:( mislim, hello, kome treba metro u luci beograd i dunav stanici, 
    Треба оном ко ће ту да прави БНВ2. 
    Мора мало да се размишља унапред.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 9:40 pm

Da, zaboravio sam da napomenem izostavljanje zeleznicke stanice i klinickog centra sto je prosto van svakog mozga. bukvalno su osmislili metro za prijeteljske gradjevinske "investitore". Al dobro, ako oni ostanu na vlasti toliko dugo da i zavrse metro onda je realno nebitno i dal Beograd ima metro  dal prolazi ovde ili onde. Cenim da je prva trasa beyond repair, ali bi se druga mogla mozda unormaliti. Mozda.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Sep 02, 2021 9:46 pm

Mislim da je spin ta prica sa linijama. Sada se svi bave njima, znaci izvesno je da ce metro biti uradjen, samo eto neko kuka zbog trase a u stvarnosti nema niceg

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 9:48 pm

ma dobro, da
    Notxor

Post by Notxor Thu Sep 02, 2021 10:12 pm

Gledao sam youtube priču o metrou u Bukureštu. Projektanti su napravili stanicu ispod Univerziteta koju je Elena Čaušesku izbrisala sa plana jer "studenti treba više da pešače".
    Pošto rumunski građevinci iz vremena Čaušeskua nisu pičketine kao građevinci našeg vremena, što je normalno jer je Belivučić veći psiho od Nikolaeaueaua, dakle jebeni rumunski građevinci su "ukrali" malu stanicu ispod univerziteta. Zato je ta stanica manja od ostalih, ali jebeno postoji.
    Ja nisam bio u Bukureštu tako da ne znam da li je ovo istina. Na snimku je stanica stvarno mala, ali to nije bitno.
    Bitno je gde ja živim, gde mi živimo i da li je ovo zemlja gde treba da živi moj sin, tj. naša deca?
    Samo to.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 02, 2021 10:33 pm

Teško. Srbija je zemlja koja je moralno trokirala kao verovatno nijedna u Evropi. Po svakom osnovu. Priča je sledeća: ovo vam je kapitalizam i ako vam se ne svidja onda ste ustaša.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Sep 03, 2021 8:49 am

Mór Thököly wrote:Teško. Srbija je zemlja koja je moralno trokirala kao verovatno nijedna u Evropi. Po svakom osnovu. Priča je sledeća: ovo vam je kapitalizam i ako vam se ne svidja onda ste ustaša.

Beograd - Page 8 3579118792

Joj, ali bukvalno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 03, 2021 3:43 pm

od metroa naravno neće biti ništa, tako da vlast može da maše kartama aerodrom - mirijevo, fondaši da se igraju crtanja novih linija u svojim projektima, i svi zadovoljni.
    disident

Post by disident Fri Sep 03, 2021 4:16 pm

Turul madár wrote:od metroa naravno neće biti ništa, tako da vlast može da maše kartama aerodrom - mirijevo, fondaši da se igraju crtanja novih linija u svojim projektima, i svi zadovoljni.
    Koliko me mrzi da pisem, al sagradice ga ko sto su sagradili beograd na vodi.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Sep 03, 2021 4:23 pm

+1

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Sep 03, 2021 4:33 pm

Nece ga zavrsiti naravno, ali sagradice nesto. Do Bnv sigurno
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 03, 2021 4:36 pm

to ni blizu nije isto. bnv je 100% privatni komercijalni projekat, u metrou se neće kupovati kupei i sedišta voza, već je za javnu upotrebu. možda će napraviti neki provizorijum od jedne linije i dve stanice, ali i to čisto sumnjam.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Sep 03, 2021 4:38 pm

Pa ne, ovo sto mahom ide po povrsini ili plitko nije neki problem ako zapnu 100%. Stvar se maksimalno komplikuje kod Terazijskog grebena i to ne verujem da ce zavrsiti.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Sep 03, 2021 4:38 pm

Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
    disident

Post by disident Fri Sep 03, 2021 4:41 pm

Mór Thököly wrote:Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
    Jutros sam igrom slucaja pricao sa osobom koja je ukljucena u projekat ali me ne interesuje tema i nisam znao sta da pitam ali ukratko bice spajanja sa beovozom koji bi bio kompatabilan sa tim linijama koje planiraju.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 03, 2021 4:46 pm

msm da li bi to prevelo srbina iz raspalog fiat stila u javni prevoz, i to je veliko pitanje. i dalje mislim da je rešavanje javnog prevoza bez ukidanja mogućnosti da se uvozi i vozi svaka kršina ovde nemoguće.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 03, 2021 4:56 pm

dok dođe do metroa, na vlasti će da budu danilovi unuci
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Sep 03, 2021 5:05 pm

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:Naravno, mogu da ga skroz obidju i umesto na trgu naprave stanicu Nebojsina kula lol
    Jutros sam igrom slucaja pricao sa osobom koja je ukljucena u projekat ali me ne interesuje tema i nisam znao sta da pitam ali ukratko bice spajanja sa beovozom  koji bi bio kompatabilan sa tim linijama koje planiraju.

Nije to, nego napraviti tunel ispod samog centra grada i stanicu na trgu je misaona imenica za sve srpske vlasti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Sep 03, 2021 5:05 pm

jedino je sigurno da će metro biti završen pre hrama svetog save, iako niko od nas neće tada biti živ ihahaj

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 12:29 am