Garijeva septička jama
- Post n°901
Re: Garijeva septička jama
Da li je nivo aflatoksina nizi ako je za nase trziste?
- Post n°902
Misliš viši?
Ne bi smeo da bude, mislim da sve što izađe iz fabrike mora biti po standardu koji važi u EU.
Plus teško da tamo mogu da nabave buđav kukuruz da bi bio previsok.
Ne bi smeo da bude, mislim da sve što izađe iz fabrike mora biti po standardu koji važi u EU.
Plus teško da tamo mogu da nabave buđav kukuruz da bi bio previsok.
Last edited by rumbeando on Sun Dec 04, 2022 6:33 pm; edited 1 time in total
- Post n°904
U svakom slučaju, ne vidim zašto davati zbog poznatog domaćeg brenda više para kad originalnih punomasnih (3,2 ili 3,5%) poljskih mleka ima već za 125 ili 130 dinara u Lidlu, a organskih nemačkih punomasnih od 3,5% za 150 u dm-u.
Moja kravica je sad oko 150 dinara za litar, a išla je ako se ne varam i preko 170.
Moja kravica je sad oko 150 dinara za litar, a išla je ako se ne varam i preko 170.
- Post n°905
Nema rqzloga naravno. Ali od kad vise nema grckog mleka u Veru, najbolje je slovenacko Alpsko. Ali i najskuplje, osim kad je na popustu a i onda je oko 155 tako nesto
- Post n°906
Dobio na viber. BG table, ne znam i mesto dešavanja. 3.12.2022. pic.twitter.com/tL8cZcj6rE
— Servis kompjutera Beograd (@pcmasterbeograd) December 5, 2022
- Post n°907
bar je brzo stigla hitna
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°908
Bila bi fora da je na kraju zgazio i onog ispred, sto vodi psa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°909
Ето идеје за серију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°910
Kopaonikom plivaju fekalije: Nacionalni park i muke sa kanalizacijom https://t.co/o8MGBBZmdU
— Радован Стојановић (@RadovanStojano3) August 22, 2022
- Post n°911
Novi izveštaj o vakcinaciji dece u #novisad Obuhvat MMR vakcinacijom samo 24 odsto. Antivakseri pedijatre razvlače po sudovima. Sudije zakon tumače tako da POGODUJE antivakserima. Neverovatno. https://t.co/i7zssCB1nD
— Gorica Nikolin (@fruska_gorica) December 14, 2022
- Post n°912
Robija, ništa drugo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°914
Sad vec 76% roditelja moze sa cudjenjem i podsmehom da pita one normalne, ti si dala/dao da ti vakcinisu dete???
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°915
pa već je tako u gradskim jezgrima. prednjače, po mom utisku, zone u kojima žive supruge naprasno obogaćenih IT balvana. to što se epidemija korone smirila je nepobitan dokaz da je sve laž i da nikakve vakcine niti mere zaštite nisu bile potrebne. ovo sa MMR je logičan ishod toga jer ti stvorovi rezonuju u jednostavnim kategorijama. vakcina protiv korone je lažna i štetna, dakle sve vakcine su lažne i štetne, quod erat debilandum.
- Post n°916
60. minuta. Da li je moguće da woke Burundi gleda fudbal?
Gay Trandža!
Možda ih ovo probudi da reaguju na tvrdnju da su supruge krive za nevakcinisanje?
Gay Trandža!
Možda ih ovo probudi da reaguju na tvrdnju da su supruge krive za nevakcinisanje?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°917
tradicionalno se majka bavi zdravljem deteta, što posledično dovodi do toga da su majke u većoj meri odgovorne za nevakcinisanje dece. nisam ja izmislio patrijarhat, ni starinski ni ovaj savremeni koji se pravi da to nije.
- Post n°918
Sad se vadi, a pošao si od pogrešne pretpostavke da ajtijevci imaju ni manje ni više nego supruge, mislim realne, od krvi i mesa, a ne zamišljene anime hentai ili kako se već zove ta potkultura.
_____
- Post n°920
Mislim, ovo sto Vasa kaze je naprosto tacno, i nije nikakav seksizam, nego dobro opisuje upravo kako fercera jedna vrsta patrijarhata. Tata pravi lovu, mama drnda FB i stiti decu od zle farmakomafije.
Kad su svojevremeno Jovana Stojkovic i Levijatan pravili predizbornj skup u Nisu, ekipa je bila pola skinsi ispred dragstora, pola fensi mamike kije su dosle samo zbog Jovane i da "zastite decu".
Kad su svojevremeno Jovana Stojkovic i Levijatan pravili predizbornj skup u Nisu, ekipa je bila pola skinsi ispred dragstora, pola fensi mamike kije su dosle samo zbog Jovane i da "zastite decu".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°921
Prosla su ta vremena bato sad djevojke se zajebavaju do 25,26 a onda traze ajtijevca kad su spremne za brakNotxor wrote:Sad se vadi, a pošao si od pogrešne pretpostavke da ajtijevci imaju ni manje ni više nego supruge, mislim realne, od krvi i mesa, a ne zamišljene anime hentai ili kako se već zove ta potkultura.
- Post n°922
Pazi, ovo što je Cousin napisao jeste tačno i postoje podaci i odnose se na San Francisco, Silicon Valley i ostale, kako reče zone u kojima ajtijevci koji su flipnuli od buljenja u ekrane postaju novaci đokovići, ili stiveni džobsi, piju zelene šejkove i leče rak pankreasa dijetama.
Sa druge strane planete u Novom Sadu, nema zona u kojima žene ajtijevaca drndaju fejs nego su prosto obične budale i one i njihovi muževi koji nemaju veze sa IT i to je zemlja u kojoj živimo.
Ništa novo, produži dalje.
Sa druge strane planete u Novom Sadu, nema zona u kojima žene ajtijevaca drndaju fejs nego su prosto obične budale i one i njihovi muževi koji nemaju veze sa IT i to je zemlja u kojoj živimo.
Ništa novo, produži dalje.
_____
- Post n°923
Pa moze se biti i obacna budala i zena ajtijevca. Mislim, Vasa je to "zena ajtijevca" upotrebio kao generic term za dokonu mamiku iz vise srednje klase, ili sto bi reko Zapad "mama jedne Luna Sare Jane". Moze da bude i zena menadzera ako ti je lakse, ali ne razumem koju sad tacno pravicu isterujes ovoj raspravom i sta ti je tacni zasmetalo u onome sto je Vasa napisao.
_____
- Post n°924
tek sad sam otvorila tekst, posle celodnevnog usputnog nerviranja kad god naletim na naslov i tvit
Od predviđenih 4.165 dece u Novom Sadu, koja treba da prime MMR vakcinu u drugoj godini života, istu je dobilo tek svako četvrto, odnosno ukupno 1.015 dece. Naknadnim pozivanjem je dato još 2.476 doza MMR-a.
(83,8% nije sjajno, ali nije ni baš toliko tragično a govori nam još nešto: da se radom institucija može relativno lako poništiti antivax agenda. nisam sigurna treba li ovakvim naslovima širiti paniku pa time i generisati vrištanje antivaxera (raspomamili su se danas), ili samo treba insistirati na vakcinaciji i zakonu koji nevakcinisanu decu neće puštati u zajednice, a stoka nek urla bez publike)
Od predviđenih 4.165 dece u Novom Sadu, koja treba da prime MMR vakcinu u drugoj godini života, istu je dobilo tek svako četvrto, odnosno ukupno 1.015 dece. Naknadnim pozivanjem je dato još 2.476 doza MMR-a.
(83,8% nije sjajno, ali nije ni baš toliko tragično a govori nam još nešto: da se radom institucija može relativno lako poništiti antivax agenda. nisam sigurna treba li ovakvim naslovima širiti paniku pa time i generisati vrištanje antivaxera (raspomamili su se danas), ili samo treba insistirati na vakcinaciji i zakonu koji nevakcinisanu decu neće puštati u zajednice, a stoka nek urla bez publike)
- Post n°925
mislim da sam i pisao o tome da je jedna od mana vakcina protiv korone(odnosno forsiranja istih) i što će average populacija izgubiti povjerenje u medicinu generalno, a nije da je to bilo teško pretpostavitiCousin Billy wrote:pa već je tako u gradskim jezgrima. prednjače, po mom utisku, zone u kojima žive supruge naprasno obogaćenih IT balvana. to što se epidemija korone smirila je nepobitan dokaz da je sve laž i da nikakve vakcine niti mere zaštite nisu bile potrebne. ovo sa MMR je logičan ishod toga jer ti stvorovi rezonuju u jednostavnim kategorijama. vakcina protiv korone je lažna i štetna, dakle sve vakcine su lažne i štetne, quod erat debilandum.