Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°576
Re: Garijeva septička jama
GTR beše hajdžekovan od strane nekih pandurošipkaša ili sam nešto pobrkao?
- Post n°577
Cak i da jeste, dje im je potpis? Naravno da nije. Laze zbir da zametne trag
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°578
GTR se obično potpisuje na đubre koje nazivaju muralima, a i boli me baš kurac za te navijačke finese - kao kad su posle ubistva Tatona pričali kako nije nosio dres nego majicu navijačke grupe pa su ga zato tukli do smrti. Inače baš i ne bi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°579
Talason wrote:a možda je i zato što antenu ne čuvaju panduri retardirani some
murala i škrabotina nacoških ima hiljade svuda pre ovog, pa opet ništa.
dakle nema ko, ovi su spremni i na krv, mi nismo i to je to. sačekaćemo da odu mirno.
- Post n°580
Aj da ponovim post posto se Klari pravi blesav. Ovo je samo jedan od primera kada predsednik skupstine stanara prekreci grafit navijacima koji su obelezili teritoriju
ficfiric wrote:
Pretučen zbog grafita FK Vojvodine
INFO
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/31872/Pretucen-zbog-grafita-FK-Vojvodine.html
01.10.2011.
14:50 > 10:24
KOMENTARI
55
Predsednika kućnog saveta jedne zgrade u Balzakovoj ulici na Limanu pretukao je danas huligan, kako bi ga sprečio da prekreči navijačke grafite Fudbalskog kluba Vojvodina.
Predsednika kućnog saveta jedne zgrade u Balzakovoj ulici na Limanu pretukao je danas huligan, kako bi ga sprečio da prekreči navijačke grafite Fudbalskog kluba Vojvodina.
Očevici su agenciji Beta ispričali da se incident desio kada je predsednik kućnog saveta krečio fasadu zgrade na mestima na kojima su bili ispisani grafiti i nacrtani simboli FK Vojvodine. Kako su naveli očevici, jedan huligan ga je tukao, dvojica su ga bodrila, a njih još dvadesetak, koji se redovno okupljaju u ovom kvartu, pasivno su posmatrali incident.
Predsednika kućnog saveta spasio je jedan prolaznik, koji je uspeo da odvoji nasilnika od njega. Nasilnik je predsedniku kućnog saveta prvo povredio glavu, a zatim ga srušio na zemlju i šutirao.
Incident je prijavljen policiji, koja je izašla na lice mesta.
Večeras se u Novom Sadu od 19 sati igra derbi Super lige Srbije Vojvodina-Partizan.Moj ulaz, Liman 3, grafit stoji vec godinama, i to je spomenik kulture, sto reko onomad Branko Sbutega #novisad pic.twitter.com/s1raVrqNgy
— Dinko Gruhonjić (@DinkoGruhonjic) September 28, 2014
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°581
Erős Pista wrote:Inace, sinoc je ono nesto Rodic reklo u Oku da iza murala stoji Grobarski tres romantizam.
i ja sam ovo mislio. a nisu oni? svejedno, isti kurac
_____
ova zemlja to je to
- Post n°582
Klacar vec treci dan zabrinut.
Koliko vidim, gde ćete za NG skroz ok pitanje
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 10, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°583
drugarica moje babe je sa grozdom gajšin 41 napravila molotkoktele i išle su da zapale hortijevske radnje po centru grada, bolo ih kurac da li huligani tuku ili stoje na ćoškovima naoružani.
oni tukuuuu kme kme
oni tukuuuu kme kme
- Post n°584
Super, idi prekreci mural i zastave, vidis da ne mogu da nadju ko ce to da uradi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°585
pa ne serem ja toliko o muralima, kao npr ti, pritom stalno podsećajući na narodne heroje ww2, a onda kad treba akcija, kme kme pa oni će da nas tuku boktemazo
to je to liberalsko građansko plačipičkarstvo
to je to liberalsko građansko plačipičkarstvo
- Post n°586
Gari, shvatili smo. Nema potrebe vise da ponavljas, zaista. Sve si to vec hiljadu puta napisao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°587
Pa evo, Aida i Jelena su otisle i bacile bar jaje. Policija ih je uhapsila. Pretpostavljam da si pozdravio tu akciju?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Turul madár wrote:drugarica moje babe je sa grozdom gajšin 41 napravila molotkoktele i išle su da zapale hortijevske radnje po centru grada, bolo ih kurac da li huligani tuku ili stoje na ćoškovima naoružani.
oni tukuuuu kme kme
Njih dve su bile na strani jaceg u tom sukobu
- Post n°589
Eto, ni 1941. nisi mogao kao slobodan čovek da pucaš po bandi koja ti uništava imovinu, a šta očekivati danas?
Da su juče pale 2, 3 navijačke glave ne bi više bilo čuvanja grafita po gradu.
Da su juče pale 2, 3 navijačke glave ne bi više bilo čuvanja grafita po gradu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°590
dobro, sta su sledeci koraci? el mural/spomenik jos stoji tamo? el ima neki skup zakazan za armistice day, el ima neka tehnologija za skidanje mladica?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°592
politike secanja, politike krecenja, hiljade nekih lepih politika
_____
ova zemlja to je to
- Post n°594
U noći između srede i četvrtka, nakon završetka umivanja spomenika Ratku Mladiću u Njegoševoj, nekoliko mladića je ostavilo ove poruke na kancelariji Inicijative mladih za ljudska prava u samom centru Beograda. pic.twitter.com/lfPGYjwnQs
— Inicijativa mladih za ljudska prava (@YIHRSerbia) November 11, 2021
- Post n°595
Vučić je prilikom obilaska radova na revitalizaciji Termoelektrane „Nikola Tesla B“ u Obrenovcu rekao da je „policija štitila njih da ne dobiju batine jer bi ih ovi momci zgazili“.
Tako je, majstore
- Post n°596
Morali su da uhapse Aidu i Jelenu da ih navijaci (koji nisu bili tu) ne bi zgazili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°597
Aida tvrdi da oni likovi uopste nisu bili panduri, nego Narodne patrole.
_____
- Post n°598
Preso igricu
ite više u pičku materinu,
— Šesta kolona (@haarppp) November 11, 2021
i jedni i drugi,
više se diže prašina oko murala i jaja
nego oko epske pljačke i krojenja države po meri mafije. https://t.co/9TN8YDvPar
_____
- Guest
- Post n°599
Klasično vučićupederističko opštemestašenje koje se predstavlja kao principijelno - nas zanima da se sruši ceo ovaj nakazni sistem i ne zanimaju nas nikakve partikularne akcije i ciljevi - a zapravo ne želi da učestvuje ni u čemu osim u internet samopromociji kroz banalne parole i pridržavanje piša istim takvim digitalnim parazitima.
Takođe, čekao da se Đilas izjasni o ovome, nije dočekao i sad može da napravi ovu bednu ekvidistancu. Pričamo o liku koji je dve godine šetao BOJKOT baner i skinuo ga čim je Đilas reko da bojkota više nema, bukvalno u dan. I verovatno je toliko otrovan Q propagandom da mu je ogavna sama ideja uličnog protesta, JER SVE TO NEKO ORGANIZUJE I REŽIRA.
Veće poštovanje imam za majmune iz Narodnih patrola nego za ovakve ljušture od ljudi.
Takođe, čekao da se Đilas izjasni o ovome, nije dočekao i sad može da napravi ovu bednu ekvidistancu. Pričamo o liku koji je dve godine šetao BOJKOT baner i skinuo ga čim je Đilas reko da bojkota više nema, bukvalno u dan. I verovatno je toliko otrovan Q propagandom da mu je ogavna sama ideja uličnog protesta, JER SVE TO NEKO ORGANIZUJE I REŽIRA.
Veće poštovanje imam za majmune iz Narodnih patrola nego za ovakve ljušture od ljudi.
Last edited by Cousin Billy on Thu Nov 11, 2021 4:24 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°600
I još nešto, život je uvek važniji od novca i svi kojima je ovaj režim problematičan pre svega zbog pljačke imaju žestok problem sa etičkim sklopom. Da ukradu sve do poslednjneg dinara u zemlji, to će i dalje biti u senci mnogo većih zločina SRN.