Odličan! Polako prelazi u full misticizam. Pogubi se počesto, ali tako se i uči.
Topik za prave levičare
- Post n°451
Re: Topik za prave levičare
Odličan! Polako prelazi u full misticizam. Pogubi se počesto, ali tako se i uči.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°452
Which way, white man?
Eksperti iz 75 država traže potpunu zabranu surogacije (surogat materinstva), kako komercijalne tako i altruisticne, i zahtevaju krivično gonjenje svih koji su u toj praksi učestvovali. https://t.co/OYQ0wg9RL1
— Vojin Rakić - NOVI 6. OKTOBAR (@vojiner) March 16, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°453
Lično je političko primerSolus_Rex wrote:Which way, white man?
[size=39][/size]Eksperti iz 75 država traže potpunu zabranu surogacije (surogat materinstva), kako komercijalne tako i altruisticne, i zahtevaju krivično gonjenje svih koji su u toj praksi učestvovali. https://t.co/OYQ0wg9RL1
— Vojin Rakić - NOVI 6. OKTOBAR (@vojiner) March 16, 2023
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°454
levičari u srcu kapitalizma - odvratajzingu - upoznaj neprijatelja da ga nikad ne bi pobedio
https://rs.linkedin.com/in/matija-medenica
https://rs.linkedin.com/in/matija-medenica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°455
a da medeni je vec neko vreme tu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°456
pa to njemu autoironično stoji i u tviter bio. "Kako to misliš komunista, a radiš u advertajzingu?"
naravno, zaista je nemoguće za komunistu da radi u advertajzingu. slušao sam jednog budističkog učitelja - priča anegdotu u kojoj ga je mesar pitao može li da bude u sanghi. učitelj krene da govori o umanjenju patnje, o tome da je patnja često posledica okolnosti na koje ne možemo da utičemo a da ne izazovemo veću patnju itd, ali na direktno pitanje: "mogu li ja da budem deo sanghe" samo se blago nasmejao i rekao "ne, nikada".
naravno, zaista je nemoguće za komunistu da radi u advertajzingu. slušao sam jednog budističkog učitelja - priča anegdotu u kojoj ga je mesar pitao može li da bude u sanghi. učitelj krene da govori o umanjenju patnje, o tome da je patnja često posledica okolnosti na koje ne možemo da utičemo a da ne izazovemo veću patnju itd, ali na direktno pitanje: "mogu li ja da budem deo sanghe" samo se blago nasmejao i rekao "ne, nikada".
- Post n°457
I got the poison but have no remedy
- Post n°458
sad kako sam krenuo konačno malo da se edukujem povodom ovih terf vs trans wars u srbijici (ali samo malo, na nivou who is who), nalazim sve više slučajnosti koje možda to i nisu da je to više sukob liberala i levičara nego išta drugo, možda čak i liberala i staljinista na neki način. ovi jedni plaču u fazonu primite nas što ste takvi a drugi ih teraju sa mrš u kurac, odjebite. nekako mi se medeni baš tu uklapa kao terf ikona, jedino me zbunilo što se napaja dohotkom u srcu lib kap, no ne sipa se ideologija u rezervoar kapiram.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°459
Kšama sabija.
_____
~~~~~
- Post n°460
Vivek isto sabija. Nema, Indija će nas spasiti.
_____
~~~~~
- Post n°461
bljujte po tekstu kere jakobsfelda i zelenskog
https://unherd.com/2023/05/how-nato-seduced-the-european-left/
In January 2018, Nato secretary-general Jens Stoltenberg held an unprecedented press conference with Angelina Jolie. While InStyle reported that Jolie “was dressed in a black off-the-shoulder sheath dress, a matching capelet and classic pumps (also black)”, there was a deeper purpose to this meeting: sexual violence in war. The pair had just co-authored a piece for the Guardian entitled “Why NATO must defend women’s rights”. The timing was significant. At the height of the #MeToo movement, the most powerful military alliance in the world had become a feminist ally. “Ending gender-based violence is a vital issue of peace and security as well as of social justice,” they wrote. “NATO can be a leader in this effort.”
https://unherd.com/2023/05/how-nato-seduced-the-european-left/
In January 2018, Nato secretary-general Jens Stoltenberg held an unprecedented press conference with Angelina Jolie. While InStyle reported that Jolie “was dressed in a black off-the-shoulder sheath dress, a matching capelet and classic pumps (also black)”, there was a deeper purpose to this meeting: sexual violence in war. The pair had just co-authored a piece for the Guardian entitled “Why NATO must defend women’s rights”. The timing was significant. At the height of the #MeToo movement, the most powerful military alliance in the world had become a feminist ally. “Ending gender-based violence is a vital issue of peace and security as well as of social justice,” they wrote. “NATO can be a leader in this effort.”
_____
#FreeFacu
- Post n°462
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°463
Trenutak kada su morali da izaberu stranu je prosao i vise nije smesno, na pogresnoj su strani. I faking Marks21 je na ulici.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°464
kakvo budalesanje moraš da smisliš da bi izbegao da kažeš nešto o onome što ti se događa pod prozorom.
- Post n°465
Ma da, debili. Jos gore, vucicevci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°466
a baš me je čudila njihova ćutnja
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°467
da citiram: ja se nadam da je ovo izbavljenje dolazi najava osnivanja samoubilackog kulta
_____
- Post n°468
ali kolovrat
_____
- Post n°469
Nevera.
_____
- Post n°471
sada kada su se malo pribrali i kada ih je pustio LSD u fazonu su da je prosecna plata ljudi na protestu 1800 evra. pa ono kao lol.
_____
- Post n°472
Nisam znao da su pali u neku paganstinu poslednji put kad sam gledo davali su dnevne izvestaje o napredovanju ruske vojske na donbasu
- Post n°473
ma oni su ono da amerika pati, da se srbin siptarevim drobom sladi
_____
- Post n°474
boomer crook wrote:sada kada su se malo pribrali i kada ih je pustio LSD u fazonu su da je prosecna plata ljudi na protestu 1800 evra. pa ono kao lol.
u masi sam videla mesara iz maksija (reinkarnacija bate živojinovića iz majstorske radionice) i ženu koja je radila u kiosku ispred zgrade (nju sam viđala na svim mogućim protestima na kojima sam bila)
ovaj skup je bio sve, samo ne klasno profilisan
- Post n°475
Zanimljivo da i tw desnica isto pise i ima isti stav o protestima.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete