DJB - Nrdule
- Post n°351
Re: DJB - Nrdule
Bilo je tu svega, oportunizam je ocigledan, ali mislim da stvarno nije samo do toga. Ima i neke ideoloske logike u njegovim preumljenju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°352
Radulovićev zaokret udesno počeo je istovremeno sa onim njegovim lagarijama oko poreza. Mislim da je otklon (dela) građanske javnosti doživeo kao ličnu uvredu i da je taj period umnogome oblikovao njegovu današnju politiku, uz podrazumevajući kokošarski oportunizam.
- Post n°353
Важно да је кренуо да се бави политиком из чврстине својих уверења.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°354
Cousin Billy wrote:Radulovićev zaokret udesno počeo je istovremeno sa onim njegovim lagarijama oko poreza. Mislim da je otklon (dela) građanske javnosti doživeo kao ličnu uvredu i da je taj period umnogome oblikovao njegovu današnju politiku, uz podrazumevajući kokošarski oportunizam.
Moguce on je po svemu sudeci stvarno psiho. To kazu doslovno svi koji su ga upoznali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°355
_____
- Post n°357
Treba neko da ga tagujte na krupna slova:
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°358
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°359
Bacim pogled na njihov sajt, poslednja vest iz avgusta
Toliko su se cimali da popune formulare i da osnuju stranku i kad su to uradili - katanac
АУТОРСКИ ТЕКСТ • ЗДРАВСТВО
КОВИД-19: три године „НЕПАЖЊЕ ПРЕМА ЧИЊЕНИЦАМА”
Toliko su se cimali da popune formulare i da osnuju stranku i kad su to uradili - katanac
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°360
Недостаје ли вам Доста је било?
— Доста је било - Ниш (@DostajebiloNis) December 10, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°361
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°362
lol ko manijak frotirdzija pusten ranije zbog dobrog vladanja
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°363
_____
- Post n°364
Летећи Полип wrote:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°365
Dosta je bilo se vraća na političku scenu, pauza je bila zbog poraza stranke na izborima
Stranka Dosta je bilo (DJB) saopštila je danas da se vraća na političku scenu Srbije, nakon što se privremeno povukla nakon poraza na izborima u aprilu 2022.
DJB je u saopštenju prenela da je njen predsednik Saša Radulović, na obeležavanju devet godina postojanja stranke, kazao da počinje novo „buđenje stranke“.
„Organi stranke su nakon analize poraza na prethodnim izborima odlučili da je potrebno da se stranka privremeno povuče i ostavi prostor onima koji su dobili podršku građana na tim izborima da pokažu šta umeju“, navodi se u saopštenju.
Prema njihovoj oceni, DJB je bila u prvim redovima borbe za promenu Srbije više od osam godina, pa je „svima bio potreban predah i odmor, kako članovima, tako i samim građanima, da bi uspeli da rezimiraju planove za dalji nastavak rada stranke“.
„Srbiji su potrebni ozbiljni ljudi, ne politički glumici. Životi svih nas zavise od sposobnosti ljudi koji nas vode. Srbiji je potreban ozbiljan, državotvoran pristup, ozbiljnih, odgovornih, ostvarenih ljudi sa potrebnim životnim iskustvom. Na žalost, toga je jako malo na crpskoj političkoj sceni. Zbog toga nismo odustali, niti ćemo. Dolazi proleće, pripremamo se čitavom serijom akcija i krenućemo ponovo“, rekao je Radulović.
Stranka navodi da će započeti pripreme za redovne lokalne i pokrajinske izbore koji će biti održani na proleće 2024, kao i za vanredne parlamentarne i vanredne izbore u Beogradu koje takođe očekuju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°366
Organi stranke!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°367
А, има их више од једног?
_____
- Post n°368
devet godina postojanja stranke
Que?
Jedino ako su pridodali godine provedene kao udruzenje gradjana.
- Post n°370
https://www.politika.rs/scc/clanak/556993/Pogledi/Javni-i-medijski-interes-van-granica-zakona
Mada se ne pominje DJB, samo kaze "advokat".
Kakav lumpenski, hohstaplerski sljam.
Mada se ne pominje DJB, samo kaze "advokat".
Kakav lumpenski, hohstaplerski sljam.
_____
- Post n°372
nekad je tvrdio da mu je majka iz okoline plitvica, a otac sa kosova
zbunjen sam
zbunjen sam
- Post n°373
- добро, ниси ни ти чист Босанац, мати ти је Словенка, а и Фата ти је пола Црногорка пола Македонка... како ћеш назват сина онда?
- по кључу.
- како по кључу?
- зваће се Елзет.
- по кључу.
- како по кључу?
- зваће се Елзет.
_____