Vilmos Tehenészfiú wrote:Srbija je The Onion.
Па већ је било да вест из њуз.нета прође као права, уђе у уџбенике... јер момци напросто немају довољно маште да измисле оно што ће сутра стварност.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Srbija je The Onion.
На данашњи дан 1944. Краљ Петар Други на захтев избегличке владе одузима команду Дражи Михаиловићу и позива војску да се стави под команду Јосипа Броза.
— Напредни клуб (@napredniklub) August 29, 2021
Ђенерал Михаиловић херојски остаје до самог краја живота и монтираног суђења у својој земљи.
СЛАВА ТЕБИ ЂЕНЕРАЛЕ! pic.twitter.com/6hDpWNtEPH
ficfiric wrote:Sta je ovo? Gde su mu lesevi?
Miloš Jovanović (DSS) za Alo o tome kako je za život kao u Švajcarskoj neophodno nabaviti atomsku bombu. pic.twitter.com/QgewSAYCNf
— Vladimir Kostic (@kosta_1986) September 26, 2021
Овако је некада говорио Драгослав Бокан. Сада је постао управо оно о чему је овако ватрено говорио. #izdajnik #vucicizdajnik pic.twitter.com/pUigVNz8oV
— Иван Ивановић (@ivan_nasi) October 11, 2021
https://nova.rs/vesti/politika/kapetan-dragan-priznao-da-su-mu-vucicev-sin-i-delije-dali-30-000/„Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote. Svakog od njih koji su tamo bili možete da pogledate pravo u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to“, rekao je [Dragan] Vasiljković [alijas Kapetan Dragan], pa dodao:
„Rekli su mi: „Ovo ti je, kapetane, da imaš da kupiš novo odelo„. Stvarno me to dirnulo, nisam to očekivao“.