Patriote srpske
- Post n°126
Re: Patriote srpske
Ne, ali nije bitno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°127
da to nije većina ovo ne bi bilo moguće, ili bi danas na ulici bile ogromne demonstracije. ovako će ipak ostati na tvitovanju internet hipster partizana, koje bi većinu pravi partizani oterali da tucaju kamen malo.
- Post n°128
rumbeando wrote:San Saba Songbird wrote:pokušajte da taj skandal spakujete u jednu rečenicu
...
pokušavam da spakujem ovo na naslovnu stranu tabloida
Potpuni idioti: izvodili kvislinške pesme na akademiji povodom Dana pobede (video)
Vuckova baba: Lepo, samo nek deca pevaju, makar i te strance
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°129
uostalom svi smo tome manje ili više doprineli ne razmišljajući šta sve dolazi 2000te
- Post n°130
E, da su ostali Sloba i Seselj
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°131
srušeni su personalno, a njihova agenda samo nastavljena. i kao što danas vidimo, ostali. da je poživeo vlada divljan pa da vidi da se isto danas ceni mita ko što ga je on cenio.
- Guest
- Post n°132
rumbeando wrote:San Saba Songbird wrote:pokušajte da taj skandal spakujete u jednu rečenicu
...
pokušavam da spakujem ovo na naslovnu stranu tabloida
Potpuni idioti: izvodili kvislinške pesme na akademiji povodom Dana pobede (video)
Dobar pokušaj ali u Srbiji nije bilo kvislinga, to su Hrvati imali a ne mi. Suviše toga je prikačeno uz ovaj događaj, preveliki mu je balast i suviše dodatnih objašnjenja se zahteva. Nažalost, bura u čaši vode. Siguran sam da će nju ejdž četnici uživati u ovome i da je to krajnji domet. Ima ovde i jedna dobra stvar: ko podrži ovo, neonacista je i ne može nikud van te kategorije.
- Guest
- Post n°133
a šta ćemo sa skoro celom opozicijom koja na divanu sa boškom obradovićem sedi?
- Guest
- Post n°134
Gari, stravično trivijalizuješ raspravu. Shvaćeno je već da si ti na apsolutnom moralnom pijedestalu univerzuma, ne moraš da to dodatno dokazuješ, pusti nas ostale da se valjamo u blatu relativizma.
- Post n°135
Za ove ljotićevce na Dan pobede je izgleda bila odgovorna ministarka Kisić... pic.twitter.com/Wl6uiKs0RQ
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 10, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°136
San Saba Songbird wrote:Gari, stravično trivijalizuješ raspravu. Shvaćeno je već da si ti na apsolutnom moralnom pijedestalu univerzuma, ne moraš da to dodatno dokazuješ, pusti nas ostale da se valjamo u blatu relativizma.
ne, ja i sebe vidim kao govno jer sam u neko doba bar malo doprineo da se ova srbija desi.
- Post n°137
San Saba Songbird wrote:Ima ovde i jedna dobra stvar: ko podrži ovo, neonacista je i ne može nikud van te kategorije.
Hej, ja podrzavam. Juce mi je smetalo kad je ovde okupaciona vlast polagala vence gde mi leze dve pradede. Ovo mi je skroz ok. Nisu samo trebali da uplicu Desanku i Miljkovica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°138
Inace, i ja mislim da nece biti nikakve frke. Bice pomenuto na N1 i Novoj a sutra na naslovnici nekog od tabloida ce biti naslov Djilas ljoticevac i to je sve
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
2025. biće sličan program samo što ništa neće biti prikriveno ni umotano i neće biti čak ni tivteraške bure. Ovo je to od sad pa do kraja svijeta, pobijedili su. Zupere, čestitam.
Last edited by fikret hadžiabdić on Mon May 10, 2021 10:23 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°140
Zahteva previse konteksta, ne moze se od toga na brzinu napraviti skandal, mada bi trebalo.
_____
????
- Post n°141
Jesam, vidi se da je upitanju skrinsot posta pre nego sto sam ga obrisaorumbeando wrote:Disident nije spominjao "Već kuca čas".
Last edited by disident on Mon May 10, 2021 10:29 am; edited 1 time in total
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°142
fikret hadžiabdić wrote:2025. biće sličan program samo što ništa neće biti prikriveno ni umotano i neće biti čak ni tivteraške bure. Ovo je to od sad pa do kraja svijeta, pobijedili su. Zupere, čestitam.
tviteraška bura
- Post n°143
Turul madár wrote:fikret hadžiabdić wrote:2025. biće sličan program samo što ništa neće biti prikriveno ni umotano i neće biti čak ni tivteraške bure. Ovo je to od sad pa do kraja svijeta, pobijedili su. Zupere, čestitam.
tviteraška bura
Gari, tako je iz zajebancije napisano.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°145
treba im dati šansu da od zemlje i društva naprave to što su napravili zli crveni. doduše već su pregurali 2/3 vremena postojanja fnrj i sfrj pa kurac
- Post n°146
disident wrote:Jesam, vidi se da je upitanju skrinsot posta pre nego sto sam ga obrisaorumbeando wrote:Disident nije spominjao "Već kuca čas".
Izvini onda, nisam uspeo da uhvatim da si pisao-brisao ovde.
- Post n°147
Prvo opoziciono reagovanje.
(1) FAŠIZAM NA SVEČANOJ AKADEMIJI POVODOM DANA POBEDE NAD FAŠIZMOM!
— Partija radikalne levice - PRL (@PRLevice) May 10, 2021
Istorijski revizionizam i rehabilitacija fašista i saradnika okupatora traju već tri decenije, ali jučerašnja tribina predstavlja vrhunac cinizma i zatiranja antifašizma.
"Recitovanje ljotićevskih pesama na svečanosti povodom Dana pobede je izrugivanje milionima žrtava fašizama i nacizma, bezobzirna revizija istorije u korist kolaboracionista i brisanje antifašističke borbe naroda Jugoslavije", izjavila je @MilenaRepajic, članica predsedništva PRL
— Partija radikalne levice - PRL (@PRLevice) May 10, 2021
- Post n°149
Ides na ignore
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije