Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

Nektivni Ugnelj

Patriote srpske - Page 5 Empty Re: Patriote srpske

Post by Nektivni Ugnelj Mon May 10, 2021 2:07 am

a i da izvale, da se nista nece desitii.

ro je i dalje moguce. makar da se na prvi pogled nece desiti. mislim, ok, jeste ovo na neki nacin bura u casi vode, koga zabole sta je bilo u srbiji na Dan pobede. A sami ljudi ovde u Srbiji...njih tek zabole. Ali je jako interesantan incident i verujem da ima ko ce notirati.
    disident

Post by disident Mon May 10, 2021 2:13 am

disident wrote:Da ne budu cetnici zapostavljeni, a i mrzi me da trazim topik o Ravnoj Gori

Patriote srpske - Page 5 184183576_10226568776353607_2982438421463001696_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFSkSvEPc0SyP7hZXA5kgn2V9P7I--PWNBX0_sj749Y0IC285yM0Ud4MhS3O_RXyFHfBFysslrbPdQkyYON9WtL&_nc_ohc=6SGaQcNTO18AX9d0Wy8&_nc_ht=scontent-vie1-1
    Patriote srpske - Page 5 185147540_10226572709291928_6835550937261201330_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeFlagnpr3y_qOMhYihOEOQk6_7H61c8MjDr_sfrVzwyMM3Sc1J_h2keZX-PH2J8-xPYv2VDr_vm9AFMXsPwC-UT&_nc_ohc=0HNSVK4blDAAX_oiV0U&_nc_ht=scontent-vie1-1

Film OPKOLJENi
    glasom Milisava

Cetnici 41 napadaju Berlin i nadomak su zarobljavanja Hitlera.... kada ih opkoljavaju  KOMUNISTI! Hitler bezi kroz prozor a 300 hrabrih Cetnika se bori protiv deset hiljada Komunjara... Cetnici se hrabro bore do poslednjeg, kao Spartanci i drze se, pucaju iz katapulta nonstop, nepismene komunjare se hvataju za glavu i razbeze se... al onda ih izdaju Englezi komunjarama! Jer su masoni... i mrze Srbe i Tito je Cercilov vanbracni sin. I tako se zavrsava cetnicki termopil, sin Dragan ranjen na samrti gleda u buducnost slobodnog trzista u kome nema komunjara a mali milos bikovic se igra ispred zlatnog hrama svetog save

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Mon May 10, 2021 2:24 am

Mór Thököly wrote:

ro je i dalje moguce. makar da se na prvi pogled nece desiti. mislim, ok, jeste ovo na neki nacin bura u casi vode, koga zabole sta je bilo u srbiji na Dan pobede. A sami ljudi ovde u Srbiji...njih tek zabole. Ali je jako interesantan incident i verujem da ima ko ce notirati.
    Brat car Putin ili mrski Zapad? Moja neka nada je dizanje frke od strane n1/nove, civilnog drustva i kaznjavanju bokana makar u tisini, sto cemo videti po izostanku gostovanja na pinku i hepiju

_____
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Mon May 10, 2021 2:36 am

pre putin
    disident

Post by disident Mon May 10, 2021 2:58 am

Admin nju ejdz cetnika i pripadnik srbske akcije

_____
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Mon May 10, 2021 8:10 am

Mór Thököly wrote:

Polako, da se malo zalaufa priča u Srbiji i dođe do nekog pristojnog medija, onda će je kao slasticu s radošću pokupiti i hrvatski mediji, naročito s obzirom na to da je Vučić govorio baš o prekrajanju istorije.

“Суштински, никада мање земаља није обележавало Дан победе над фашизмом и наше је да не кријемо истину, већ да отворено о томе говоримо и не дозволимо да лаж победи ту истину”, рекао је Вучић.

Вучић је истакао и да није случајно што се данас ниподаштава улога Црвене армије и баца под ноге чињеница да је за слободу Европе животе дало 22 милиона Совјета, највише Руса.

“Онда није чудо ни што у нашем региону присуствујемо дневном прекрајању чињеница и покушају потпуног фалсификовања историје”, рекао је Вучић.
    ...
    "Наш народ се сврстао у редове савезничке коалиције против сила Осовине и њихових локалних мизерних, крволочних балканских сатрапа, који су били крволочнији, бизарни и мизернији од Хитлерове војске. Ревизија о којој говоре, води се силом и покушајима да се само једна политика воље наметне, што води ка успостављању нове истине, због које ће све што она прогласи за лаж бити уништено", навео је Вучић.
    sns.org.rs/novosti/vesti/vucic-nase-je-da-ne-dozvolimo-da-laz-pobedi-istinu

Last edited by rumbeando on Mon May 10, 2021 8:25 am; edited 2 times in total
    kondo

Post by kondo Mon May 10, 2021 8:23 am

zar nije selaković ideološki na toj bokanovoj liniji?

možda je bokan dobio par zelembaća od naslednika ljotićevaca od nekuda, neki ilinojvil ili slično

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    rumbeando

Post by rumbeando Mon May 10, 2021 8:34 am

Evo Dario Hajrić povadio sve sa minutažom:

Patriote srpske - Page 5 E1AWmYlWUAM0tVV?format=png&name=small

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon May 10, 2021 8:35 am

To je povadio Disident na prethodnoj strani Patriote srpske - Page 5 1143415371 Dario samo preneo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Mon May 10, 2021 8:37 am

Disident nije spominjao "Već kuca čas".
    ficfiric

Post by ficfiric Mon May 10, 2021 8:39 am

Meni je ovo ok. Ne bih voleo da su recitovali partizanske pesme

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon May 10, 2021 8:42 am

Inace, sad kad smo pesme apsolvirali, da se okrenemo onoj projekciji iznad koja izgleda 1/1 kao reklama za Vermaht.

https://m.youtube.com/watch?t=1107&v=t-Zvc1xzV00&feature=youtu.be

Prijavite se u Vermaht i vidite sveta! Posetite Poljsku, Belgiju, Francusku.Avantura, putovanja, prijateljstva - sve to i jos mnogo vise!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 8:44 am

Haha sablažnjavanje i iznenađivanje što je srbija četničko i ljotićevsko naci smeće već 30 godina, sa posebnim bustovanjem poslednjih 20
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 8:45 am

Gde su šta rade komisije za pomirenje iskopavanje i veronauku
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon May 10, 2021 8:48 am

Pa da, mogli su da puste i Erica, komotno.

@Eros
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon May 10, 2021 9:03 am

rumbeando wrote:
    Mór Thököly wrote:

Polako, da se malo zalaufa priča u Srbiji i dođe do nekog pristojnog medija, onda će je kao slasticu s radošću pokupiti i hrvatski mediji, naročito s obzirom na to da je Vučić govorio baš o prekrajanju istorije.

“Суштински, никада мање земаља није обележавало Дан победе над фашизмом и наше је да не кријемо истину, већ да отворено о томе говоримо и не дозволимо да лаж победи ту истину”, рекао је Вучић.

Вучић је истакао и да није случајно што се данас ниподаштава улога Црвене армије и баца под ноге чињеница да је за слободу Европе животе дало 22 милиона Совјета, највише Руса.

“Онда није чудо ни што у нашем региону присуствујемо дневном прекрајању чињеница и покушају потпуног фалсификовања историје”, рекао је Вучић.
    ...
    "Наш народ се сврстао у редове савезничке коалиције против сила Осовине и њихових локалних мизерних, крволочних балканских сатрапа, који су били крволочнији, бизарни и мизернији од Хитлерове војске. Ревизија о којој говоре, води се силом и покушајима да се само једна политика воље наметне, што води ка успостављању нове истине, због које ће све што она прогласи за лаж бити уништено", навео је Вучић.
    sns.org.rs/novosti/vesti/vucic-nase-je-da-ne-dozvolimo-da-laz-pobedi-istinu

Apsolutno niko nista ne pominje
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon May 10, 2021 9:04 am

Da, ocekivao sam da svi skoce na ovo. Ali bice valjda dok provere, sta znam.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 9:14 am

Ne verujem da će iko skočiti na ovo jer skakanje ne bi imalo apsolutno nikakvu medijsku upotrebnu vrednost i samo bi zbunilo ljude. Izvan akademske i aktivističke javnosti ne postoji nikakva artikulisana svest o ulozi Ljotića i SDK u Drugom svetskom ratu i bilo kakvoj frci bi morala da prethodi kursistička obuka o WW2.

A iza zavese, prilično sam siguran da će kritika na račun Bokana biti along the lines of "ahaha nisi normalan bem te luda".
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon May 10, 2021 9:17 am

Mislim da su tu kursisticku obuku obavili sami SNSovci pricom o Bosku ljoticevcu. Bice nezgodno kad se ta optuzba sada okrene ka njima.

Last edited by Erős Pista on Mon May 10, 2021 9:31 am; edited 1 time in total

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 9:17 am

Znam da ste se naoštrili na skandal ali evo vam mentalnog eksperimenta: pokušajte da taj skandal spakujete u jednu rečenicu tako da bude jasna običnom konzumentu medija bez dodatnih objašnjenja.

Mislim biće skandala na Peščaniku, kao što i treba, ali nema potencijal da ide dalje.

U međuvremenu Ereš napisao ovo o Bošku ljotićevcu. Čuj pa ja bih voleo da oko ovoga izbije skandalčina i nadam se da si u pravu. Ali zamislio sam sebe kako pokušavam da spakujem ovo na naslovnu stranu tabloida tako da bude jasna i "Vučkovoj babi" (interna fora u tabloidima) i jednostavno numem, suviše je komplikovano i opskurno.

Last edited by San Saba Songbird on Mon May 10, 2021 9:20 am; edited 2 times in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon May 10, 2021 9:18 am

Jbg, sasvim moguce da si u pravu.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 9:24 am

Naravno da nema nikakvog skandala, srbija je odavno prevedena u faš smeće, a većina nacije to ili podržava ili nema nikakav problem. Dva dana će na netu kmečati profesionalni aktivisti i slikači sa instagram filterom pored spomenika na sutjesci i to je to.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 9:30 am

nije ni današnja rusija ništa bolja, oni još vucaraju tu paradu više uz kurac zapadu, a nacija isto kao srpska ogrezla u nacizam poslednjih 20-30 godina
    rumbeando

Post by rumbeando Mon May 10, 2021 9:37 am

San Saba Songbird wrote:pokušajte da taj skandal spakujete u jednu rečenicu
    ...
    pokušavam da spakujem ovo na naslovnu stranu tabloida

Potpuni idioti: izvodili kvislinške pesme na akademiji povodom Dana pobede (video)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon May 10, 2021 9:38 am

nisu oni kvislinzi nego srpske patriote koje su spasavale narod - kupljeno kod istog procenta nacija koliko ima i vernika end of story

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 5:01 pm