podjednako nije krivica onih koji su došli da se vakcinišu kada su rekli da se dođe bez poziva na sajam, to što neki drugi nisu došli.Janko Suvar wrote:
mislio sam, to sto postoje rizicniji od nas koji se nisu prijavili, nije nasa krivica.
VAKCINA
- Post n°676
Re: VAKCINA
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°678
vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno
- Post n°680
ti si taj koji laprda u praznoTurul madár wrote:vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno
Last edited by Erzsébet Biszak on 04.06.21 14:09; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°681
u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
- Guest
- Post n°682
Erzsébet Biszak wrote:ti si taj koji laprda u prazno
zamisli, nisu mogli svi u februaru da dobiju vakcinu, neko je morao biti zakazan i u martu, ili aprilu
- Post n°683
a to tačno sa ovim ima kakve veze?Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
_____
- Guest
- Post n°684
Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
tko je tkriv za to?
- Guest
- Post n°685
pa ne znam, tebe je nešto uvredilo, iako nisi trčala nezakazana preko reda da se vakcinišeš, što je bila tema mojih komentara.
- Guest
- Post n°686
Talason wrote:Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
tko je tkriv za to?
pa debilčine iz eu, kojoj se jedino još u ovakvim perifernim kanalizacijama klanjaju
- Post n°687
pogrešno si shvatio, kada sam čula da su pozvali ljude da se vakcinišu, ja sam otišla da se vakcinišem.
zato što znam da je njihov red proizvoljan. kao što i ti to znaš ali se praviš da ne znaš da bi u svojoj glavi sebe postavio iznad drugih.
zato što znam da je njihov red proizvoljan. kao što i ti to znaš ali se praviš da ne znaš da bi u svojoj glavi sebe postavio iznad drugih.
_____
- Post n°688
Turul madár wrote:vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno
Vise nego sjajno. Onima koji su trčali sebično preko reda Vucic je uterao čajna sinofarm
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°689
Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
Da si ti živ i zdrav, Nemačka već mesec dana ima veći udeo populacije vakcinisane makar jednom dozom od Srbije.
- Guest
- Post n°690
Erzsébet Biszak wrote:pogrešno si shvatio, kada sam čula da su pozvali ljude da se vakcinišu, ja sam otišla da se vakcinišem.
kakav proizvoljan red? bukvalno su zakazivali prema kriterijumima i gurpama koje je batut odredio, sa nekim malim odstupanjima koja su nebitna na tolike brojeve ljudi
- Post n°691
Turul madár wrote:uopšte nije tačno, u novom sadu su svi mojih godina koje znam za istu vakcinu bili pozvani u jedan ili dva predviđena turnusa.
Jer je Novi Sad cela Srbija.
Jebote u kojoj pećini si ti bio kad se to dešavalo, pun bio i Tviter i forum kukanja ljudi zato što su u pojedinim opštinama vakcinisali sve prijavljene pa sad pozivaju već par dana posle prijavljivanja, a na drugim na red nisu došli ni 70-godišnjaci koji su se prijavili na samom početku.
- Post n°692
Ma pusti, vidis da se uclanio u SNS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°693
Menjali Beograđani masovno opštine na kojima žele da prime vakcinu jer su Stari grad i Vračar vakcinisali sve redom odmah, a opštine udaljenije od centra nisu pozivale ni posle mesec ili dva.
- Guest
- Post n°694
rumbeando wrote:Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
Da si ti živ i zdrav, Nemačka već mesec dana ima veći udeo populacije vakcinisane makar jednom dozom od Srbije.
da, imaju 20 posto stanovništa vakcinisano, i to isključivo među medicinskim i sl povlašćenim osobljem i fosilima penzionerima. ljudi srednjih godina i mlađi skoro niko.
- Guest
- Post n°695
rumbeando wrote:Turul madár wrote:uopšte nije tačno, u novom sadu su svi mojih godina koje znam za istu vakcinu bili pozvani u jedan ili dva predviđena turnusa.
Jer je Novi Sad cela Srbija.
Jebote u kojoj pećini si ti bio kad se to dešavalo, pun bio i Tviter i forum kukanja ljudi zato što su u pojedinim opštinama vakcinisali sve prijavljene pa sad pozivaju već par dana posle prijavljivanja, a na drugim na red nisu došli ni 70-godišnjaci koji su se prijavili na samom početku.
ne znam za bg i neke opštine, ali iskreno i zabole me. novi sad je administrativno uvek i bio pet u glavu za južnije.
- Post n°696
Pa daj otvori temu o vakcinaciji u NS pa tamo prosipaj te mudrosti o savršeno organizovanoj vakcinaciji.
Koga boli kurac za Ujvidek sem vas koji živite u tom radikalskom raju.
Koga boli kurac za Ujvidek sem vas koji živite u tom radikalskom raju.
- Guest
- Post n°697
možete da kenjate koliko hoćete, vakcinacija je organizovana odlično ovde, za razliku od skoro svega ostalog.
skoro cela evropa sanja da se vakciniše, a danas ovde može da ode ko hoće kad hoće i da primi koju god hoće vakcinu.
učlanio sam se u sns, da. napustio sam koraksa i petričiča i novi optimizam.
skoro cela evropa sanja da se vakciniše, a danas ovde može da ode ko hoće kad hoće i da primi koju god hoće vakcinu.
učlanio sam se u sns, da. napustio sam koraksa i petričiča i novi optimizam.
- Post n°698
Nemačka ima 45,5% stanovništva vakcinisano makar jednom dozom, Srbija ima 38%.
S obe doze smo još u prednosti, ali nećemo dugo pošto Nemci per capita dnevno vakcinišu za 40% više nego mi.
S obe doze smo još u prednosti, ali nećemo dugo pošto Nemci per capita dnevno vakcinišu za 40% više nego mi.
- Post n°699
moglo je i u januaru.Turul madár wrote: danas ovde može da ode ko hoće kad hoće i da primi koju god hoće vakcinu.
_____
- Post n°700
Ovo kazes
posle ovog
Turul madár wrote:možete da kenjate koliko hoćete, vakcinacija je organizovana odlično ovde, za razliku od skoro svega ostalog.
posle ovog
Turul madár wrote:baš mi je drago što su svi ti koji su trčali sebično preko reda dobili čajna sinofarm
_____
★
Uprava napolje!