Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

bela maca

VAKCINA - Page 28 Empty Re: VAKCINA

Post by bela maca 04.06.21 14:06

Janko Suvar wrote:
    mislio sam, to sto postoje rizicniji od nas koji se nisu prijavili, nije nasa krivica.
    podjednako nije krivica onih koji su došli da se vakcinišu kada su rekli da se dođe bez poziva na sajam, to što neki drugi nisu došli.

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    ficfiric

Post by ficfiric 04.06.21 14:06

Drzava zna sta radi

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:08

vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:08

kuj god da se vakcinirao štiti stare i nemoćne

ja ne vidim problem
    bela maca

Post by bela maca 04.06.21 14:08

Turul madár wrote:vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno
    ti si taj koji laprda u prazno

Last edited by Erzsébet Biszak on 04.06.21 14:09; edited 1 time in total

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:09

u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:09

Erzsébet Biszak wrote:ti si taj koji laprda u prazno

zamisli, nisu mogli svi u februaru da dobiju vakcinu, neko je morao biti zakazan i u martu, ili aprilu
    bela maca

Post by bela maca 04.06.21 14:09

Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu
    a to tačno sa ovim ima kakve veze?

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:10

Turul madár wrote:u nemačkoj, češkoj, poljskoj mlađi od 80 godina, i oni koji nemaju rakčinu, i dalje sanjaju vakcinu

tko je tkriv za to?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:11

pa ne znam, tebe je nešto uvredilo, iako nisi trčala nezakazana preko reda da se vakcinišeš, što je bila tema mojih komentara.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:11

Talason wrote:

tko je tkriv za to?

pa debilčine iz eu, kojoj se jedino još u ovakvim perifernim kanalizacijama klanjaju
    bela maca

Post by bela maca 04.06.21 14:12

pogrešno si shvatio, kada sam čula da su pozvali ljude da se vakcinišu, ja sam otišla da se vakcinišem.
    zato što znam da je njihov red proizvoljan. kao što i ti to znaš ali se praviš da ne znaš da bi u svojoj glavi sebe postavio iznad drugih.

_____
    ficfiric

Post by ficfiric 04.06.21 14:12

Turul madár wrote:vakcinacija je organizovana preko svih očekivanja, možete laprdati u prazno

Vise nego sjajno. Onima koji su trčali sebično preko reda Vucic je uterao čajna sinofarm

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando 04.06.21 14:13

Da si ti živ i zdrav, Nemačka već mesec dana ima veći udeo populacije vakcinisane makar jednom dozom od Srbije.

Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:15

Erzsébet Biszak wrote:pogrešno si shvatio, kada sam čula da su pozvali ljude da se vakcinišu, ja sam otišla da se vakcinišem.
    zato što znam da je njihov red proizvoljan. kao što i ti to znaš ali se praviš da ne znaš da bi u svojoj glavi sebe postavio iznad drugih.

kakav proizvoljan red? bukvalno su zakazivali prema kriterijumima i gurpama koje je batut odredio, sa nekim malim odstupanjima koja su nebitna na tolike brojeve ljudi
    rumbeando

Post by rumbeando 04.06.21 14:16

Turul madár wrote:uopšte nije tačno, u novom sadu su svi mojih godina koje znam za istu vakcinu bili pozvani u jedan ili dva predviđena turnusa.

Jer je Novi Sad cela Srbija.

VAKCINA - Page 28 3274312807

Jebote u kojoj pećini si ti bio kad se to dešavalo, pun bio i Tviter i forum kukanja ljudi zato što su u pojedinim opštinama vakcinisali sve prijavljene pa sad pozivaju već par dana posle prijavljivanja, a na drugim na red nisu došli ni 70-godišnjaci koji su se prijavili na samom početku.
    ficfiric

Post by ficfiric 04.06.21 14:17

Ma pusti, vidis da se uclanio u SNS

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando 04.06.21 14:17

Menjali Beograđani masovno opštine na kojima žele da prime vakcinu jer su Stari grad i Vračar vakcinisali sve redom odmah, a opštine udaljenije od centra nisu pozivale ni posle mesec ili dva.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:18

rumbeando wrote:

Da si ti živ i zdrav, Nemačka već mesec dana ima veći udeo populacije vakcinisane makar jednom dozom od Srbije.

da, imaju 20 posto stanovništa vakcinisano, i to isključivo među medicinskim i sl povlašćenim osobljem i fosilima penzionerima. ljudi srednjih godina i mlađi skoro niko.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:18

rumbeando wrote:
    Turul madár wrote:uopšte nije tačno, u novom sadu su svi mojih godina koje znam za istu vakcinu bili pozvani u jedan ili dva predviđena turnusa.

Jer je Novi Sad cela Srbija.

VAKCINA - Page 28 3274312807

Jebote u kojoj pećini si ti bio kad se to dešavalo, pun bio i Tviter i forum kukanja ljudi zato što su u pojedinim opštinama vakcinisali sve prijavljene pa sad pozivaju već par dana posle prijavljivanja, a na drugim na red nisu došli ni 70-godišnjaci koji su se prijavili na samom početku.

ne znam za bg i neke opštine, ali iskreno i zabole me. novi sad je administrativno uvek i bio pet u glavu za južnije.
    rumbeando

Post by rumbeando 04.06.21 14:19

Pa daj otvori temu o vakcinaciji u NS pa tamo prosipaj te mudrosti o savršeno organizovanoj vakcinaciji.

Koga boli kurac za Ujvidek sem vas koji živite u tom radikalskom raju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 04.06.21 14:20

možete da kenjate koliko hoćete, vakcinacija je organizovana odlično ovde, za razliku od skoro svega ostalog.

skoro cela evropa sanja da se vakciniše, a danas ovde može da ode ko hoće kad hoće i da primi koju god hoće vakcinu. 

učlanio sam se u sns, da. napustio sam koraksa i petričiča i novi optimizam.
    rumbeando

Post by rumbeando 04.06.21 14:24

Nemačka ima 45,5% stanovništva vakcinisano makar jednom dozom, Srbija ima 38%.

S obe doze smo još u prednosti, ali nećemo dugo pošto Nemci per capita dnevno vakcinišu za 40% više nego mi.
    bela maca

Post by bela maca 04.06.21 14:24

Turul madár wrote: danas ovde može da ode ko hoće kad hoće i da primi koju god hoće vakcinu. 
    moglo je i u januaru.

_____
    ficfiric

Post by ficfiric 04.06.21 14:24

Ovo kazes

Turul madár wrote:možete da kenjate koliko hoćete, vakcinacija je organizovana odlično ovde, za razliku od skoro svega ostalog.

posle ovog

Turul madár wrote:baš mi je drago što su svi ti koji su trčali sebično preko reda dobili čajna sinofarm

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is 16.11.24 22:53