Могу вам рећи да ако не наместите добро на раме боли више од вакцине.
VAKCINA
- Post n°551
Re: VAKCINA
Пре неки дан сам гађао из ловачког карабина.
- Post n°552
a u srbiji sirotinjske 3k dinara
West Virginia to give away guns as a Covid-19 vaccine incentive https://t.co/p0P87GihKm pic.twitter.com/RRS60hDVUZ
— Forbes (@Forbes) June 1, 2021
- Post n°553
ne prpam se neugodno je i nema potrebe za onoga ko je zdravErős Pista wrote:Ma jel mi to trpimo ovu visemesecnu torturu smatranjima i razmatranjima samo zato jer ti prpas od igle?
- Post n°554
nema potrebe, dakako, valjda nećeš baš ti umreti od ugruška u mozgu ili srčanog udara
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°555
Znaci prpas
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°556
plachkica wrote:a u srbiji sirotinjske 3k dinaraWest Virginia to give away guns as a Covid-19 vaccine incentive https://t.co/p0P87GihKm pic.twitter.com/RRS60hDVUZ
pa i kod nas se možeš ogrebati za džabe od nekog ko neće da plaća porez na oružje svake godine
- Post n°557
samo instinktivnoErős Pista wrote:Znaci prpas
- Post n°558
Turul madár wrote:plachkica wrote:a u srbiji sirotinjske 3k dinaraWest Virginia to give away guns as a Covid-19 vaccine incentive https://t.co/p0P87GihKm pic.twitter.com/RRS60hDVUZ
pa i kod nas se možeš ogrebati za džabe od nekog ko neće da plaća porez na oružje svake godine
možeš za oružje, al ne možeš za dozvolu
- Post n°559
Мора да се плати овера уговор код нотара пар хиљада, не знам колико још у МУП, плус да плаћаш порез.
Јутрос сам био у једној канцеларији, до 10 часова већ су добили 20-ак комада оружја.
Оно што је крш топе, што ваља одређена фирма откупљује по повољним ценама и прослеђује у САД. Милионски бизнис.
Јутрос сам био у једној канцеларији, до 10 часова већ су добили 20-ак комада оружја.
Оно што је крш топе, што ваља одређена фирма откупљује по повољним ценама и прослеђује у САД. Милионски бизнис.
- Post n°560
MNE wrote:samo narkomanima je normalno da se bodu iglom
И даваоце крви сматраш за наркомане?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°562
MNE wrote:to je human gest
Можда, али да ли је нормално, по теби?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°564
MNE wrote:naravno da je human gest normalan
samo narkomanima je normalno da se bodu iglom
Нешто ми се ту не уклапа једно с другим.
_____
- Post n°565
Neugodno je, da
Ne mozete vi iz ravnice da skapirate tu muku sa iglom
Da mi daju prangijato uh
Da mi daju prangijato uh
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°566
Jos sat i 30 minuta
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°567
Bozidaru htelo da naplacuje porez za beretu iz rata
Odjebo ih, dosli mu uterivaci on povadio jos oruzja kae gledaj sta imam sve oni se usrali u fazonu matori je mator plus lud ima da nas robija
Hteo skandal pravi i na kraju mu pavkovic ili neki takav lik dao nekakav papir da ga oslobadjaju, fazon trofej
Ali kao mora ga drzi ne znam ni ja gde
Odjebo ih, dosli mu uterivaci on povadio jos oruzja kae gledaj sta imam sve oni se usrali u fazonu matori je mator plus lud ima da nas robija
Hteo skandal pravi i na kraju mu pavkovic ili neki takav lik dao nekakav papir da ga oslobadjaju, fazon trofej
Ali kao mora ga drzi ne znam ni ja gde
- Post n°568
Mr.Pink wrote:Neugodno je, da
"А што, да засуучем рукааве? Једном га засука, утјераше ми вакциину, ја га вала више не сучем."
_____
- Post n°569
У поштама наплаћују додатну маркицу од 3 динара за вакцинацију.
И то засебна, није као обична мало скупља.
А још су дигли цену на 27 дин маркицу, пре било 23.
И то засебна, није као обична мало скупља.
А још су дигли цену на 27 дин маркицу, пре било 23.
- Post n°570
Od sutra svi građani BiH mogu da se vakcinišu u Srbiji gde žele
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je nakon sastanka sa delegacijom Republike Srpske, da od sutra svi građani BiH mogu da se vakcinišu na teritoriji Srbije - "gde god hoće i kad god hoće".
Dodao je da je to potpuno besplatno.
Mogu da se vakcinišu i da dobiju uverenje, sertifikat o vakcinaciji kao i građani Srbije, kazao je Vučić.
On je rekao da Srbija ima dovoljno vakcina za ceo region i pozvao sve ljude da se vakcinišu na teritoriji Republike Srbije.
Naveo je da je zadovoljan vakcinacijom u Srbiji, ali da bi voleo da je odziv veći.
Pomagaćemo RS u skladu sa zakonom o paralelnim vezama u skladu sa Dejtonskim sporazumom, rekao je Vučić. On je prethodno objavio da će Srbija prvi put, „u skladu sa svojim ovlašćenjima iz Aneksa 10 Dejtonskog sporazuma“ tražiti izveštaj od Visokog predstavnika o stanju u BIH i iskazivati svoje stavove i svoj odnos i slušati šta kaže Republika Srpska po tom pitanju.
Srbija će početi da se ponaša na način kako to nije činila do sada, a u skladu sa onim što je potpisano, što čini važeće norme, naveo je. Dodao je da je „opasno igrati se Bonskim ovlašćenjima, nametanjem zakona i ustavnih rešenja bez saglasnosti sva tri naroda, bez poštovanja Dejtonskog sporazuma“.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je nakon sastanka sa delegacijom Republike Srpske, da od sutra svi građani BiH mogu da se vakcinišu na teritoriji Srbije - "gde god hoće i kad god hoće".
Dodao je da je to potpuno besplatno.
Mogu da se vakcinišu i da dobiju uverenje, sertifikat o vakcinaciji kao i građani Srbije, kazao je Vučić.
On je rekao da Srbija ima dovoljno vakcina za ceo region i pozvao sve ljude da se vakcinišu na teritoriji Republike Srbije.
Naveo je da je zadovoljan vakcinacijom u Srbiji, ali da bi voleo da je odziv veći.
Pomagaćemo RS u skladu sa zakonom o paralelnim vezama u skladu sa Dejtonskim sporazumom, rekao je Vučić. On je prethodno objavio da će Srbija prvi put, „u skladu sa svojim ovlašćenjima iz Aneksa 10 Dejtonskog sporazuma“ tražiti izveštaj od Visokog predstavnika o stanju u BIH i iskazivati svoje stavove i svoj odnos i slušati šta kaže Republika Srpska po tom pitanju.
Srbija će početi da se ponaša na način kako to nije činila do sada, a u skladu sa onim što je potpisano, što čini važeće norme, naveo je. Dodao je da je „opasno igrati se Bonskim ovlašćenjima, nametanjem zakona i ustavnih rešenja bez saglasnosti sva tri naroda, bez poštovanja Dejtonskog sporazuma“.
- Post n°571
https://www.sciencemag.org/news/2021/06/israel-reports-link-between-rare-cases-heart-inflammation-and-covid-19-vaccination
- Post n°572
Svi građani BiH od sutra, bilo gde i bilo kad, u Srbiji moći besplatno da se vakcinišu i dobiju sertifikat kao i građani Srbije, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Post n°573
To je super, i dobro je sto nudimo onima koji nemaju. Ono sto mene nervira je cinjenica da nazalost uopste nisam reagovala na kinesku, nemam antitela, ne zelim da primim trecu dozu kineske a i ne nude nista jos uvek. Znam mnogo ovakvih kao ja, nismo stariji muskarci vec dame u srednjim godinama. U panici sam za ne prenesem virus clanovima porodice koji su rizicni i takodje nemaju antitela. Sta kog djavola cekaju? Totalni je raspad sto se tice postovanja mera, pocecu da izgledam kao ludakinja, jedina sa maskom...Postajem agresivna, juce sam se izvikala na starijeg gospodina u redu iza mene sa nosinom van maske...
Last edited by una131 on Wed Jun 02, 2021 3:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : typo)
- Post n°575
Sta je ovo brt najezda riba na burundiju
Mom jedinom izabranom i zvanicnom lekaru ovom prilikom da posaljem jedan veliki pozdrav i pusu
Mom jedinom izabranom i zvanicnom lekaru ovom prilikom da posaljem jedan veliki pozdrav i pusu