Novi Sad
- Post n°330
Re: Novi Sad
Snimaju neki film? Plačka Trećeg Rajha pt 2. U čemu je fora?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°332
A, nice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°334
zarko bogosavljevic @zarkobns 27m27 minutes ago
Vucevic otvara prolaz Milana Mladenovica #novisad a drustvo mu pravi Canak ..tu si ovi iz Exit #srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
Невидљиви морбидни моменат је како отварају нову саобраћајницу у делу града где је ваљда свако голубије гованце под заштитом државе. Нашли нешто куда људи пролазе а што још нема име, ајде томе да дамо име неког ко ни мртав још није зглајзно а људи се још сећају ко је, па да уприличимо једно сликање.
Дакле, лешинари.
Дакле, лешинари.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°337
drugaricin post sa fb
to valjda sve u skladu sa strategijom srbi su najjaci i vraticemo kosovo silom.
jedino je valjda dobro, sto osim prisilno dovedene dece gradjani pokazuju bol kurca za ove bljuvotine.
A u centru naseg grada, mala izlozba sredstava za unistenje zive sile.suncan dan, deca pipaju bajonete.
to valjda sve u skladu sa strategijom srbi su najjaci i vraticemo kosovo silom.
jedino je valjda dobro, sto osim prisilno dovedene dece gradjani pokazuju bol kurca za ove bljuvotine.
- Guest
- Post n°341
ovde fale samo bokan knindza zigon i zmaj od sipova, da se ovako ujedine svi zajedno
ВЕЧЕ УЈЕДИЊЕЊА
СРЕМА, БАЧКЕ, БАНАТА И БАРАЊЕ СА СРБИЈОМ
Уторак, 24. Новембар, у 20 часова
Позориште младих- Соколски дом, Нови Сад
Говоре:
Санда Рашковић Ивић - ДСС
Бошко Обрадовић - Двери
Борко Илић - ДСС
Иван Костић - Двери
- Guest
- Post n°342
hahah, danas je u gradu totalno ludilo u rubrici kucamo na vrata zaboravljenog sljama
- Post n°344
Cenim da je mislio na Smiljkovića.
_____
- Post n°346
Копајући нешто по старим кутијама, нађем једну књижицу, коју сам онако из неког ћефа купио за неку сићу у некој антикварници. Ево Новосађанима на ползу, искенирао сам и окачио овде.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°347
E jbg, nisam Novosadjanin... al' bacio sam pogled. 1 vrh
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°348
Sad ona AMP moze da ponudi lepse i starije ture po NS.
- Post n°349
Е, да, слободно скидајте - најбезбеднији метод за чување архиве је да се расеје довољан број копија на што више места. Ја га нећу брисати док ми сервер не каже да сам претерао, што ће рећи бар годину-две.
_____
- Guest
- Post n°350
najnovosadskiji post u istoriji novog sada. Da se koristi kao odgovor na sve na ovoj , a eventualno i svakoj temi
neki lik sa pppa wrote:Bio sam pre 15tak dana poslovno za vikend u Ns. Izađemo uveče na pice u centar i šokiramo se. Neverovatno kako se centar proseljacio. Jedva smo našli iole normalan kafić. Laze Teleckog postala ulica za narodnjake
Do pre pola godine nije bilo tako. Postajao je odavno trend povećanja dziberluka, ali ovo je ekspresno čišćenje normalnih kafića iz centra (pre 6-7 meseci uopšte nije tako bilo)
Baš me rastuzilo, nije to više onaj Novi Sad