Novi Sad
- Post n°302
Re: Novi Sad
Ima li gde oglasa za garsonjere za iznajmljivanje u NS? Bratanicu ispalila komsinica kod koje je trebala da stanuje bas pred pocetak godine.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°303
Ode na faks, očerupa oglasne table. Ode na stanice oko faksova, očerupa oglasne table. Kupi Halo karticu ili uplati promociju i obuje udobnu obuću... Kada nađe šta joj odgovara, odmah uleće. Preko neta je znatno manji hit rate u ovo doba godine.
- Post n°304
Ide u ns danas-sutra ali kopa na sve strane.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°306
Detelinara , tamo kod Pilota, gde trojka staje. Četvrti sprat, bojler, tv i internet.150 jevra,to je taman da pokrije račune,
Mislim morala bi da trpi mog ćaleta jednom mesečno da mu da te račune, za to bi joj trebalo nešto umanjiti al eto jebiga
Mislim morala bi da trpi mog ćaleta jednom mesečno da mu da te račune, za to bi joj trebalo nešto umanjiti al eto jebiga
- Post n°307
Danke , poslacu joj pa ce ona videti
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°308
Važi , javi ovde Niko je naravno ne bi kontrolisao, može dovodi kog oće, može pravi žurke kolko oće, može duva kolko oće i sve to...
edit : digresija to babin stan (ima i dnevnik na francuskom, nema dagoretipija, nisam siguran da znam sta je dagerotipija), molim caleta da ga proda vec godinu dana. Al ne "mož se zaradi neka parica od iznajmiljivanja". Koja parica plaćam račune za prazan stan deset meseci? Ma šuknućemo Englezima kad je egzit!
edit : digresija to babin stan (ima i dnevnik na francuskom, nema dagoretipija, nisam siguran da znam sta je dagerotipija), molim caleta da ga proda vec godinu dana. Al ne "mož se zaradi neka parica od iznajmiljivanja". Koja parica plaćam račune za prazan stan deset meseci? Ma šuknućemo Englezima kad je egzit!
- Post n°309
Sutra ide da upise ocenu i raspitace se medju drugaricama pa od srede resava to pitanje
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°310
Đe će s Detelinare na Exit... Kapiram da gajbu na Šangaju planirate da airbnbujete posetiocima Sajma.
- Guest
- Post n°311
Nalazim da je tvoj manjak vere u mogućnost da se šukne englezu uznemiravajući
(znam bre, nego neće da proda, a studenti žive po dva meseca, pa raskinu pa odu,pa napuste faks pa odu, pa ukradu tepih i usisivač i onda odu i tako. Al neće šta da mu radim )
Nego, ovde smo pričali o onoj Čobanovoj knjž večeri :
(znam bre, nego neće da proda, a studenti žive po dva meseca, pa raskinu pa odu,pa napuste faks pa odu, pa ukradu tepih i usisivač i onda odu i tako. Al neće šta da mu radim )
Nego, ovde smo pričali o onoj Čobanovoj knjž večeri :
- Guest
- Post n°313
sta sam uradio?
edit : ako oces nesto se svađaš, imao sam jako loš dan, nemoj danas.
edit : ako oces nesto se svađaš, imao sam jako loš dan, nemoj danas.
- Post n°314
Ja samo da primetim da taj potpis nikad nije izgledao prikladnije nego ispod Trivankinog klipa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°316
da ga jebem , sa ću pogledam, držim to u koverti kao što bi svaki deda trebalo
- Guest
- Post n°317
Informatika je devet i nešto tisuća, internet je iljadu i po, telefon je pretplata kolko 500. Struja je kolko se potroši...
možda sam precenio malo...
možda sam precenio malo...
- Guest
- Post n°318
ja kontao to garsonjera, jel moguce da je toliko? na limanu u 56 kvadrata sa gradskom toplom vodom informatika 10 iljada
- Guest
- Post n°320
od tog nema nista dok mu ne kvrcne u glavi. ja caletu pet godina govorim da proda stan koji inace ostaje bratu i posalje mu pare jer se ovde vratiti nece, sad mu je doslo izdupeta uglavu. a trziste nekretnina cveta da se useres
- Guest
- Post n°322
pa preljepo
Ekipa crnogorskih kriminalaca trenutno je na putu za Novi Sad, saznaje 021 nezvanično. Očekuje se još sukoba narednih dana.
- Guest
- Post n°324
Kulturni Centar Novog Sada added 11 new photos.
10 mins ·
Аукција слика у Градској кући, 10. октобра у 18 часова. Гост, познавалац, љубитељ Мирјана Бобић Мојсиловић водила је ову Тиху аукцију у склопу Нови Сад Опен Арт пројекта.
10 mins ·
Аукција слика у Градској кући, 10. октобра у 18 часова. Гост, познавалац, љубитељ Мирјана Бобић Мојсиловић водила је ову Тиху аукцију у склопу Нови Сад Опен Арт пројекта.
- Post n°325
1 uobicajena procedura. Jbg, propisi su propisi
Leš starijeg čoveka dva sata je ležao na ulici čekajući mrtvozornike.
Novosađani su jutros prolazili pored tela muškarca koji je preminuo na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice cara Dušana, dok nisu došli mrtvozornici da konstatuju smrt i pozovu pogrebno preduzeće.
Portparolka Hitne pomoći dr Marija Bursać kaže da je pre deset sati čovek preminuo na ulici, a da su lekari pokušavali da ga ožive.
- Starijem čoveku je pozlilo na ulici i naša ekipa je izašla na teren i pokušala da ga reanimira. Taj proces traje dugo, pola sata, pa i 45 minuta. S obzirom na to da se smrt desila na javnom mestu, obaveza lekara je da pozovu policiju, koja potom radi uviđaj. Zatim se poziva gradski mrtvozornik, koji mora još jednom da pregleda pokojnika i tek onda pozove pogrebno preduzeće, koje odnosi telo – objasnila je dr Bursać.
Po njenim rečima zbog procedure nje bilo moguće da mrtvozornik izađe ranije i konstatuje smrt.
- Mrtvozornici ne izlaze dok ne prođe najmanje dva sata, a oni su došli nešto posle 11.30 sati – rekla je dr Bursać.
_____
★
Uprava napolje!