Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°551
Re: Antivakseri i ostale stetocine
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°552
- Post n°553
Uncle Baby Billy wrote:inženjeri (dakle, omniscijentni)
šalim se ja malo, ubiše me u poslednje vreme inženjeri iz okruženja svojim decidiranim skeptičkim stavovima o radovima iz medicinskih i bioloških nauka. da ne pričam o samouverenim analizama propasti zapada, kulturnog marksizma i prirodnih jastog-hijerarhija.
- Post n°554
ne znam da li je gore inzenjeru reci da je doktor ili doktoru da je inzenjer
ja bih se u oba slucaja uvredio
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°555
Erős Pista wrote:Ljudi, oni u ovom trenutku GAJE SALATU!!!!koliko doza salate će trebati?
— Šesta kolona (@haarppp) September 20, 2021
hoće li se moći mešati?
hoće li biti obavezna?
hoće li biti salata pasoša?
hoće li oni koji ne budu jeli salatu,
ugrožavati one koji je budu jeli? https://t.co/hAa41ClZp9
Pista, imam ideju.
Otvoris topik na drustvu (a moze i na deponiji) "najgluplji tviteras (ne nije Krlo)" i stavljas njegova pisanija tamo.
Sta velis?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°556
Talason wrote:lekari nisu inženjeri, osim ako ne usvojimo da su inženjeri nešto sasvim deseto
Uncle Baby Billy wrote:znam da nisu, zato sam stavio ovo boldovano, da bude jasno po čemu ih poredimUncle Baby Billy wrote:inženjeri (dakle, omniscijentni)
šalim se ja malo, ubiše me u poslednje vreme inženjeri iz okruženja svojim decidiranim skeptičkim stavovima o radovima iz medicinskih i bioloških nauka. da ne pričam o samouverenim analizama propasti zapada, kulturnog marksizma i prirodnih jastog-hijerarhija.
Mr.Pink wrote:ha ha za jebem ti mamu sa avatara
ne znam da li je gore inzenjeru reci da je doktor ili doktoru da je inzenjer
ja bih se u oba slucaja uvredio
1. "Ја сам хирург."
2. "Ја сам инжењер."
3. "Ја сам ракетни хирург!"
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°557
Vilmos Tehenészfiú wrote:Erős Pista wrote:Ljudi, oni u ovom trenutku GAJE SALATU!!!!koliko doza salate će trebati?
— Šesta kolona (@haarppp) September 20, 2021
hoće li se moći mešati?
hoće li biti obavezna?
hoće li biti salata pasoša?
hoće li oni koji ne budu jeli salatu,
ugrožavati one koji je budu jeli? https://t.co/hAa41ClZp9
Pista, imam ideju.
Otvoris topik na drustvu (a moze i na deponiji) "najgluplji tviteras (ne nije Krlo)" i stavljas njegova pisanija tamo.
Sta velis?
Pa ovo je taj topik, dečko.
đevrek bi da uvodi propusnice,
— Šesta kolona (@haarppp) September 21, 2021
a nema dokaze da virus postoji.
pa kako ćemo, mili moj?
https://t.co/RsTzc03dWx pic.twitter.com/nnXVF7HLBX
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°558
dr mirsad đerlek
tvrdi da nema dokaza da postoji sarascov2 virus, da nema dokaza da maske štite
i da nema dokaza da su pcr testovi validni!
da li je dr mirsad đerlek
naš najveći antivaxer, antimasker i antitester?
https://t.co/oUL5AaGX88 pic.twitter.com/8VrHhkW3Az
Znam da sam dosadan jer se čini da ponavljam jednu te istu stvar hiljadu puta, ali to ponavljanje je deo antivakserske strategije. Jedna ista ingformacija se ponavlja i ponavlja, ali zapravo, svaki put sa malo promenjenim značajem. Ovo je tipičan slučaj. Krenulo se sa: samo postavljamo pitanja. Nastavilo se sa, ministarstvo priznalo da NE POSEDUJE DOKAZE. A sada se tvrdi - Đerlek priznao da NEMA DOKAZA da maske štite, itd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°559
- Post n°560
A 49-year-old is said to have shot the cashier in the head in the western town of Idar-Oberstein at the weekend after he had warned him twice about the mask requirement when buying beer. He is in custody on suspicion of murder.
According to the public prosecutor's office, the German from Idar-Oberstein confessed and said that he rejected the government's coronavirus measures.
The perpetrator was celebrated in some social media quarters for his resistance to the pandemic requirements.
The Greens' candidate for chancellor in Sunday's national elections, Annalena Baerbock, linked the shooting to the Querdenken ("Lateral Thinking") movement, a group of coronavirus sceptics, far-right activists and anti-vaxxers.
"The radicalization of the Lateral Thinking scene makes me deeply concerned ... we must all counter the growing hate," she wrote on Twitter.
Justice Minister Christine Lambrecht expressed outrage that the crime was being feted online by opponents of the government's coronavirus rules.
"It is outrageous and disgusting when the terrible bloodshed in Idar-Oberstein is now being used online for even more hatred and even more contempt for human beings," Lambrecht said. "The rule of law must oppose the radicalization of violent coronavirus deniers with all means necessary."
The secretary-general of the centre-right Christian Democrats (CDU), Paul Ziemiak, wrote that "a young man was effectively executed because he tried to insist on the obligation to wear a mask."
This was, Ziemiak tweeted, an "inconceivable level of radicalization."
The 49-year-old man who was in a petrol station shop in Idar-Oberstein allegedly became irate when the cashier refused to sell him beer due to his lack of a face mask.
Chief prosecutor Kai Fuhrmann said on Monday that the alleged perpetrator, who is in custody, confessed to having killed the 20-year-old student with a shot to the head, saying that the burden of the pandemic had caused him to do it.
Fuhrmann told dpa on Tuesday that investigators were still "establishing a clear picture" of what had happened.
Political scientist Josef Holnburger from the Center for Monitoring, Analysis and Strategy (CeMAS) said the incident indicated that the shooter was a pandemic denier, which has become more common in Germany over the past year.
"Rejecting the measures is a very strong identification feature among pandemic deniers," he said. "Wearing a mask would be an admission that the coronavirus pandemic exists."
- Post n°561
svaka čast nauci,
prošle godine bio opšti pomor bez vakcine... https://t.co/QzJWneZlew pic.twitter.com/0PZP5R1Cgx
_____
- Post n°562
Brandolini's Law (aka the Bullshit Asymmetry Principle): It takes a lot more energy to refute bullshit than to produce it. Hence, the world is full of unrefuted bullshit.
— Gurwinder (@G_S_Bhogal) September 17, 2021
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°563
Pametnom dosta… pic.twitter.com/VwvRrhJ4MO
— Milan Lukić (@BgInvictus) September 21, 2021
_____
- Post n°564
- Post n°565
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°566
za nosač na mamogramu nam treba materijal koji može....
uzmite polikarbonat, pametnom dosta
nema smaranja sa dodatnim pitanjima a zašto ovo a zašto ono
- Post n°567
_____
- Post n°568
hoće obavezno da vakciniše,
— Šesta kolona (@haarppp) September 22, 2021
a ima sumnje u neke vakcine...
Dr Radovanović o 5 sumnji u Sinofarm koje plaše naše lekare
znači, on nože da sumnja, a mi ne možemo?
pa nećemo tako profesore,
ako bi da bodete na silu, dođite lično sa špricom, da vidimo šta će se desiti. https://t.co/w6wDLNcIGe
_____
- Post n°569
_____
- Post n°570
- Post n°571
Ovako se samo podgrevaju price o DiSkRiMiNaCiJi.
Vakcinisi sve i nema diskriminacije. Cao.
Last edited by Erős Pista on Wed Sep 22, 2021 3:22 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°572
- Post n°573
MNE wrote:da uvodiš obaveznu vakcinaciju kad ti je veliki broj ljudi preležao tu bolest, jes ti normalan?
samo kad bi postojao neki nacin da utvrdimo da li neko ima antitela...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°574
A slobodeMór Thököly wrote:Drzave uzasno grese sto ne uvode obaveznu vakcinaciju. Ovo - ima masku, nema masku, u guzvi je, nije uguzvi, uso sam na kratko, na dugacko....to objektivno vodi u ludilo totwlno
Btw da Srbija(znamo da to vucic nece uraditi, ali hipotetički) naredi obaveznu vakcinaciju cela opozicija, gradjasnka, zapadnoljubiva druga srpija bi udarila u kukanje i dreku do neba.
Dovoljno je setiti se proslogodisnje price o sajmu kao logoru i ko je jedini bio za ostre i ozbiljne mere, a potom i za obaveznu vakcinaciju.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°575
_____