Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°751
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
Koštunica ubacio ljude u policiju.
- Post n°752
Na YT? Sto ne ode na tv?
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 20, 2022
Nije država no cirkus Medrano pic.twitter.com/8ah0JARI4g
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
zBoG veLiCinE DaTotEkE
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°755
Cirkus. Npr, ovde yt nije pravio problem zbog velicine datoteke
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°756
Нема технику, вади се на величину.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°757
bez posebnog odobrenja može 256GB ili 12 sati dužine.
najodvratnija forma laganja je ona koja računa sa neznanjem sagovornika. tipa pogrešno prevedeš sa engleskog jer znaš da onaj ko čita ne zna taj jezik, ili ovako nešto. tačno vidiš da su takvoj osobi roditelji đubrad, babe i dede sa obe strane đubrad, da je svoju decu, ako ih ima, dresirao da budu đubrad, da zna samo to, da bude đubre, da nema nijednu iskupljujuću osobinu. da je, tako reći, slina.
najodvratnija forma laganja je ona koja računa sa neznanjem sagovornika. tipa pogrešno prevedeš sa engleskog jer znaš da onaj ko čita ne zna taj jezik, ili ovako nešto. tačno vidiš da su takvoj osobi roditelji đubrad, babe i dede sa obe strane đubrad, da je svoju decu, ako ih ima, dresirao da budu đubrad, da zna samo to, da bude đubre, da nema nijednu iskupljujuću osobinu. da je, tako reći, slina.
- Post n°758
A mozda je samo budala koja je angazovala pavijana iz tvog opisa da mu postavi klip posto on ne zna.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°759
NIJE TU (poslalo ministarstvo odbrane We Transfer 🥲) https://t.co/tbXRVtqpy7
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 21, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°761
Fejsbuk pobedio
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/obracanje-stefanovica-na-jutjubu-povodom-optuzbi-dijane-hrkalovic-kasni-postavio-objasnjenje-na-instagram/
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/obracanje-stefanovica-na-jutjubu-povodom-optuzbi-dijane-hrkalovic-kasni-postavio-objasnjenje-na-instagram/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°762
https://rs.n1info.com/vesti/stefanovic-hrkalovic-u-izraelu-sa-clanom-kavackog-klana-zbog-toga-otpustena/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°763
[size=32]Ističe da informacije o upotrebi Sky telefona imaju i naše i partnerske službe sa kojiam sarađujemo.[/size]
- Post n°764
_____
- Post n°765
Što je meni drago kad ih vidim kako se uvijaju ko crvi. Naš opsenar neće moći da hendluje sve pukotine a ovo je samo jedna.
Očekujem ekskluzivu s Belivukom
Biće i utuk
https://www.kurir.rs/vesti/3957865/vladimir-djukanovic-u-usijanju-sta-kaze-na-optuzbe-nebojse-stefanovica-zbog-cega-se-odlucio-da-pravno-zastupa-dijanu-hrkalovic
Očekujem ekskluzivu s Belivukom
Biće i utuk
https://www.kurir.rs/vesti/3957865/vladimir-djukanovic-u-usijanju-sta-kaze-na-optuzbe-nebojse-stefanovica-zbog-cega-se-odlucio-da-pravno-zastupa-dijanu-hrkalovic
- Post n°767
„Kako te nije stid, u čitavom tom obraćanju ključnu stvar ne kažeš! Ključna stvar za koju si ti označen a to je prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imamo potvrdu iz MUP-a da se to događalo. Nijednom rečju se ne fokusiraš na to nego se fokusiraš na mene. A zašto na mene, zato što sam u nekim predmetima na kojima sam radio shvatio na koji je način vođena jeziva kampanja protiv Aleksandra Vučića i Andreja Vučića i kako su nameštani dokazi“, rekao je advokat Dijane Hrkalović i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović, u odgovoru ministru odbrane Nebojši Stefanoviću.
„Za razliku od njega ja živim na 22 spratu na Banjici u istom stanu već 43 godine, za razliku od njega koji je u vilu otišao. Ajmo da otvorimo njegove biznis interese i da vidimo kako je došao do tolikog bogatstva, sram ga bilo! Što nisi bio tako hrabar, mangupe, pa da izađeš pred novinare, da ti novinari postave pitanja nego si napravio video snimak. Pritom iz ministarstva šalješ snimak novinarima i zloupotrebljavaš ministarstvo“, naveo je Đukanović.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/djukanovic-odgovorio-stefanovicu-sram-te-bilo-zasto-ne-kazes-ko-je-prisluskivao-vucica/
smajli_jede_kokice.gif
_____
- Post n°768
Ovima mozda nece trebati Rusija, Nato i EU...
- Post n°769
Solak razapeo Dijanu a tuzilastvo se pravi slepo i gluvo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°770
_____
- Post n°771
LETI PERJE
ŠTO MANGUPE NISI IZAŠAO PRED NOVINARE! Đukanović o optužbama Stefanovića: Objasni odakle ti vile i džipovi! Sram te bilo!
Vladimir Đukanović, advokat i član Predsedništva SNS, gostovao je u Usijanju na Kurir televiziji gde je odgovorio na nedavno video obraćanje nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića.
Naime, nakon što je bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović iznela teške optužbe na račun nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, stigao je njegov kontra odgovor u roku od 48 sati.
U video obraćanju s naslovom "razobličavanje laži" Stefanović je kao glavnog krivca za kreiranje prethodnih optužbi označio Vladimira Đukanovića, advokata i člana Predsedništva SNS, inače pravnog zastupnika Dijane Hrkalović.
Stefanović je rekao da Đukanović štiti svoje biznis interese i da vrši pritisak na sudstvo i direktno utiče na izbor sudija. Odbacio je sve optužbe koje je Hrkalovićeva navela, a za vezu sa mafijom je označio upravu nju, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa vođom kavačkog klana.
- Znate kada neko ko je kupio diplomu i kada neko takve gluposti iznosi. Znate ja živim na 22. spratu na Banjici 43 godine u stanu svojih roditelja. Za razliku od njega koji je u vilu otišao i koji za 8 godina svog ministrovanja enormno bogatstvo stekao. Ajmo da otvorimo njegove biznis interese i da vidimo kako je do tog bogatstva došao. Sram ga bilo - rekao je Đukanović.
Đukanović smatra da je ovim navodima protiv njega Stefanović pokušao da pobegne od glavne teme odnosno onoga zašta je optužen.
- Što nisi bio tako hrabar, mangupe, pa da izađeš pred novinare pošto si ministar i održiš konferenciju za novinare. Pa da te oni pitaju neke stvari. Ti kao ministar praviš video snimak koji aplouduješ na svoj Youtoube kanal, pritom iz Ministarstva odbrane šalješ snimke medijima. Znači zloupotrebljavaš svoju poziciju za tako nešto. U čitavom tom obraćanju ne kažeš ključnu stvar, a to je prisluškivanje predsednika države. Ključna stvar zašto si ti označen, a to je činjenica jer imamo potvrdu od MUP-a da se to u tvoje vreme događalo. Ti ni jednom rečju ne pokušavaš da razobličiš laži nego se fokusiraš na mene. Zašto na mene? Jer na nekim predmetima u koje sam igrom slučaja ušao, shvatio sam na koji način je vođena jeziva kampanja protiv Aleksandra Vučića i Andreja Vučića - rekao je Đukanović.
Đukanović se osvrnuo i na nedavnu izjavu Tužilaštva za organizovani kriminal.
- Imate jedan skandal danas kod Tužilašva za organizovani kriminal. Daju sasopštanje kako izjave Dijane Hrkalović nemaju dokaznu snagu. Ko ste vi da cenite šta ima dokaznu snagu, to sud radi. Oni lažu i izmišljaju. Ona nije optužena za prisluškivanje predsednika - rekao je Đukanović.
Ali za trgovinu uticaja jeste? - dodala je voditeljka Silvija Slamnig.
- Ali nema veze sa onim što je pričala. Jednim delom ima veze za slučaj ubistva na šinama. Ali izvinite, za prisluškivanje predsednika nema. Ko ste vi da cenite šta ima dokaznu snagu, a šta nema. Vi ste bili gospodo dužni, pošto ste jedini i isključivi nadležni za postupanje prema državnim organima, da postupite po službenoj dužnosti i da date naredbu za prikupljanje obaveštenja PO. Pa eventualno ako tu nešto prikupite da se formira predmet, da neko drugi proceni da li tu ima elemenata da se pokrene istraga. Kažete da nećete da pokrećete nikakvu istragu, a kako ste prema Dijani Hrkalović bili ovako hitri i odmah ste prikupljali sve živo i strpali je u pritvor. Tako i mnoge druge ljude trpate u pritvor i uništavate im živote kad imamo čista nameštanja negde. Kako to ovde niste odjednom shvatili da bi to možda negde moglo da bude interesantno - rekao je Đukanović.
Potom se osvrnuo još jednom na samog Nebojšu Stefanovića koga moli da ga tuži i da uporede svoju imovinu.
- Neka me tuži. Molim ga da me tuži. to bi najviše na svetu voleo. Što se tiče biznis interesa, ajde da menjamo imovinu gospodine Stefanoviću. Sve što imam ja i što sam stekao kao advokat, a za razliku od tebe sam završio i fakultet. Stekao diplomu, završio pravosudni ispit i krvavo studirao. Krvavo zarađujem i svoj novac. Nisam od ministrovanja stekao vilu, niti džipove i toliko bogatstvo. Sa ministarskom pravom ne možeš tako luksuzno da živiš - rekao je Đukanović.
Vladimir Đukanović je mesečnu panažu dobijao od 240.000 dinara od privatne firme "Team systems" - naveo je Nebojša Stefanović u svom obraćanju.
- Ja kao advokat imam pravo da sklopim ugovor sa bilo kojom firmom o zastupanju. nažalost ta firma je propala, između ostalog i zbog njega. Jer neki članovi njegove porodice su živeli u stanu tog Tim sistema. Pa recimo su me ljudi angažovali da vidimo kako da iselimo tog člana porodice pošto je bespravno tamo živeo i nije plaćao ništa. Kako mu tad nije smetalo. Ja nemam poslove sa državnim preduzećima, nemam ni sa javnim. Plaćam uredno poreze svake godina kao i svaki kolega advokat i slobodno može da mi pregleda ko hoće poslovanje. Ajde da vidimo njegovo bogatstvo i da vidimo šta je stekao u poslednjih nekoliko godina i gde živi. Sram ga bilo - rekao je Đukanović.
Daj bacite neku tuzbu pa da Slina uzme Djuku za advokata
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°772
krvavo studirao
_____
- Post n°773
Notxor wrote:krvavo studirao
:oliverantic:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°775
Да се оснује центар за крваве студије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...