*Ubacuje smajli Strap onErős Pista wrote:Bokte koji je ovo nivo.
https://nova.rs/vesti/hronika/bolje-mu-je-da-cuti-dijana-odgovorila-stefanovicu-na-navode-o-ljubavnim-vezama/
Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°801
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°802
disident wrote:*Ubacuje smajli Strap onErős Pista wrote:Bokte koji je ovo nivo.
https://nova.rs/vesti/hronika/bolje-mu-je-da-cuti-dijana-odgovorila-stefanovicu-na-navode-o-ljubavnim-vezama/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°804
Каква нервоза и хистерија тајкуна, криминалаца и њиховог адвоката…
— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) June 23, 2022
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°805
Važno.
https://nova.rs/vesti/hronika/saznajemo-specijalni-tuzilac-u-parizu-zbog-poruka-sa-skaj-aplikacije/
Zašto?
U CG se ponovo hapsilo na osnovu Sky hacka francuske policije*, za razliku od Srbije.
Mislim da je to zato jer nemaju poverenja u srpsko pravosuđe pa ni ne dele informacije osim najvažnijih.
Ovo može biti početak. U slučaju da ne bude ničeg narednih dana, nedelja, informacije će se puštati preko slobodnih medija (kao u CG preko Libertasa)
* update aplikacije je u sebi nosio trojanca
Prema saznanjima Nova.rs u Parizu je u toku sastanak tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića i potpredsednika Tribunala zaduženog za istrage organizovanog kriminala. Glavna tema sastanka je skaj aplikacija i razmena podataka.
https://nova.rs/vesti/hronika/saznajemo-specijalni-tuzilac-u-parizu-zbog-poruka-sa-skaj-aplikacije/
Zašto?
U CG se ponovo hapsilo na osnovu Sky hacka francuske policije*, za razliku od Srbije.
Mislim da je to zato jer nemaju poverenja u srpsko pravosuđe pa ni ne dele informacije osim najvažnijih.
Ovo može biti početak. U slučaju da ne bude ničeg narednih dana, nedelja, informacije će se puštati preko slobodnih medija (kao u CG preko Libertasa)
_____
- Post n°806
Mučeno srpsko tužilaštvo, ima šlog da ih strefi. Kolektivan.
- Post n°807
beatakeshi wrote:Mučeno srpsko tužilaštvo, ima šlog da ih strefi. Kolektivan.
Биће и корективан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°808
Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka, u saradnji sa VBA, Vojnom policijom, pripadnicima BIA i Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapšeno je devet ljudi u postupku koji se vodi protiv 10 osumnjičenih ljudi.
Kako navodi Objektiv, među uhapšenima je i Aleksandar Novković, direktor Vojno-građevinske ustanove (VGU).
Kako navodi ovaj portal, reč je o čoveku kog je Stefanović doveo u Ministarstvo odbrane. Prema njihovim navodima, Novković je najpre radio u MUP, a potom otišao u privatni sektor, odakle ga je Stefanović doveo u Ministarstvo odbrane kada je postao ministar.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°809
pa glavne igrace lazovica, bakovic ili milovica u crnoj gori ne hapse iako su dobili preko europola snimke.Notxor wrote:Važno.
Prema saznanjima Nova.rs u Parizu je u toku sastanak tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića i potpredsednika Tribunala zaduženog za istrage organizovanog kriminala. Glavna tema sastanka je skaj aplikacija i razmena podataka.
Zašto?
sva trojica su visoko rangira i policajci.
ove sto su uhapsili su i klana suprostavljenih ovima.
- Post n°810
bradilko wrote:
pa glavne igrace lazovica, bakovic ili milovica u crnoj gori ne hapse iako su dobili preko europola snimke.
sva trojica su visoko rangira i policajci.
ove sto su uhapsili su i klana suprostavljenih ovima.
Istina. To je previše blizu Milu koji je capo di tutti capi.
_____
- Post n°812
https://www.vreme.com/vesti/stefanovicev-izbor-advokata-poruka-za-dijanu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°814
Slina bogotac. Svi u nebo, on u kameru. Mmmh, kako ih karam, i niko mi nista ne moze.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°816
Čitajte saopštenje advokatske kancelarije Tomanović koja pokreće pravne postupke kako bi zaštitila lični integritet Slobodana Milenkovića kome dva člana SNS nude 100.000 evra za dogovor o Jovanjici.https://t.co/lcc18nX1xw
— Vreme (@NedeljnikVreme) July 16, 2022
_____
- Post n°817
100k? Ajde, Vucko, otvori se.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°818
Stvarno zvuci skromno.
_____
- Post n°819
Hrkalović jedan na jedan sa Marićem u ćirilici
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°820
_____
- Post n°823
Sledece je proveo je pola sata u luksuznom WC-u na Vracaru
- Post n°824
Srbije na Homolj, te su navodi lista "Objektiv" potpuno netačni i zlonamerni."
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) August 11, 2022
_____
- Post n°825
Znaci, dosao je privatnim helikopterom
Mis'im, rugala se serpa loncu - Vucic i u wc ide helikopterom (btw, ne bi me cudilo da stvarno pisa odgore)
Mis'im, rugala se serpa loncu - Vucic i u wc ide helikopterom (btw, ne bi me cudilo da stvarno pisa odgore)
_____
★
Uprava napolje!