Ja sam to i procitao kao jos jedno prozivanje sline tj mupaErős Pista wrote:disident wrote:Ima delimicno smisla u informeru(ne kazem da je istina), Dedinje je Zelena zona Beograda, gde je najveca koncentracija vojnih i policijskih bezbednjaka na ulici, posebno taj deo gde su kineska i americka ambasada, i tu su cesta legitimisanja i proveravanja tablica, posebno ako se neko zaustavi kolima.
Pa da, ali to valjda opet stavlja posebnu odgovornost na naše institucije, ne na američke.
A centar Beograda je bio onako malo u prenosnom smislu - i Dedinje je svakako u ingerenciji naših institucija, a ne američkih.
Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°76
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°77
Aaaa, aha, okej onda, ima smisla.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°78
Msm da, informer gadja dve mete, ali je samo jedna u dometu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°79
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°80
"mora da uvaži mišljenje naroda koga je potrebno da promenimo"
- Post n°81
Neupućen bi pomislio da Đilasa smenjuju jer je to jedino ime u tekstu i ponavlja se 4 puta.
Ni Slina, ni Vučić, nego Đilas, Der ewige Jude Vučićevog rajha.
Ni Slina, ni Vučić, nego Đilas, Der ewige Jude Vučićevog rajha.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°83
Ekskluzivno: Svađa naprednjaka na Voždovcu! (VIDEO)
Pogledajte kako je na voždovačkom odboru Srpske napredne stanke došlo do svađe oko smenjivanja Nebojše Stefanovića.
https://direktno.rs/politika/352302/nebojsa-stefanovic-sns-vozdovac-svadja-rasprava.html
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°84
Pa i nije doslo do neke svadje...ne da je neko ocekivao.
Ali brate, taj covek je i dalje ministar vojni
Ali brate, taj covek je i dalje ministar vojni
- Post n°86
I ne smeju da ga smene u skupštini, iako sigurno imaju više nego dovoljnu većinu (čak iako ima i poneki SLinin čovek među poslanicima, a pitanje je dal ima).
_____
- Post n°87
Ali zasto ne smeju? Nego ga ovako "teraju" da se sam povuče. A vrv neće.
- Post n°88
Pa čitam razna tumačenje, ali mi nijedno nije baš ubedljivo.
Navodno zbog tog materijala koji ima protiv Vučića. Ali ne vidim kako je onda ovo smenjivanje po odborima manje rizično u tom smislu.
Navodno zbog tog materijala koji ima protiv Vučića. Ali ne vidim kako je onda ovo smenjivanje po odborima manje rizično u tom smislu.
_____
- Post n°90
Mozemo samo nagadjati zasto ne smeju a eto, njemu je u rebalansu jos povecan budzet
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°91
Ја се плашим да нема ту смењивања, може да буде само ликвидирања или хапшења.
Завршиће Слина као Баџа, укокаће га Вучић као Слоба Баџу.
Не видим други излаз.
Шта каже Пуковник?
Не видим други излаз.
Шта каже Пуковник?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°92
pitanje je ko je slini iza leđa, a kad je trgovanje oružjem u pitanju, to sigurno nije neko iz srbije ili srpskog političkog rukovodstva.
- Post n°93
Јанош Винету wrote:Ја се плашим да нема ту смењивања, може да буде само ликвидирања или хапшења.
Не видим други излаз.
Шта каже Пуковник?
Pa realno, ne moraju ni da ga smenjuju ako ga razvlaste u stranci. Onda postaje isto što i ostale marionete koje sede u vladi, kojima ne uspevam ni imena da zapamtim.
_____
- Post n°94
Da ga drze Amerikanci i da je pevao sve u VasingtonuЈанош Винету wrote:Ја се плашим да нема ту смењивања, може да буде само ликвидирања или хапшења.
Не видим други излаз.
Шта каже Пуковник?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°95
a mozda se Slina pokaze kao iznenadjujuce pametan, da lepo ostavke na sve funkcije, ode na miru da trosi one milione sto mu otac zaradio, i za deset, 15, 20 godina kad padne naprednjacka vlast, lepo mirno zivi u penziji, niko ga se nece ni secati da je bio deo vlasti.
_____
????
- Guest
- Post n°96
niko iz te vlasti neće imati problema kada više ne budu vlast.
- Post n°97
Janko Suvar wrote:a mozda se Slina pokaze kao iznenadjujuce pametan, da lepo ostavke na sve funkcije, ode na miru da trosi one milione sto mu otac zaradio, i za deset, 15, 20 godina kad padne naprednjacka vlast, lepo mirno zivi u penziji, niko ga se nece ni secati da je bio deo vlasti.
Mense cini da su previse bili u biznisima sa mafijom da bi na miru troskarili milione
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°98
Janko Suvar wrote:a mozda se Slina pokaze kao iznenadjujuce pametan, da lepo ostavke na sve funkcije, ode na miru da trosi one milione sto mu otac zaradio, i za deset, 15, 20 godina kad padne naprednjacka vlast, lepo mirno zivi u penziji, niko ga se nece ni secati da je bio deo vlasti.
Kad bi to u Srbiji moglo tek tako.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°99
Продаја оружја је поштен породични посао.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°100
Erős Pista wrote:Pa čitam razna tumačenje, ali mi nijedno nije baš ubedljivo.
Ал' шта, коме да то откуца, јавности? Па АВ је већ урадио све могуће што би јавност могла да осуди, још само није никог убио пред камерама, и шта му фали, још је на власти.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...