Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°101
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°102
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду донео је једногласну одлуку да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих државних као и страначких функција. Истовремено, тражимо и смену свих страначких функционера који су учествовали у урушавању странке, а пре свега, због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности.
Довођење у питање безбедности председника Србије који је дуже времена прислушкиван, највећи је разлог за смену бившег министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, који се тренутно налази на функцији министра одбране. Његово нереаговање на прислушкивање председника говори или о његовој неспособности или о директној намери да науди безбедности председника државе Александра Вучића. Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду због тога тражи да се цео случај испита до краја и открију сви учесници поменуте афере, као и да сносе све законске консеквенце.
С обзиром на то да је Небојша Стефановић високи државни, али и један од највиших функционера странке, овакав скандал нарушио је углед наше страначке организације, којој су потребне промене на свим нивоима, а посебно у Градском одбору у Београду.
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду пружа безрезервну подршку политици председника Александра Вучића у напорима да од Србије, коју смо 2012. године затекли у расулу у готово свим областима, створи јаку и богату државу, која је постала истински лидер региона. О исправности политике Александра Вучића говоре резултати за које похвале стижу из свих крајева света.
_____
????
- Post n°103
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°104
Janko Suvar wrote:
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду донео је једногласну одлуку да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих државних као и страначких функција. Истовремено, тражимо и смену свих страначких функционера који су учествовали у урушавању странке, а пре свега, због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности.
Довођење у питање безбедности председника Србије који је дуже времена прислушкиван, највећи је разлог за смену бившег министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, који се тренутно налази на функцији министра одбране. Његово нереаговање на прислушкивање председника говори или о његовој неспособности или о директној намери да науди безбедности председника државе Александра Вучића. Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду због тога тражи да се цео случај испита до краја и открију сви учесници поменуте афере, као и да сносе све законске консеквенце.
С обзиром на то да је Небојша Стефановић високи државни, али и један од највиших функционера странке, овакав скандал нарушио је углед наше страначке организације, којој су потребне промене на свим нивоима, а посебно у Градском одбору у Београду.
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду пружа безрезервну подршку политици председника Александра Вучића у напорима да од Србије, коју смо 2012. године затекли у расулу у готово свим областима, створи јаку и богату државу, која је постала истински лидер региона. О исправности политике Александра Вучића говоре резултати за које похвале стижу из свих крајева света.
vučević je jedan od najjadnijih nejebičara u sns, ali je siroma baš ambiciozan i nada se da će da ga pozovu u bg na neku funkciju, međutim ništa od toga, i dalje ga drže kao lokalnog kancelara zaduženog za kontrolu pranja novca kroz građevinu. slina bi ga realno pojeo s govnima kad bi hteo.
- Post n°105
Odakle moze i da ga smeni iste sekunde.
— Boban Stojanović (@Radoholicar) May 17, 2021
Ali mozda ipak ne sme.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°106
Stefanović sa Dejvidom Hogan-Hernom, najavljena prva poseta ministra odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Srbiji >>https://t.co/Fga7i4RNWs #rtsvesti pic.twitter.com/Ibqnf3SBT2
— RTS Vesti (@RTS_Vesti) May 18, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°107
_____
- Post n°108
Nešto se ozbiljno dešava.
_____
- Post n°109
"Oni koji napustaju stranku, nek napustaju, cak i ako sami ne zanju jos da je napustaju"
- Post n°110
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°111
- Post n°112
Џо Бајден:
Не дам Стефановића!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°113
- Post n°114
- Spoiler:
_____
- Post n°116
3. Sukob je kulminirao maja 2019. godine, prililkom posete @NesaStefanovic, najvažnijim bezbedonosnim strukturama SAD. Rezultat te ,,važne" posete, jeste smena Dijane Hrkalović, a do tog trenutka odanog čoveka Andreja Vučića. pic.twitter.com/36B8rFjPh1
— Petar Beljic (@PetarBeljic97) May 18, 2021
6. Nakon toga dolazi do dve velike afere, a koje produbljuju već duboko iskopane rovove u ova dva ,,tabora".
7. Tokom leta 2020. godine, dolazi do priprema za ovo što gledamo poslednjih par meseci.
8. Toliko pominjanja ,,navijačka grupa", počinje da koketira sa drugim taborom.
Napomena: VBA i BIA (prvenstveno BIA) su morale znati da se Predsednik ,,prisluškuje". Ako nisu, onda su NESPOSOBNI, a ako jesu, onda su saučesnici. pic.twitter.com/V2X4GR09Rn
- Post n°117
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°118
_____
????
- Post n°120
_____
- Post n°122
_____
- Post n°123
Ko bi rekao da ce funkcioneri stranke koja je sastavljena od preletaca tako lako okrenuti ledja onome s kim su se grlili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°124
Meni je interesantnije hoće li uspeti išta sa Lončarom
- Post n°125
_____