паће wrote:Само да приметим да је овај топић отворен још априла, и фигуре се нису нешто испомерале.
Tako to izgleda kad se tuku cetnici - obojica cekaju povoljan trenutak
паће wrote:Само да приметим да је овај топић отворен још априла, и фигуре се нису нешто испомерале.
DIJANA HRKALOVIĆ NA SLOBODI! Bivšoj državnoj sekretarki ukinut pritvor, napustila Centralni zatvor
Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor Dijani Hrkalović, saznaje Kurir.
Bivša državna sekretarka MUP je puštena da se brani sa slobode.
Ona je napustila Centralni zatvor.
Tužilaštvo za organizovani kriminal tražilo je da joj se pritvor produži, zbog opasnosti od bekstva i uticaja na saučesnike, ali Viši sud nije prihvatio taj zahtev.
Hrkalovićeva se u pritvoru u Centralnom zatvoru nalazila od 15. oktobra zbog sumnje da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića Bagzija da ne dostavi blagovremeno neke izveštaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao slučaj "ubistva na tramvajskim šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno i oslobođen Veljko Belivuk, koji je sada optužen za pet ubistava.
U debati učestvuju:
— Reč na reč (@recnarec) December 13, 2021
@KoleSamofalov, @socdemstranka ;
Dragan Krsmanović, @SPDveri ;
@torbicamb, @P_Socijalista ;
Nebojša Stefanović, @sns_srbija.
Urednik i moderator debate je @zozast.
boomer crook wrote:sumanuti misa gavrilovic sa naloga DS novi bgd na tnjiteru tvrdi da je loncar zlatibor, poznatiji kao doktor smrt, istupio iz SNS.
NEBOJŠA STEFANOVIĆ POZITIVAN NA KORONU!
Ministar odbrane Nebojša Stefanović pozitivan je na virus korona. Ovu vest podelio je na svom Instagram profilu
- Želim da vas obavestim da sam pozitivan na Covid 19. Iako zahvaljujući vakcinama koje sam primio imam ne tako teške simptome, savet lekara je da ne potcenjujem ovu opaku bolest i da uzimam propisanu terapiju dok sam u izolaciji. Molim vas da se čuvate i brinete o svom zdravlju - napisao je Stefanović.
Carsijski traceviErős Pista wrote:Odakle taj info?