VAKCINA
- Post n°651
Re: VAKCINA
1 milion vakcinisanih za 40 dana , to je fantastična cifra.
- Post n°652
Nek se drzi 25k dnevno, posebno ako bude samo fajzer i sputnik i odlicno.
- Guest
- Post n°653
:muscle_tone1::syringe:У Србији је дато већ 3 милиона вакцина против COVID-19. Налазимо се на добром путу ка стицању колективног имунитета. Позивамо све, који то нису учинили, да искажу интересовање на https://t.co/A3kTnR1Xeu и добију свој термин за вакцинацију. Да вратимо загрљај! pic.twitter.com/qzG98iFkPS
— Portal eUprava (@eUprava) April 15, 2021
drugog aprila su objavili 2,5 miliona, sada tri. znaci za 13 dana 500k.
Last edited by Turul madár on Thu Apr 15, 2021 11:27 am; edited 1 time in total
- Post n°654
Zemlje u kojima je zvaničan broj preminulih od kovida do ovog trenutka veći od 0,15% ukupnog broja stanovnika (dakle ne zaraženih). Među njima su praktično sve ove naše kvazidržavice osim Srbije koja dokazano štelovanjem 3-4 puta smanjuje broj umrlih.
https://ourworldindata.org/covid-deaths
https://ourworldindata.org/covid-deaths
- Post n°655
Јесте, али можемо да гурамо и 1,6 милиона за исти период.а разлика је скоро два месеца дуже са епидемиолошким мерама и хиљаде преминулих више.ćaća wrote:1 milion vakcinisanih za 40 dana , to je fantastična cifra.
То би могло да се деси зато што се неки још нећкају. Морају да раде све могуће да не падне број вакцинација.
- Post n°656
sumnjam da će ovde iko istraživati ili ne daj bože pisati o uticaju kineske vakcine na začepljenje krvnih sudova i to smrtonosnog tipa.
mogao bi o tome iz ličnog iskustva, proveo sam 2 dana na VMA, ali mi je savetovano strogo mirovanje bez nerviranja pa možda jednog dana.
mogao bi o tome iz ličnog iskustva, proveo sam 2 dana na VMA, ali mi je savetovano strogo mirovanje bez nerviranja pa možda jednog dana.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°657
wtf?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°658
Zašto o ovome nisi govorio ranije?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°659
usporili su davanje vakcina da bi održavali kontinuitet, sve se ostavljaju za drugu dozu,
jer, osim fajzera, ne znaju kad će stići sledeći kontingent
jer, osim fajzera, ne znaju kad će stići sledeći kontingent
- Post n°660
sve što mogu i želim javno da napišem je da ako primetite bilo kakve promene koje bi mogle upućivati na promene kardiovaskularnog tipa - na primer bolovi u rukama, bolovi i stezanje u grudima, problemi sa disanjem i slično - iz istih stopa kod lekara na EKG ili slično. meni je bukvalno život spasila mlada lekarka opšte prakse iz DZ vračar gde sam se javio nakon čitanja nekog žujovićevog mišljenja o simptomima produženog covida (koji nisam imao, barem po simptomima) sa idejom da idem na UZ srca i CT grudnog koša. uradila mi je EKG i rekla pravo na taksi pa ili u UC ili na neku kardiologiju gde imate vezu.
neka je i jedan u milion.... ne znači da nećete biti vi ili neko vama blizak.
@sonuse, ovo se sve desava od ponedeljka do juce kada su me pustili kuci.
neka je i jedan u milion.... ne znači da nećete biti vi ili neko vama blizak.
@sonuse, ovo se sve desava od ponedeljka do juce kada su me pustili kuci.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°661
Маријусе,
Је ли онај редак тип тромба што га везују за АЗ?
Пре колико си добио другу дозу?
Је ли онај редак тип тромба што га везују за АЗ?
Пре колико си добио другу дозу?
- Post n°662
kineska, 17.2 druga doza
komentar doktorke (profesor) je bio - 2 meseca, taman za tromb
komentar doktorke (profesor) je bio - 2 meseca, taman za tromb
_____
#FreeFacu
- Post n°664
_____
#FreeFacu
- Post n°665
ICYMI - The head of #Denmark's medicines agency, Tanja Erichsen, collapsed during the press conference announcing the #AstraZeneca discontinuation.pic.twitter.com/gwG6roCiAa
— Disclose.tv :rotating_light: (@disclosetv) April 15, 2021
- Post n°666
Zelim najbrzi oporavak.
Posle cemo o drugom.
Posle cemo o drugom.
- Post n°667
odmaraj i pazi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°668
Au, želim ti da se što pre potpuno oporaviš, Lăcătușe.
- Post n°669
Znaci, nisi bio u mogucnosti da gledas zadnjih 19 sekundi protiv Olimpije?
Aj' oporavi se
Aj' oporavi se
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°670
Želim brz oporavak.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°671
boomer crook wrote:odmaraj i pazi
+1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°672
Прилажем 1 Правопис:
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°673
samo polako & take it easy
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°674
drzi se i pisi ovde, da znamo da si ok.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°675
hvala svima, sve OK
žena kuva supice, kuče leži pored mene
ne gledam sport u kome sam emocionalno investiran
idem napolje u prvu šetnju
žena kuva supice, kuče leži pored mene
ne gledam sport u kome sam emocionalno investiran
idem napolje u prvu šetnju
_____
#FreeFacu