da li radi bar neka staklara u srbiji ili ćemo i bočice uvoziti
VAKCINA
- Guest
- Post n°376
Re: VAKCINA
a dobro jbg, vakcina nema toliko delova za toliko kooperanata.
- Post n°377
San Saba Songbird wrote:U nedostatku zvaničnih podataka i procena, evo jednog anegdotskog iskustva sa foruma Vox92.
Evo i ja malo da dodam podataka u diskusiju. Moj grad u prosloj i ovoj nedelji ima najveće brojke, sto me ne cudi, jer su brojke kod nas krenule kasnije i da rastu pa tako i na pad moramo da sacekamo. Kako vecina pozitivnih prodje kroz moje ruke i bude stavljena u izolaciju, jedno od obaveznih pitanja je i da li su i kada vakcinisani uz obavezno pitanje imaju li simptome. Pricam o uzorku od oko 100-150 ljudi dnevno na vrhuncu talasa. Od tog broja pozitivnih prosecno 3-4 dnevno su revakcinisani Sinofarmom a tek svaki 10i od revakcinisanih da ima nesto teze od blagog kaslja i temperaturu do 37,5. Najcesce oboljevaju revakcinisani muskarci, starosti preko 60 godina. Pozitivnih sa 2 doze Fajzera sam imao do sada ukupno 4, a od Sputnjika 3. Ovo vam je na uzorku od 2 nedelje i nekih 1700 detektovanih novoobolelih.
Moj zakljucak je da Sinofarm daje rezultate, deff utice na tezinu slike i smrtnost. Da li neko revakcinisan dodje do bolnickog lecenja, naravno ali svakako i takva zastita je bolja od ni jedne.
Jos jedan podatak... U ukupnom broju revakcinisanih Fajzer je 7%, Sputnjik 8%, Sinofarm do 100% (85%).
Ово је одлично, овакве ствари треба пуштати по свим медијима.
- Guest
- Post n°378
Turul madár wrote:a dobro jbg, vakcina nema toliko delova za toliko kooperanata.
ima staklara, ali smo boce za infuziju uvozili iz nemačke, koliko je meni poznato
mislim da će i za ovo biti potreban uvoz, ali nisam 100% siguran
- Guest
- Post n°379
#BREAKING Europe rights court rules obligatory vaccinations 'necessary in democratic society' pic.twitter.com/YMPDTlWjN2
— AFP News Agency (@AFP) April 8, 2021
sve smo bliži fleš rojalu
https://today.rtl.lu/news/world/a/1702327.html
- Guest
- Post n°382
to je češka žalba za obavezne dečije vakcine, ali daje se pretpostaviti da i obaveza za covid može biti uvedena
- Post n°384
Nekome je pala na pamet genijalna ideja da pozove zakazane za danas da dodju ranije,kad god im odgovara i sada nas 15 ceka u istoj sobi i samo se gomilamo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°385
Ти си у неком Дому здравља?
Тако је код њих од почетка.
Један општи мањак планирања и размишљања.
- Post n°386
Organizovani poziv u tacno vreme VS doktori i sestre sto bi se razvlacili do veceras, aj Ana pozovi sve sa spiska za danas i reci im da dodju ranije ako mogu,kad god im odgovara
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°387
Da,dom zdravlja,manjak lika sa motkom koji kucka na tabluSotir wrote:Ти си у неком Дому здравља?
Narani svinje i ne diraj nista
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°388
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/270726/Brnabic-Ne-postoji-potreba-za-obaveznom-vakcinacijom-sutra-sednica-Kriznog-staba.html
kaže neki se i sami od sebe prijavljuju
najgore u ovim kanalizacijama tranzicionim je što će pre zapadne tradicionalno kapitalističke i lib zemlje uvesti obaveznu vakcinaciju, nego ex istočni blok, a da ne bi slučajno podsećale na "mračno doba crvenog terora".
kaže neki se i sami od sebe prijavljuju
najgore u ovim kanalizacijama tranzicionim je što će pre zapadne tradicionalno kapitalističke i lib zemlje uvesti obaveznu vakcinaciju, nego ex istočni blok, a da ne bi slučajno podsećale na "mračno doba crvenog terora".
- Post n°389
https://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/radio-beograd-1/4326250/djerlek-zelimo-da-ubrzamo-imunizaciju.htmlU Srbiji je juče vakcinisano 64 608 građana i to je bio jedan od najuspešnijih dana od početka imunizacije. Od tog broja, oko 24 000 ljudi vakcinisalo se bez zakazanog termina.
- Post n°390
Primih i ja fajzera. Odlucna organizacija na sajmu, prijatno iznenadjen.
_____
Belaj Boy
- Post n°391
Kada si se prijavoo?
- Post n°392
Pre nekih mesec dana. Mozda i manje
Edit: 15. Mart
Edit: 15. Mart
- Guest
- Post n°393
ćaća wrote:Kada si se prijavoo?
nema veze datum prijave, već kojoj kategoriji pripadaš, godine, bolesti i to, i ne treba menjati prijave ili se ponovo prijavljivati, jer oni na 7 dana otprilike prave planove zakazivanja. ako nešto menjaš onda moš da ispadneš iz ture za narednu nedelju.
- Guest
- Post n°395
sad jedino ne znam kako će ići sa ovim talasom ljudi koji se očekuje spolja oko uskrsa i u maju junu generalno. mnogi će vrv hteti fajzer, naročito oni koji žive u eu, da li će ovi nabavljati dovoljno i u razumnim rokovima zakazivati, to sad niko ne zna.
- Post n°396
evo nemam bas nikakvu rekaciju na revaks fajzerom
- Guest
- Post n°399
plavaivy wrote:evo nemam bas nikakvu rekaciju na revaks fajzerom
i to što pišeš po forumu da si primila vakcinu je posledica toga što si primila vakcinu
- Post n°400
Moja tajna kao korisnika i građanina je da imam lepru...
„ПОЛИТИКА” САЗНАЈЕ
— Politika Online (@PolitikaJavlja) April 8, 2021
У затворима вакцине примило 4.000 осуђеникаhttps://t.co/ZrwmiWvqf1
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.