Biće u aprilu, ako nisu nešto slagali. Ali meni se nešto laički čini da to može biti opasno u toliko kratkim intervalima.Mór Thököly wrote:Hans wrote:
A da ste čekali Pfizera tek biste sada došli na red.
Zato se prijavis sada za tamo...avgust
Virus
- Guest
- Post n°26
Re: Virus
- Post n°27
U januaru rekli bice vakcina u aprilu i od tog obecana proslo godinu dana
Provakcinasi na aparatima
Provakcinasi na aparatima
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°28
Ja cu biti majstor srednjeputas
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°29
Trpaj konda i kineski lobi i imperijalizam
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°30
-Ljubavi, hajmo na kafu lep je dan!
— Dule Nedeljković (@hedi011) March 13, 2021
-Ne radi ništa...
-Radi sve dole u H2O
-Nemoguće, pa mere su
pic.twitter.com/2VuWlvJMsx
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°31
Pa da, a gvožđara kod moje zgrade ne radi iako joj je subota udarni dan i iako se unutra poštuju bukvalno sve mere a zaposleni su odnekud dobili original 3M maske. Sa ovakvim sprovođenjem mera postaje moralno upitno podržavati bilo kakvo pojačavanje lokdauna.
- Post n°32
Ako si primio kineza u feb, avg je okHans wrote:Biće u aprilu, ako nisu nešto slagali. Ali meni se nešto laički čini da to može biti opasno u toliko kratkim intervalima.Mór Thököly wrote:
Zato se prijavis sada za tamo...avgust
- Post n°33
Bas danas krenuo u kupovinu i cujem dva lika na ulici kako komentarisu sto je zatvoren servis bicikala gde musterije sede napolju a radi lidl u kom u svakom momentu ima sto ljudi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
svi koje sam nabrojao prosli vikend da su radili, a ne prodaju hranu, rade i ovaj vikend.
_____
????
- Guest
- Post n°35
Najluđe je u našem matičnom pet shopu. Svakog problematičnog vikenda, još od prošle godine KAD JE BILA KORONA, imaju razgovor sa ISTIM komunalnim milicajcima o tome da li smeju da rade ili ne. Obično pobede u polemici i nastave da rade.
- Post n°36
Ubede ih da kucni ljubimci mogu da se jedu?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°37
Najvaznije je na najave EU reagovati pre svega ovako smireno i racionalno
"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Vučić.
- Post n°38
"Pozvaćemo Ruse, celu Latinsku Ameriku i Afriku, ceo Zaliv, pa Tursku i sve njih, koje vi nećete da primite, Srbija hoće.Dobrodošli svi u Srbiju"
- Post n°39
Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja.
- Guest
- Post n°40
Mór Thököly wrote:Najvaznije je na najave EU reagovati pre svega ovako smireno i racionalno
"Mi ćemo pozvati sve da dođu u Srbiju. I Kineze i Ruse... Ako neće EU da ih primi, mi hoćemo. Dobrodošli u Srbiju svi. Napravićemo avio-aranžmane, sve što treba. Kupićemo avione, kupićemo sve. Zarađivaćemo i stizaćemo ih. Kao što sam mislio da Nemačku po stepenu razvoja možemo da stignemo za jedno 40 godina, 50, za tri puta bi nam takvom odlukom skratili mogućnost pristizanja najsnažnijih evropskih zemalja. Slabije bismo prestigli u jednoj deceniji. Tako da sve to, uz sve loše strane, ima i mnogo dobrih ekonomskih, turističkih i svakih drugih strana", rekao je Vučić.
ovo je ok reakcija
- Guest
- Post n°44
šta god da je rekao na ovo, nije mogao da uradi idiotskiju stvar od EU birokrata
- Guest
- Post n°45
oni ovim ugrožavaju živote ogromnog broja ljudi, koji će da odlažu vakcinisanje, kako bi dobili vakcinu koju blagoslovi EU
nema dovoljno oštre reakcije na tako nešto
- Post n°46
Talason wrote:oni ovim ugrožavaju živote ogromnog broja ljudi, koji će da odlažu vakcinisanje, kako bi dobili vakcinu koju blagoslovi EU
Eto vidis kako bi i ti to bolje sastavio od njega
- Post n°47
I šta će on sa svim tim Turcima i Rusima i Južnoamerikancima?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°48
Krene da pravi BRIKS 2Летећи Полип wrote:I šta će on sa svim tim Turcima i Rusima i Južnoamerikancima?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°49
Mislim da Vuciceva reakcija ima prvenstveno za cilj da smiri gradjane Srbije i ohrabri ih da nastave da primaju kinesku vakcinu. U tom smislu je razumljiva, pa i opravdana.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°50
ja mislim da je eu birokratija odvaljena od realnosti i da će najebati, sad mi se brexit čini kao pravi potez
i to ne zbog toga kako reaguju i šta rade po pitanju korone
za mene malog je postalo jasno u oktobru da se dešava nešto čudno, a od februara je počeo panic mode
fabrike se zatvaraju zato što nemaju sa čim da rade, samo prošle nedelje sam registrovao desetak koje su zatvorene na par nedelja
kontejnerski transport iz kine je poskupeo 300%, masovno se proglašavaju force majeure, pojedine osnovne sirovine poskupljuju svaka dva dana, apsolutno nisam video ništa slično od kada radim, lista proizvoda kojih nema je neverovatna, a najveći problem je na tlu evrope
i to ne zbog toga kako reaguju i šta rade po pitanju korone
za mene malog je postalo jasno u oktobru da se dešava nešto čudno, a od februara je počeo panic mode
fabrike se zatvaraju zato što nemaju sa čim da rade, samo prošle nedelje sam registrovao desetak koje su zatvorene na par nedelja
kontejnerski transport iz kine je poskupeo 300%, masovno se proglašavaju force majeure, pojedine osnovne sirovine poskupljuju svaka dva dana, apsolutno nisam video ništa slično od kada radim, lista proizvoda kojih nema je neverovatna, a najveći problem je na tlu evrope