R.I.P.
- Post n°976
Re: R.I.P.
OK to ima smisla. Ja gledam da mi drugo letovanje bude u februaru, posle treceg skijanja.
- Post n°977
uf skijas?
uf. kakve su to zurke. arh. bog s tobom.
uf. kakve su to zurke. arh. bog s tobom.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°979
Nije, samo loše peva i mumla na
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°981
Ne fizički, samo je njegova karijera umrla. Davno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°982
Lik iz pogrebnog na threadsu postuje uživo odlazak po Čorbu (ima i slika sanduka, ako vas baš zanima), živimo u najbizarnijem od svih svetova itd itd pic.twitter.com/D52qSalQaB
— Костја (@kostja_r) September 5, 2024
- Post n°985
Zašto ovo nije u čitankama?
_____
- Post n°987
- Post n°988
Vilmos Tehenészfiú wrote:Zašto ovo nije u čitankama?
Fakat fali o Mojci nešto...
- Post n°989
IGRAJTE SOTU
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°991
Ma nisam to mislio.Nektivni Ugnelj wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Zašto ovo nije u čitankama?
Fakat fali o Mojci nešto...
Gledao sam na jutjubu neki dokumentarac o Bori, i Bregović kaže “kad je Bora počeo da se bavi politikom rekao sam mu ‘šta će ti to, ti si pesnik, ti treba da budeš u čitankama’, a on eto…”. I sad vidim ovo i setim se Bregovića.
_____
- Post n°993
boomer crook wrote:IGRAJTE SOTU
To je kljucno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°994
Erős Pista wrote:boomer crook wrote:IGRAJTE SOTU
To je kljucno.
Čačak konekšn
bivši ministar za kapitalne investicije, danas ministar za infrastrukturu, Ilić – koji je sebe poslednjih godina proglasio gaulajterom za Guču – zabranio je da se na predstojećem Saboru izvodi pesma “Šote, mori Šote”.
1984:
- Za razvod braka ponekad treba daleko manje vremena od šest godina, koliko smo mi bili zajedno - kaže Bora Đorđević, vođa "Riblje čorbe", grupe koja je nedano doživela velike personalne promene.
- U početku ti može biti simpatično kad neko mljacka dok jede, a kasnije dobiješ želju da ga ubiješ zbog toga - nastavlja sa paralelom Đorđević. - Dok smo muzički išli napred sve je imalo opravdanja, sitne ljudske slabosti su bile u drugom planu. Međutim, u poslednje vreme svirka je prestala da bude uživanje podjednako za sve, čak je dotle došlo da smo Miša i ja, matori konji, najviše vukli na probama. To sam morao da prekinem.
Da bismo sagledali uzroke za šlus u "Čorbi", moramo se vratiti tri godine unazad, u vreme kad je grupa izdala svoj, po opštoj oceni, najbolji album, "Mrtvu prirodu", koji je dostigao tiraž od 450.000 primeraka.
Sledio je album "Buvlja pijaca" koji je dostigao, za naše uslove, takođe fantastičan tiraž od 250.000 prodatih ploča. Međutim, pomak naniže bio je očit. Publika je i dalje punila hale na turnejama, ali je oduševljenje počelo da splašnjava.
Buvlja pijaca mi bolji album.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°997
Da je malo veća slika svi bi stali ispod nje.
- Post n°999
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°1000
Bora sebi nije mogao da dozvoli taj luksuz ako ništa drugo onda zato što se sojuzio s onima koji su učinili sve što su mogli da do Situacije dođe. I to je činio dosledno od samog početka pa do kraja, darujući glas ne samo gorima od sebe, nego gorima od najgorih. Bilo je to njegovo prokletstvo, ali i njegov izbor odraslog i treznog čoveka. Mučno je slušati kako ga sada narikače – braneći zapravo neke svoje životne petljavine, a ne njegove – patronizuju i pričaju kako naš Bora, lakomisleni pesnik-dečak, sve to “nije mislio ozbiljno”. To su, međutim, ozbiljne mistifikacije. Nije mu se to omaklo slučajno i uzgred u nekom kafanskom pijanstvu, nego je to bilo nešto u šta je poverovao kao u važan deo svog identiteta i svojih uverenja i i pri čemu je ostao. Zašto je danas odjednom tako strašna jeres da se to kaže? Zato što je čovek umro? S obzirom na to da će svako živ jednom umreti, najbolje je onda ni o kome nikada ne govoriti ništa kritički, jer će mu jednom izrasti anđeoska krila, a ti bi mogao biti zasut katranom i perjem. Dok se i sam ne zaanđeliš…
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.