VAKCINA
- Post n°876
Re: VAKCINA
U intervjuu nije izgovirena tim tonom, malo je manipulativno izvucen ovaj citat. Ovo za soheve je isto hiperbola. Poenta mu je da se ljudi koji su samo delimicno valcinisani i dalje zarazavaju zbog nepostovanja mera, i da to u velikoj meri oslabljuje pozitivne efekte vakcinacije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°878
Erős Pista wrote:U intervjuu nije izgovirena tim tonom, malo je manipulativno izvucen ovaj citat. Ovo za soheve je isto hiperbola. Poenta mu je da se ljudi koji su samo delimicno valcinisani i dalje zarazavaju zbog nepostovanja mera, i da to u velikoj meri oslabljuje pozitivne efekte vakcinacije.
hoćeš reći da se sa vakcinacijom počelo dok još nije bilo preduslova za to?
- Post n°879
Ne. Nego on hoce da kaze da vakcinacija mora biti pracena lokdaunom, kao u Izraelu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°880
i šta se onda radi kad nisi sposoban da taj lokdaun organizuješ jer si odavno potrošio sav kredit kod ljudi?
- Post n°881
Pa onda das ostavku i pustis nekog ko je sposoban.
_____
- Post n°883
Pa mizda je smesno, ali ce zbog nemogucnosti da se to uradi umreti hiljade ljudi
- Post n°884
Mór Thököly wrote:Pa mizda je smesno, ali ce zbog nemogucnosti da se to uradi umreti hiljade ljudi
Ако је била нека година кад овде нису пролазили црњаци, мора да нисам био на часу.
- Post n°885
Ma nema nikakve nemogucnosti, osim one politicke. Naravno da bi mogao da se uvede i sprovede karantin (ljudi nisu svesni sta sve drzava moze) samo ova vlast nije spremna da plati politicku cenu za to.
_____
- Post n°887
fikret hadžiabdić wrote:Neću doći, kroz glavu mi je prošla scena u kojoj zavrnutog rukava na hodniku čekam da primim vakcinu a neki Janko mi kaže dok me neki Talason gađa kesom bureka sa sirom, ma bježi
Evo, i sultan je juče poslao obećanih 50K doza sinofarma, plus je sinoć dopremljeno i još 30K AZ od Covaxa. Na 3% potrebnih vakcina ja sam zagarantovan primalac jer otprilike toliko ljudi i jeste zainteresovano za neobaveznu vakcinaciju.
Ne tripuj se, svakako ne bi isao u ns ili bg a u ovim nasim krajevima je fin svet, nema guzve, nema Janka ni Talasona. Dodjes na zakazan termin i sve prodje brzo bez problema
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°888
šta da se radi meni je zamisao da će AV (koji se još upleo u sve i svašta) da se odrekne predsjedničke funkcije zbog ovih stvari blago rečeno komična, taj sad ne može da odstupi ni da hoćeTalason wrote:crnjak podrazumeva bar malo humora
- Guest
- Post n°889
ficfiric wrote:fikret hadžiabdić wrote:Neću doći, kroz glavu mi je prošla scena u kojoj zavrnutog rukava na hodniku čekam da primim vakcinu a neki Janko mi kaže dok me neki Talason gađa kesom bureka sa sirom, ma bježi
Evo, i sultan je juče poslao obećanih 50K doza sinofarma, plus je sinoć dopremljeno i još 30K AZ od Covaxa. Na 3% potrebnih vakcina ja sam zagarantovan primalac jer otprilike toliko ljudi i jeste zainteresovano za neobaveznu vakcinaciju.
Ne tripuj se, svakako ne bi isao u ns ili bg a u ovim nasim krajevima je fin svet, nema guzve, nema Janka ni Talasona. Dodjes na zakazan termin i sve prodje brzo bez problema
mnogo je to sve inteligentno, potrebni su nam ljudi sa svih strana da se sjate na jedno mesto i odatle onda da idu na sve strane
ne znam koji je retard smislio tako nešto u vreme pandemije
umesto da šalju vakcine gde su potrebne, kad već hoće da izigravaju dobrotvore, oni navlače ljude da se mešaju i zaražavaju
- Post n°890
Talason wrote:
umesto da šalju vakcine gde su potrebne, kad već hoće da izigravaju dobrotvore, oni navlače ljude da se mešaju i zaražavaju
Али, саборност...
- Guest
- Post n°891
a za ovo "neki talason" neću ništa da kažem, mada mi prija potvrda ko ste i šta ste
- Post n°892
MNE wrote:šta da se radi meni je zamisao da će AV (koji se još upleo u sve i svašta) da se odrekne predsjedničke funkcije zbog ovih stvari blago rečeno komična, taj sad ne može da odstupi ni da hoćeTalason wrote:crnjak podrazumeva bar malo humora
Pa nisam ja rekao da ce to da se desi, nego sam odgovarao na tvoje hipoteticko pitanje. A Vucic naravno moze da uvede lokdaun, zasto ne bi mogao. Iskreno, malo su ti jadna ova podmetanja.
_____
- Post n°893
ne podmecem brt nego moras da budes malo realniji jbg, uveo je prosle god pa je doslo do demonstracija a sada je narod jos siromasniji i bjesniji nego tad + sto ima i nekih afera aktuelnih tako da mu ne treba nikakvo okupljanje vece od 10 ljudi, pa sa frilenserima je morao da pregovara iako je pravno gledano mogao lagano da ih otkaci
- Post n°894
opet se slazem sa tobom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°895
Talason wrote:a za ovo "neki talason" neću ništa da kažem, mada mi prija potvrda ko ste i šta ste
Kad se krene sa objašnjavanjem zajebancije/vica, obično se stvar samo dodatno zakomplikuje. Baška što svakako imaš potvrdu ko smo i šta smo tako da ću rado preskočiti dalju raspravu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°896
Mr.Pink wrote:opet se slazem sa tobom
Па се није срушило небо. На шта ћемо се све навићи...
- Post n°897
Fikrete, brate, ja bih da te podržim da dodješ da se vakcinišeš. Meni ovo deljenje zdravstvenog resursa najlepša stvar koja nam se desila u poslednjih mnogo godina. Nema trika da će iko posle zatvarati granice iz BiH, juriće ih ljudi puškom.
Meni sutra stiže raja iz Sarajeva, pravimo posle teferič u parku.
Meni sutra stiže raja iz Sarajeva, pravimo posle teferič u parku.
- Post n°898
Jel za ljude iz Bosne ne traže na granici ništa negativan test ili potvrdu?
- Post n°900
3/5 In einem „Gästebuch“ zeigen sich viele der Geimpften dankbar und loben die Organisation. Einträge von Menschen aus Kroatien, Slowenien, Nordmazedonien und vor allem aus Bosnien und Herzegowina sind zu finden. Einige bedanken sich auch auf Deutsch und Englisch. pic.twitter.com/bWfolDc4Z2
— ARD Südosteuropa (@ARDstudioWien) March 26, 2021