VAKCINA
- Post n°726
Re: VAKCINA
Hvala!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°728
The Call
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°729
Kirko Skaddeng wrote:Stigao je Poziv.
- Post n°730
Pošto je najjeftiniji AT test?
Hoću da uradim jedan pre druge doze i drugi 2 nedelje kasnije
edit
INEP
Jel moram oba ili ako moze jedan, koji?
edit
INEP
- pojedinačne analize antitela IgG i IgM klase na virus SARS-CoV-2 možete uraditi po ceni od po 2.000,00 dinara za svaku vrstu antitela;
- ukoliko korisnik usluga želi da uradi analizu obe klase IgG i IgM antitela na virus SARS-CoV-2, ukupna cena za obe analize je 4.000,00 dinara.
Last edited by Marius Lăcătuș on Fri Feb 12, 2021 11:14 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°732
Kirko Skaddeng wrote:Stigao je Poziv.
"Hvala sto ste se odazvali, ovaj kamion ce vas odvesti do kasarne"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°733
sad vidim da AT test košta 1500 u paraćinu, kakav je to način
_____
#FreeFacu
- Post n°734
IggMarius Lăcătuș wrote:Pošto je najjeftiniji AT test?
edit
INEP
- pojedinačne analize antitela IgG i IgM klase na virus SARS-CoV-2 možete uraditi po ceni od po 2.000,00 dinara za svaku vrstu antitela;
- ukoliko korisnik usluga želi da uradi analizu obe klase IgG i IgM antitela na virus SARS-CoV-2, ukupna cena za obe analize je 4.000,00 dinara.
Igm je indikator da je infekcija u toku.
- Post n°735
pola sata se ceka na sajmu za revax. ipak nije ekspresno, obucite se.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°736
wow.
juče bukvalno nigde nikog
juče bukvalno nigde nikog
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°737
Dodatak za Slovinjce
https://beta.rs/covid-19/141480-ulazak-u-sloveniju-od-subote-za-prebolele-i-vakcinisane-protiv-kovida
Nema ulaza za nas van EU i sengena ni sa koktelom zapadnjackih vakcina, mozes da se bodes cime hoces, SloUenac ne veruje.
Ulazak u zemlju na osnovu prirodne imunizacije onih koji su preboleli kovid-19 ili su vakcinisani sa dve doze, pa su isto tako imuni, odnosi se samo na državljane i rezidente članica EU i Šengenskog prostora, a ne i za one iz trećih država, prenosi agencija Hina.
https://beta.rs/covid-19/141480-ulazak-u-sloveniju-od-subote-za-prebolele-i-vakcinisane-protiv-kovida
Nema ulaza za nas van EU i sengena ni sa koktelom zapadnjackih vakcina, mozes da se bodes cime hoces, SloUenac ne veruje.
Ulazak u zemlju na osnovu prirodne imunizacije onih koji su preboleli kovid-19 ili su vakcinisani sa dve doze, pa su isto tako imuni, odnosi se samo na državljane i rezidente članica EU i Šengenskog prostora, a ne i za one iz trećih država, prenosi agencija Hina.
_____
#FreeFacu
- Post n°741
Pa fora je valjda u tome što je ona dobila vakcinu preko reda, tačnije - pre svih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°742
zapravo rekla je ovo
Na pitanje o vakcinaciji Dragan Đilasa, premijerka kaže da, da je na njegovom mestu, "pre bi umrla nego izgovorila to što je on rekao, pa stao u red za vakcinu".
i u pravu je, mislim i antivakseri, budale, teoreticari zavere, treba da se vakcinisu jer je to pitanje javnog zdravlja, pa tako i Djilas.
Na pitanje o vakcinaciji Dragan Đilasa, premijerka kaže da, da je na njegovom mestu, "pre bi umrla nego izgovorila to što je on rekao, pa stao u red za vakcinu".
- Ili bih se, pre nego što stanem u red za vakcinu, izvinila. Kao što je uradio Saša Janković! On se izvinio za to što je rekao da Vučić laže kada govori da Srbija neće među prvima dobiti vakcine. To što je stao u red, govori o Đilasovom obrazu, moralu i odnosu prema građanima - kaže premijerka.
i u pravu je, mislim i antivakseri, budale, teoreticari zavere, treba da se vakcinisu jer je to pitanje javnog zdravlja, pa tako i Djilas.
Last edited by Janko Suvar on Fri Feb 12, 2021 4:58 pm; edited 1 time in total
_____
????
- Post n°743
Inače, pošto tek sad vidim da se pričalo o rekacijama na vakcinu. Moja keva je posle prve doze sinofarma imala dva-tri danatemperaturu (ne visoku) i bol u zglobovima. Znam još par ljudi koji su imali slične simptome nakon prve doze Simofarma. Ja sam nakon prve doze imao samo vrlo blagi bol u ramenu tokom prvog dana.
Ja sam juče, dakle veče nakon druge doze Sinofarma, imao blagu tempereturu (nisam merio, ali na osnovu utiska) i izmoždenost. Popio Ferveks i sve bilo okej. Danas nemam nikakve probleme.
Ja sam juče, dakle veče nakon druge doze Sinofarma, imao blagu tempereturu (nisam merio, ali na osnovu utiska) i izmoždenost. Popio Ferveks i sve bilo okej. Danas nemam nikakve probleme.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°744
@Eros
Da, kontam, nego ja uvek, ali uvek pogledam i tekst makar morao da ga guglam po naslovu, a u njemu Brnaba kaže "da čekam red za vakcinu posle onoga što sam govorio". Da nije to govorio, ne bi bilo ni teksta a ni ovakvog naslova.
Da, kontam, nego ja uvek, ali uvek pogledam i tekst makar morao da ga guglam po naslovu, a u njemu Brnaba kaže "da čekam red za vakcinu posle onoga što sam govorio". Da nije to govorio, ne bi bilo ni teksta a ni ovakvog naslova.
- Post n°746
Da, da, okej, nisam video tekst.
Mislim da Đilas ima neki odgovor na te fore, koji nije ni besmislen, tipa - tražio sam vakcine koje se koriste u EU, a Sputnjik V je sada jedna od tih vakcina, na putu da bude odobrena, itd, itd. Ne da je bitno, jer se njegov odgovor neće čuti kakav god bio.
Ja svakako mislim da je bilo glupo kritikovati vlast zbog bilo kojih vakcina.
Mislim da Đilas ima neki odgovor na te fore, koji nije ni besmislen, tipa - tražio sam vakcine koje se koriste u EU, a Sputnjik V je sada jedna od tih vakcina, na putu da bude odobrena, itd, itd. Ne da je bitno, jer se njegov odgovor neće čuti kakav god bio.
_____
- Guest
- Post n°747
Erős Pista wrote:Da, da, okej, nisam video tekst.
e pa zato sam na stanovištu "sam pao, sam se ubio" i nadam se da je dovoljno upljeskan od strane režimskih medija da mu više ne padne na pamet da to radi i da se okrene temama (ono, SVIM OSTALIM TEMAMA U SRBIJI) u kojima je ova vlast katastrofalna. vidiš čoveče da imamo nekakav zamah u toj vakcinaciji, ne ometaj to.
- Post n°748
Ft1pErős Pista wrote:, a Sputnjik V je sada jedna od tih vakcina, na putu da bude odobrena, itd, itd.
- Post n°749
Ma odobriće, gotovo je to.
_____
- Post n°750
he he burundi tercira vlasti u napadima na đilasa, kako to, kako to
_____
#FreeFacu