ćaća wrote:Erős Pista wrote:
Brate, dodji u Nis na fajzer.
Lol hvala na pozivu ali verovatno ce nestati dok ja dodjem.
Aj ako oces da te vozim
ćaća wrote:Erős Pista wrote:
Brate, dodji u Nis na fajzer.
Lol hvala na pozivu ali verovatno ce nestati dok ja dodjem.
ćaća wrote:Ja cu sacekati do srede da vidim da li ce me zvati za Pfizer, ako ne, uzimam Sinofarm do kraja nedelje.
ćaća wrote:Ok. U UK i Francuskoj farmaceuti mogu da daju vakcine. Daju i samostalni medicinski tehničari (infirmières).
Turul madár wrote:ćaća wrote:Ja cu sacekati do srede da vidim da li ce me zvati za Pfizer, ako ne, uzimam Sinofarm do kraja nedelje.
ne znam koliko unapred brnaba objavi da stizu vakcine, al uvek kada stizu racunaj dan dva posle toga zakazuju
Erős Pista wrote:Elem, frizer nece da se vakcinise, jer ne veruje lekarima. Kazem, pa ne prave vakcinu lekari, nego naucnici. Ma dobro, ne verujem ni njima, ne moze to toliko brzo da se napravi. Uostalm, virus je toliko mali da se ne vidi pod mikroskopom! A rak - zasto nisu napravili lek za rak, rak se vidi! Kako da verujem takvim ljudima?!? Da ti kazem, to su pare, to ti dodju 4 lika u crnom i naslone ti pistolj na celo i onda ti pricas sve sto ti kazu. I kako da verujem Amerikancima? Pa dobro i Kinezima i Rusima - sve je to jedna mafija. A uostalom, ja sam imun na vakcine, ne primaju mi se. I kad sam kao klinac primao be-se-ze, nije mi se primila. Kako znam? Eh, kako znam...A i sta ce to meni, ja se uopste ne vidjam s ljudima... pa jeste, radim s ljudima, ali ako me dosad nije uhvatilo...
Bilo je jos bisera, ali fundamentalna primedba kojoj se stalno vracao (i o kojoj smo lalinea i ja vec pricali) je bila - ne verujem nikome i ne verujem dok ne vidim da godinu dana kasnije ljudima koji su primili vakcinu nije nista. Sve ostalo je ad hoc racionalizacija ovog zdravorazumizma (everybody lies).
ćaća wrote:Пружамо подршку нашим партнерима на Западном Балкану, као што сам рекла током разговора са @serbianPM
36 000 доза вакцина које је финансирала #EU стићи ће у Србију од маја до краја августа. Заједно смо у овоме.
Lolz
ćaća wrote:Пружамо подршку нашим партнерима на Западном Балкану, као што сам рекла током разговора са @serbianPM
36 000 доза вакцина које је финансирала #EU стићи ће у Србију од маја до краја августа. Заједно смо у овоме.
Lolz
Lolz