imunizacija.euprava.gov.bi
Poll
Aračkinje baračkinje...
- [ 22 ]
- [35%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 12 ]
- [19%]
- [ 13 ]
- [20%]
Total Votes: 63
- Post n°226
Re: imunizacija.euprava.gov.bi
Sa 12 miliona bismo se vinuli u nebo koliko bismo odjavili koroncugu.
- Post n°227
ono očigledno znaju nešto što još nisu objavili, 2.5 milki fajzera u trenutku kada je ostalo nepelcovano možda 100k ljudi je baš bogat švedski stol cjepiva.
da li očekuju da kinez drži svega par meseci ako uopšte?
o tome da će antivakseri koji će promeniti mišljenje biti nagrađeni fajzerom tek nemam reči
o tome da će antivakseri koji će promeniti mišljenje biti nagrađeni fajzerom tek nemam reči
Last edited by Marius Lăcătuș on Fri Feb 19, 2021 1:42 pm; edited 2 times in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°228
То је око 100к Фајзера недељно, од априла до септембра. Довољно за 1,2 милиона људи, односно преко 20% пунолетних.
Одлична вест.
Уз који пакет Синофарм и Спутњика, на јесен смо мирни.
Одлична вест.
Уз који пакет Синофарм и Спутњика, на јесен смо мирни.
- Post n°229
Taman u tamo negde septembru da uzmem i to
- Post n°230
Не, очекују неодлучне којих ће бити доста, а ту ће бити и они који би да путују без џарања носа/ануса.Marius Lăcătuș wrote:ono očigledno znaju nešto što još nisu objavili, 2.5 milki fajzera u trenutku kada je ostalo nepelcovano možda 100k ljudi je baš bogat švedski stol cjepiva.
- Post n°231
Dankan Ajdaho tamo:
U domu gde mi je mama (BG), još niko nije vakcinisan, navodno iduće nedelje imaju obećanje.
- Post n°232
Вест од подне, без података за данашњи дан.U Srbiji su, prema najnovijim podacima Vlade, primenjene 1.226.553 doze vakcina protiv koronavirusa, a drugu dozu je od toga broja primilo 427.859 građana.
Из овога се види да је број вакцинисаних само првом дозом око 370 хиљада, односно за претходне три недеље вакцинисано у просеку скоро 18 хиљада људи дневно првом дозом, а поред њих и у просеку око 20 хиљада другом дозом.
Значи да се у просеку дневно вакцинише мање од 40 хиљада људи (заједно прва и друга доза) .
- Post n°233
FinoSotir wrote:Вест од подне, без података за данашњи дан.U Srbiji su, prema najnovijim podacima Vlade, primenjene 1.226.553 doze vakcina protiv koronavirusa, a drugu dozu je od toga broja primilo 427.859 građana.
Из овога се види да је број вакцинисаних само првом дозом око 370 хиљада, односно за претходне три недеље вакцинисано у просеку скоро 18 хиљада људи дневно првом дозом, а поред њих и у просеку око 20 хиљада другом дозом.
Значи да се у просеку дневно вакцинише мање од 40 хиљада људи (заједно прва и друга доза) .
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°234
Не видим податак колико је досад пријављено за вакцину. За 3. фебруар наводе 860 хиљада, а верујем да нису још прешли милион, то би јавили на свим вестима.
Прву или обе дозе је примило преко 800 хиљада људи. Ако се настави вакцинација од 20 хиљада нових дневно, требало би да током ове недеље позову све пријављене на прву дозу.
Можда буде и следеће - зависи колико вакцинисаних није ишло преко портала.
Прву или обе дозе је примило преко 800 хиљада људи. Ако се настави вакцинација од 20 хиљада нових дневно, требало би да током ове недеље позову све пријављене на прву дозу.
Можда буде и следеће - зависи колико вакцинисаних није ишло преко портала.
- Post n°235
Ja jos nisam dobio poziv
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°237
disident wrote:Ja jos nisam dobio poziv
Talason wrote:ni nas 4
Стићи ће ако Бог и звезде небеске дају, стрпите се још пар дана од понедељка да се отпакује Астра Зека.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°238
Pa vi ste mladja grupa od onih koje sad idu. Jos su sede glave na igli
- Post n°239
čekaju fajzera i žale se ovde.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°240
mlađa sestra se prijavila pre desetak dana i pozvana 5 dana posle prijave
inače, moja mlađa sestra ima manje godina od mene
inače, moja mlađa sestra ima manje godina od mene
- Post n°242
takodje i moja mladja sestra pozvana i primila fajzera pre mene
- Post n°243
Nas nisu jos al nismo upisali kineza vec fajzer i modernu. Astra i ne paše za moj uzrast
- Post n°244
There is your problem.kapetanm wrote:Nas nisu jos al nismo upisali kineza vec fajzer i modernu. Astra i ne paše za moj uzrast
- Post n°245
Oko mene bar nekoliko ljudi, bez ikakvog prioriteta (npr, moj kolega trudesetigodisnjak, zdrav, prav) pozvano za Fajzer. Sve u poslednjih nedelju dana.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°246
Mislim da se nisu cak ni odavno prijavili.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°247
jbg, mi smo iskazali interesovanje za fajzer, sputnjik i sinofarm, pa opet ništa
- Post n°248
Talason wrote:jbg, mi smo iskazali interesovanje za fajzer, sputnjik i sinofarm, pa opet ništa
kao ni moja gospoja.
sistem ne postoji, radi se stihijski ili postoji neki sistem samo za određeni dan
- Post n°249
Kad sam se prijavljivao u ponudi nije bilo sinofarma vec sinovac koga i nema. Prijavili se drugi dan, narednog pozvali kevuSotir wrote:There is your problem.kapetanm wrote:Nas nisu jos al nismo upisali kineza vec fajzer i modernu. Astra i ne paše za moj uzrast
- Post n°250
nešto si se utripovao.
poziva logaritam da ne kažem AI, prilično izvesno oni koji su upisali samo fajzer bivaju pozivani da ga prime pre ovih koji stave više opcija.
mislim da sada ide prioritet za AZ.
poziva logaritam da ne kažem AI, prilično izvesno oni koji su upisali samo fajzer bivaju pozivani da ga prime pre ovih koji stave više opcija.
mislim da sada ide prioritet za AZ.
_____
#FreeFacu