imunizacija.euprava.gov.bi
Poll
Aračkinje baračkinje...
- [ 22 ]
- [35%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 8 ]
- [13%]
- [ 12 ]
- [19%]
- [ 13 ]
- [20%]
Total Votes: 63
- Post n°201
Re: imunizacija.euprava.gov.bi
plaćanjem takvih ljudi finansirate antivaksere
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°203
Upravo dobio poziv za sutra, po planu. Svaka cast Vucicu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°204
Keva danas primila drugi deo. Sve gotovo u 20 min sa cekanjem posle. Sva srecna jos joj rekli da se dobro drzi.
Kod nas je u DZ dobro uhodano
Kod nas je u DZ dobro uhodano
- Post n°205
Gotova revakcina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°206
Ja sutra u 11:45
ne znam da li da dolazim ranije, nemam predstavu da li će biti gužve, ako se radi samo revakcinacija
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°207
Kod nas bez ikakve guzve. Stigli u 10:45, izasli pre 2 min, sa sve sedenjem posle bocke.
_____
- Post n°208
izgleda si bio u crvotocini
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°209
Spreman sam, moje telo je spremno. Pošaljite Poziv, časni oci iz Euprave.
- Post n°210
U 9:45
_____
- Post n°211
Бугараш, штелован на софијско време.nalog sa ženinog laptopa wrote:izgleda si bio u crvotocini
- Post n°212
_____
- Post n°214
_____
- Post n°215
el može već prijavljen sa određenim izborom da ponovo otvoriš svoju prijavi i izmeniš/dopuniš?
JA stavio kao jednu opciju Modernu a sad bih Sputnik
JA stavio kao jednu opciju Modernu a sad bih Sputnik
- Guest
- Post n°216
Mora ponovo cela prijava. Otvoriš, promeniš, pošalješ i to se vodi kao prijava koja je poslata danas.
- Guest
- Post n°218
Ne znam šta bih ti rekao osim da se čini da redosled nema veze sa datumom slanja. Neki čekaju mesec dana a neki pošalju danas i za dva dana dobiju poziv.
- Post n°219
+1
Izmeni i ne brini. S tim sto bih ti savetovao da kad vec menjas, stikliras sve.
Izmeni i ne brini. S tim sto bih ti savetovao da kad vec menjas, stikliras sve.
_____
- Post n°220
Idi pravo na mesto gde se prima vakcina, popuni unapred formular (posalji mi mail adresu na PM da ti posaljem) i kazi da si zaboravio da poneseš poziv. Pustiće te pogotovo što nisi u cvetu mladosti. Jebo da čekaš milostinju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°221
Oni nudili ono sto uopste ne postoji niti ce ovde biti, modernu i sinovca nije ni bio neki izbor onda kad sam se prijavljivao
- Post n°222
Juče su napokon pozvali suprugu kao prosvetnog radnika.
Bilo je dosta njenih kolega iz drugih škola, tako da liči da su zvali ciljano tu grupu. E, ali kad smo pisali prijavu nije bila opcija da se čekira gde se radi, tako da izgleda da su povukli podatke o prosvetnim radnicima iz druge baze.
Inače, prekjuče dobila poziv, termin u radno vreme, pa je organizovala zamenu. Kaže joj jedna koleginica što ideš, pa vakcine nisu proverene itd.
A imaju koleginicu, oko 50 godina, koju je virus osakatio - pluća rade sa manje od pola kapaciteta, problemi sa jetrom i bubrezima.
Bilo je dosta njenih kolega iz drugih škola, tako da liči da su zvali ciljano tu grupu. E, ali kad smo pisali prijavu nije bila opcija da se čekira gde se radi, tako da izgleda da su povukli podatke o prosvetnim radnicima iz druge baze.
Inače, prekjuče dobila poziv, termin u radno vreme, pa je organizovala zamenu. Kaže joj jedna koleginica što ideš, pa vakcine nisu proverene itd.
A imaju koleginicu, oko 50 godina, koju je virus osakatio - pluća rade sa manje od pola kapaciteta, problemi sa jetrom i bubrezima.
- Post n°223
mraki (mislim iz Mladenovca) tamo:
Ćale zvao kol centar, i ladno mu najpre rekla da je greška što su prijavljeni za bilo koju, da se sad zovu oni koji su odabrali odredjenu. Ponudila mu da naprave novu prijavu, on pitao zar ga to ne stavlja sad na kraj reda, i dobio odgovor da iskreno ni ne znaju kako ide, njima samo pošalju spisak iz BG.
Nemaju pojma i naravno prebacuju odgovornost jedni na druge... klasika.
- Post n°224
blic.rs/vesti/drustvo/loncar-u-srbiju-ce-umesto-pola-miliona-u-drugom-kvartalu-stici-12-miliona-fajzer/znl636rMinistar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u drugom kvartalu u Srbiju umesto pola miliona stići 1,2 miliona Fajzer vakcina.
Ujedno, Lončar je najavio da će u trećem kvartalu umesto 400.000, stići 1,19 miliona Fajzer vakcina.
On je otkrio da je Srbija jutros potpisala novi ugovor sa kompanijom "Fajzer-Biontek", koji podrazumeva da će u našu zemlju u drugom kvartalu i trećem kvartalu stići više vakcina.
- Post n°225
u trenutku sam se zapitala šta će nam 12 miliona vakcina
_____