24 sata Vučić
- Post n°801
Re: 24 sata Vučić
Voleo bih da ih postroji na nekoj livadi na 40 stepeni i da im pusti recital Ivane Zigon
- Post n°802
Nema razloga za uzivanje u tudjim mukama. Nadam se da ce biti osvezenja, poput onog juce u Sapcu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°803
Потрајало ми је док сам "цомицки" превео тако да нема везе са оним блентавим фонтом без серифа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°804
ne znam kako da lepo ulinkujem
https://twitter.com/LazarVojinovic_/status/1417132841574490129?s=19
https://twitter.com/LazarVojinovic_/status/1417132841574490129?s=19
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°805
Malo ponižavanja nije naodmet. pic.twitter.com/p21K8YcDaD
— Lazar Vojinović (@LazarVojinovic_) July 19, 2021
- Post n°806
Ovi mi ne izgleda kao predstava za medije (kao ponizavanje Drobnjaka npr), ovo je pravi on.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°807
Peca se razgoropadio
Шта ти знаш шта су преговори Kоцкалоне, ти само знаш како се издају национални интереси! Зато те и славе другари у Приштини...
— Петар Петковић (@PetkovicPetar) July 19, 2021
Што ниси био тако "храбар" у Председништву бедниче један, него се сад јуначиш по Твитеру? https://t.co/CZcO8pl1aq pic.twitter.com/nahzQrQJYt
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°809
Belivucic opet spasio Srbiu
SAZNAJEMO Predsednik Vučić vratio Skupštini Zakon o vodama
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vratio je Skupštini Srbije Zakon o vodama na ponovno odlučivanje, saznaje "Blic".
Vučić je vratio Zakon jer nije usklađen sa ustavno pravnim poretkom Republike Srbije.
Uskoro opširnije...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°811
Јесу ли ово намонтирали БНВ уместо парка?
- Post n°812
Al ovi opusteno pijuckaju a Marko ko štreber sa sveskom
- Post n°813
Pijuckaju uzorke mokraće i stolice. Prijatno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°814
kapetanm wrote:Al ovi opusteno pijuckaju a Marko ko štreber sa sveskom
Па имаш увлакача више нивоа:
- нормалан увлакач напише шефу говор и после прича како му је свака ка у Његоша
- увлакач прве класе још и аплаудира док шеф то чита
- суперувлакач све то и још хвата белешке
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°815
Iščitavam pasivnu agresiju s ovim ponavljanjem da se Ana čeka :sherlock:, ali da oni ovako kulerski sjede na terasi dok sunce piči, ni suncobrana ni cvike za sunce, pa nije valjda to budućnost Srbije - rak kože i bore.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°816
Од рака коже можда нешто треба да страхују они са типом коже 1 или 2, северњаци и риђокоси инцесташи. Ми смо тип 3 и 4, поцрнимо док кажеш кекс.
А пасивно агресивно је опис за понашање потчињених који немају других начина да се побуне. Нешто нисам стекао утисак да им је Ербиенби завела диктатуру.
п.с. Е, да, боре, добра идеја. То би већ био неки напредак.
А пасивно агресивно је опис за понашање потчињених који немају других начина да се побуне. Нешто нисам стекао утисак да им је Ербиенби завела диктатуру.
_____
- Post n°817
паће wrote:Од рака коже можда нешто треба да страхују они са типом коже 1 или 2, северњаци и риђокоси инцесташи. Ми смо тип 3 и 4, поцрнимо док кажеш кекс.
Ajme mi crni ne može nam niko ništa je početak mima s dva psa
Ako išta drago mi je da nisi imao pasivno agresivne šefove.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°818
паће wrote:Од рака коже можда нешто треба да страхују они са типом коже 1 или 2, северњаци и риђокоси инцесташи. Ми смо тип 3 и 4, поцрнимо док кажеш кекс.
Crnogorci Riđani i mi ugly Russian type Slovenski tipovi se ne slažemo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°819
Bleeding Blitva wrote:паће wrote:Од рака коже можда нешто треба да страхују они са типом коже 1 или 2, северњаци и риђокоси инцесташи. Ми смо тип 3 и 4, поцрнимо док кажеш кекс.
Ajme mi crni ne može nam niko ništa je početak mima s dva psa
Ako išta drago mi je da nisi imao pasivno agresivne šefove.
А што се тиче шефова, доживео сам да ми колега из банке преко пута каже "шеф по дефиницији не може да ваља, ал' ви имате среће".
У ствари, у целом радном столећу сам имао једног шефа онако као из вицева, остало су биле колеге, нормално откачени људи.
_____
- Post n°820
Ljudi, morate da vidite listu potpisnika peticije "za odbranu Vučićevog UGLEDA"!
— Really? (@manemoguceje) July 24, 2021
https://t.co/qHslMmSqTb pic.twitter.com/fc0lpKoYFd
- Post n°821
— Александар Остојић (@saale_21) July 23, 2021
- Post n°822
Izdao opoziciju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°823
Šta mislite, oćemo li večeras imati spontano sagoravanje, ili će Vučko da uradi pametnu stvar, pa da se nafiluje sedativima i priča o BDPu?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°824
Јел' му то још увек ради? Можда би требало да пређе на нешто јаче, некакве шгјз лежативе.
Миссим нисам фармафијаш ни њихов потрошач, ал' зар те ствари не раде на огуглавање и појачавање дозе, те прелазак на следећи ниво игрице? Колико година је нормалан рок трајања до пролупавања?
Миссим нисам фармафијаш ни њихов потрошач, ал' зар те ствари не раде на огуглавање и појачавање дозе, те прелазак на следећи ниво игрице? Колико година је нормалан рок трајања до пролупавања?
_____
- Post n°825
Nije dzabe dva dana pripreman nastup. Sigurno ce biti nesto sto njegova publika zeli da vidi
_____
★
Uprava napolje!