24 sata Vučić
- Post n°601
Re: 24 sata Vučić
Још пар кругова око дрвета, да не помисле да је радодајка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°602
A u rubrici #NijeSeDesilo...
http://www.nspm.rs/hronika/rezimski-mediji-predsednicki-i-beogradski-izbori-odrzace-se-3.aprila.html- О парламентарним изборима ће одлука бити накнадно донета током наредних месеци. Вучићев став је да треба објединити све изборе, али поједини у врху Српске напредне странке тврде да Влади треба дати шансу, јер се добро показала, те да јој не треба скраћивање мандата - истичу наши саговорници, и наводе да ће одлуку о парламентарним изборима донети Вучић, као председник најјаче странке и човек који ужива убедљиво највеће поверење грађана.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°603
U, Vazuri se smesi robija
- Mnogo sam tužan zbog završetka fudbalskog prvenstva u Srbiji. Ne samo što će doći VAR sledeće godine u Srbiji, nego vam obećavam da ćemo svu tu bandu iz fudbala da pohapsimo. Sve te zbog kojih nam se smeju za svirane penale, što igraju tri za tri i zbog kojih nam pojedini klubovi igraju u pobedničkom nizu kao da su Mančester siti ili PSŽ. Sve ćemo ih pohapsiti - rekao je Vučić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°604
Vučić upravo saopštio da se SPAS ujednjuje sa SNS,
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°605
Šapić gradonačelnik BG, dakle.
I zamisli ti sad te gnjide i sline iz SNS koji bez prestanka gledaju kako im vanstranački autsajderi uzimaju funkcije Boriš se, kradeš, pretiš, puziš, ližeš čmar godinama, a nekakve Brnabe i Šapići dolaze na gotovo.
I zamisli ti sad te gnjide i sline iz SNS koji bez prestanka gledaju kako im vanstranački autsajderi uzimaju funkcije Boriš se, kradeš, pretiš, puziš, ližeš čmar godinama, a nekakve Brnabe i Šapići dolaze na gotovo.
- Post n°606
To je sistem koji savršeno funkcioniše i koji svima odgovara.
- Post n°607
I da reknem još nešto pa me slobodno jebite.
Blok 45 je sređen tako da ja prosto nemam reči. Apsolutno nikad nije tako dobro izgledao. Jebena topčina.
Blok 45 je sređen tako da ja prosto nemam reči. Apsolutno nikad nije tako dobro izgledao. Jebena topčina.
- Post n°610
ćaća wrote:I da reknem još nešto pa me slobodno jebite.
Имате среће да немате довољно велике парцеле зеленила као преко пута Гагарина. Оно је ужас како су набили зградурине до улице.
- Post n°611
Erős Pista wrote:Vučić upravo saopštio da se SPAS ujednjuje sa SNS,
Ujedinjuje a ne utapa? Kako ce se zvati ujedinjena stranka?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°612
ćaća wrote:I da reknem još nešto pa me slobodno jebite.
Nisam bio sto godina, zapravo otkad je izgoreo jedan splav na Adi na kome smo povremeno blejali. A volim taj kraj, baš me zanima kako sad izgleda.
- Post n°613
Slikaću
- Post n°614
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Vučić upravo saopštio da se SPAS ujednjuje sa SNS,
Ujedinjuje a ne utapa? Kako ce se zvati ujedinjena stranka?
SNAS?
_____
- Post n°615
Sotir wrote:ćaća wrote:I da reknem još nešto pa me slobodno jebite.
Имате среће да немате довољно велике парцеле зеленила као преко пута Гагарина. Оно је ужас како су набили зградурине до улице.
Ima teren FK Sava, ima onaj prostor između autoperionice i Nehruove.
- Post n°616
Srpska Natriotska Stranka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°617
Nego, Slina je valjda bio predsednk gradskog odbora? Je li jos uvek?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°618
mrzim ovu zemlju iz dna duse, treba je zapaliti celu
Ko je, po vama, bolji kandidat za Gradonačelnika Beograda?
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) May 5, 2021
_____
????
- Post n°619
Nego, jeste da se radi samo o Vucicevoj najavi ali ako se stvarno spas utapa u sns - otkud to? Ljajici, Vulini, Popovici, Dacici, itd, ne utapaju se u SNS vec taj copor strancica i pokretica ipak postoje kao posebne politicke organizacije. Do sada nije bilo utapanja u SNS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°620
Janko Suvar wrote:mrzim ovu zemlju iz dna duse, treba je zapaliti celu
Sa Kosovom ili bez?
- Post n°621
ficfiric wrote:Nego, jeste da se radi samo o Vucicevoj najavi ali ako se stvarno spas utapa u sns - otkud to? Ljajici, Vulini, Popovici, Dacici, itd, ne utapaju se u SNS vec taj copor strancica i pokretica ipak postoje kao posebne politicke organizacije. Do sada nije bilo utapanja u SNS
Šapić nema nikakve veze sa bilo kakvim inozemstvom
- Post n°622
et ficfric
jel postoji uopste neki SPAS osim samog Sapica? neki odbori, clanovi i tako te stvari
jel postoji uopste neki SPAS osim samog Sapica? neki odbori, clanovi i tako te stvari
_____
????
- Post n°623
RodbinaJanko Suvar wrote:et ficfric
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°624
dakle, u Srbiji precednik gej, premijer gej, patrijarh gej i gradonačelnik Beograda gej