Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

Vilmos Tehenészfiú

24 sata Vučić - Page 17 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 13, 2021 7:08 pm

Jel ovde pišemo omiljene Zoranove te em doskočice? Da? Evo ja ću jednu. Nije ono o preskakanju stepenica, opustite se.

Dodje Zoran te em u jednu fabriku i nešto mu neki bitan čovek iz fabrike nešto priča o objektivnim teškoćama, a Zoran, filizof stari, lukavo mu skrene pažnju na subjektivne slabosti:

Jel vi vidite onaj sat na zidu?
    Vidimo
    Vidite da ne radi?
    Vidimo. Pa šta ako ne radi, fabrika nam ukurcu, država duradi nešto.
    Kako ćete da rešite velike probleme kada ne umete 1 običan zidni sat da popravite?

The End.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    ćaća

Post by ćaća Sat Mar 13, 2021 7:10 pm

Zoran kao Sveti Savo iz narodnih priča.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 13, 2021 7:11 pm

Meni je to više Tito level, ali ja sam iz komunističke kuće.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 13, 2021 7:15 pm

E sad sam se setio još jedne:

Zorane pomagaj, skupa mi struja nemam da platim
    Koliki vam je stan bako?
    Stodvaes kvadrata, Dorćol, visoki plafoni.
    Prodajte stan, kupite manji, pa će Vam i grejanje biti jeftinije.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 13, 2021 7:17 pm

prodajte stan, znam ja jednog malog...
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 13, 2021 7:17 pm

Zoran bio praktičan čovek, ko da filozofije nikad vido nije. Redak zver.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Sat Mar 13, 2021 7:22 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:E sad sam se setio još jedne:

Zorane pomagaj, skupa mi struja nemam da platim
    Koliki vam je stan bako?
    Stodvaes kvadrata, Dorćol, visoki plafoni.
    Prodajte stan, kupite manji, pa će Vam i grejanje biti jeftinije.

To je bila Kori

_____

Uprava napolje!

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Mar 13, 2021 7:26 pm

A jel? Pardon.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 14, 2021 8:01 pm

24 sata Vučić - Page 17 EwdhVAdWgAIMejO?format=jpg&name=medium

nista od ovog ne izgleda nesto mnogo primamljivo

_____
    ????
    Sotir

Post by Sotir Sun Mar 14, 2021 8:12 pm

Пинче, јеси ли сапуњао на Кори у хаљини и са шлемом?
    kondo

Post by kondo Sun Mar 14, 2021 9:02 pm

ta jagnjetina sa mirisnim pirincem dugog zrna je nenormalno kidanje, u svim mogucim varijetetima, od irana preko sirije do limnosa - planiram da ovladam time u skorijoj buducnosti

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 12:51 pm

Je l se secate kad je smenjivan Muslin da se pricalo kako je Danilo vlasnik Radonjica i jos nekih fudbalera

Klijenti nternational sport office

https://www.transfermarkt.com/international-sports-office/beraterfirma/berater/3417

_____

Uprava napolje!

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Mar 17, 2021 12:59 pm

secamo se ! uglavnom vise je akcenat bio na sms-u ali da, svakako je i radonjic profitirao

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 1:03 pm

Mediji su izbacivali u prvi plan SMS-a ali je jasno da Kezman ne moze da smenjuje selektore a i Kokeza je nabrajao pre svega Radonjica, mislim Grujica i jos nekog. Svi su posle usli u reprezentaciju ali Radonjic je tu bio glavni. I protiv Svajcaraca smo izduvali zato sto je on morao da udje

_____

Uprava napolje!

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Mar 17, 2021 1:08 pm

da mediji su forsirali sms-a jer je on objektivno dobar igrac (iako muslinu koncepcijski rizik) i samim tim logicna linija kritike za muslinovu smenu a kokezi je bio radonjic mnogo vazan zbog njegovih kombinacija iako je bukvalno menadzersko trckaralo.

a svakako su radonjic i njegovi vlasnici su najveci profiteri muslinove smene u smislu prostora koji je radonjic dobio u reprezentaciji sa odlaskom muslina spram radonjicevog objektivnog kvaliteta.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 1:16 pm

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=12&dd=28&nav_id=1341189

Muslin smenjen zbog Sergeja, Radonjića...
    Slavoljub Muslin smenjen je sa mesta selektora Srbije jer FSS nije želeo da rizikuje i izgubi talente poput Sergeja Milinković-Savića i Nemanje Radonjića.

IZVOR: B92, TANJUG ČETVRTAK, 28.12.2017. | 11:45 -> 12:00

Muslin je smenjen nekoliko nedelja nakon što je izborio sa Srbijom prvi plasman na neko takmičenje posle osam godina.

"Pre i posle utakmice u Beču protiv Austrije mnogo ljudi me je pitalo zašto Marko Arnautović ne igra za Srbiju. Niko nije rekao da je kriv neki bivši selektor, svi su rekli da je krivo rukovodstvo Saveza. Istine radi, FSS je tada želeo da Marko igra za Srbiju, a koliko znam želeo je i Marko. Nije bio pozvan i izabrao je drugu reprezentaciju. A ko bi bio kriv da su Milinković-Savić, Veljković, Radonjić za šest meseci otišli da igraju za drugu reprezentaciju? Kokeza i Bunjevčević. Zato je došlo do razlaza. Ti momci su budućnost srpskog fudbala i nismo hteli da dopustimo da ne igraju za Srbiju", rekao je predsednik FSS Slaviša Kokeza za Nedeljnik.

_____

Uprava napolje!

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Mar 17, 2021 1:19 pm

da, izgleda ovako jadnije bato od prosecne slave ali ja se ne bih vodio nikada izgledom kad je rana u pitanju

ko je kori sa slemom? moze slika?

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 1:20 pm

Tad smo te teorije o Danilu menadzeru bacali u folder sa Fransom i bratom, ja sam smatrao da Milojko Pantic bulazni ali eto, sad imamo i Vuleticevu izjavu.

_____

Uprava napolje!

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Mar 17, 2021 1:23 pm

dakle samo kratka rekapitulacija konteksta u kome se ovo desava za one koji ne prate reprezentaciju:

covek (slavoljub muslin, selektor) nas vodi u kvalifikacijama gde izborimo ucesce na prvom velikom takmicenju posle 8 godina (svetsko prvenstvo u rusiji) i dobije otkaz mesec dana po nevidjenom i potpuno neocekivanom uspehu koji je napravio (bili smo 4 sesir u kvalifikacijama, dakle kanta rejting) zbog ovih menadzerskih kombinacija oko toga ko treba da igra a ko ne u koje je mozda upleten danilo.

_____
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 1:33 pm

I na njegovo mesto dolazi Krstajic koji nikada nikog pre toga nije trenirao. Utakmice na SP su mu bile prve utakmice u zivotu gde vodi neki tim.

Protiv Svajcarske vadi Milivojevica da bi Radonjic ubelezio nastup, pravi rupu kroz koju nam Svajcarac albanskog porekla daje gol i izbacuje nas sa SP. Srblje od tada kida lanac kad god neko pokaze rukama orla

24 sata Vučić - Page 17 Saciri-22.06

Last edited by ficfiric on Wed Mar 17, 2021 1:41 pm; edited 1 time in total

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 17, 2021 1:38 pm

[quote="ficfiric"]I na njegovo mesto dolazi Krstajic koji nikada nikog pre toga nije trenirao. Utakmice na SP su mu bile prve utakmice u zivotu gde vodi neki tim.

Protiv Svajcarske vadi Milivojevica da bi Radonjic ubelezio nastup, pravi rupu kroz koju nam Svajcarac albanskog porekla daje gol i izbacuje nas sa SP. Srblje od tada kida lanac kad god neko pokaze rukama orla

24 sata Vučić - Page 17 3579118792
    kondo

Post by kondo Wed Mar 17, 2021 2:39 pm

još da neko poveže transverzalu sulejmani šaćiri i da zakrivi svemir, fićo?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE Wed Mar 17, 2021 3:12 pm

Daï Djakman Faré wrote:dakle samo kratka rekapitulacija konteksta u kome se ovo desava za one koji ne prate reprezentaciju:

covek (slavoljub muslin, selektor) nas vodi u kvalifikacijama gde izborimo ucesce na prvom velikom takmicenju posle 8 godina (svetsko prvenstvo u rusiji) i dobije otkaz mesec dana po nevidjenom i potpuno neocekivanom uspehu koji je napravio (bili smo 4 sesir u kvalifikacijama, dakle kanta rejting) zbog ovih menadzerskih kombinacija oko toga ko treba da igra a ko ne u koje je mozda upleten danilo.

isto je tako bilo kod nas sa pok. Kranjčarom, nikad više taj uspjeh nećemo ponovit a makli su ga zbog istih stvari
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Mar 17, 2021 4:58 pm

ficfiric wrote:Tad smo te teorije o Danilu menadzeru bacali u folder sa Fransom i bratom, ja sam smatrao da Milojko Pantic bulazni ali eto, sad imamo i Vuleticevu izjavu.

Pisalo se ovde i da Brkić bulazni pa ispade Cvijan iz ormara Dunava. Ja vam više ništa ne vjerujem, od srpskih izvora od sad su mi bitni samo Milojko, Brkić i Teša 24 sata Vučić - Page 17 4101625831

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Mar 17, 2021 5:06 pm

Jbt, najludje teorije ispostave se kao tacne. Jos da svi poumiru od raka usred gej orgije i to bi bilo to

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 7:57 am