24 sata Vučić
- Post n°276
Re: 24 sata Vučić
Slinara debitovao na naslovnici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°277
Добар је Вучић, али ови око њега не ваљају.
- Post n°278
Mangupi u nasim redovima .Sotir wrote:Добар је Вучић, али ови око њега не ваљају.
Mada ocekujem da ga sutra Vucic brani za pocetak, jos je nekako rano za potpuni obracun
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°279
"I know it was you, Nebojša... You broke my heart. You broke my heart!"
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°280
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°281
Morao sam da se podsetim ko bese Hanadanovic
Za direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) postavljen je u julu 2018. godine. Inače, CEBEF je ustanova kulture grada Beograda koja u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za Beograd („Fest”, „Belef”, „Bemus”, „Sofest”…)
„Zahvaljujući predanom radu i ostvarenim rezultatima, Skupština grada Beograda izabrala ga je 2018. za direktora ustanove kulture Centra beogradskih festivala, koji u svojoj nadležnosti ima organizaciju najvažnijih gradskih kulturnih manifestacija“, ističe u zvaničnoj biografiji.
Član je Glavnog odbora Srpske napredne stranke.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°283
Svi danas o nekoj fotografiji Vučića juniora, a meni je puno zanimljivija ova danasnja fotografija Vučića seniora oči u oči sa beguncem od pravde g. Radoičićem.
— Rada Trajkovic (@trajkovic_rada) February 26, 2021
Normalno, obojica bez maske pa se lako razaznaju. pic.twitter.com/dC2HxJqj7M
- Guest
- Post n°285
Posebno jer se jos uvek nagadja koja je cija glava, a sve ce to gledati roditelji preko 15 nestalih. Pa da strahuju da li je to njihov sin. To ce biti bukvalno najbolesnija stvar koju ce uraditi na TVu od kada su dosli na vlast. Nadam se da ce odustati.
— Stevan Dojcinovic (@StevanOCCRP) February 27, 2021
- Post n°287
Ledi Gaga da rezira.
_____
- Post n°288
Vučiću je mesto u ludnici, a plašim se i većini naroda.
_____
- Post n°289
Notxor wrote:Vučiću je mesto u ludnici, a plašim se i većini naroda.
+100
i ja sam prso psihicki u ovih 12 meseci, a vucic je vec bio nacet
_____
ova zemlja to je to
- Post n°290
_____
- Post n°291
Notxor wrote:Vučiću je mesto u ludnici, a plašim se i većini naroda.
Pa dobro, ovo nije prvi put. Kada je objavljen onaj snimak sa Škorpionima, radikali su na brzinu namontirali neki snuff dokumentarac sa zločinima nad Srbima. To je onda išlo na televiziju.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°292
Verovatno nisam gledao. U kući minimalno gledamo klasičnu televiziju.
Video sam deo "dokumentarca" o Škorpionima kada klincima pucaju u leđa, a to je užas.
Razumem da postoji potreba da se policija i slični desensitizuju da bi mogli kvalitetno da rade svoj posao (kao u slučaju famoznoga audio snimka dvojice serijskih ubica i silovatelja koji se koristi na FBI akademiji), ali to raditi narodu preko nacionalne frekvencije je kriminal.
Da li se to bilo gde na planeti tako "pušta"?
Ne računam ove despotije gde su zakoni pisani po religijskim knjigama.
Video sam deo "dokumentarca" o Škorpionima kada klincima pucaju u leđa, a to je užas.
Razumem da postoji potreba da se policija i slični desensitizuju da bi mogli kvalitetno da rade svoj posao (kao u slučaju famoznoga audio snimka dvojice serijskih ubica i silovatelja koji se koristi na FBI akademiji), ali to raditi narodu preko nacionalne frekvencije je kriminal.
Da li se to bilo gde na planeti tako "pušta"?
Ne računam ove despotije gde su zakoni pisani po religijskim knjigama.
_____
- Post n°294
Ne treba brinuti. U četvrtak će najqviti za dva, tri dana, najdalje utorak
- Post n°295
Kao u onom Andjusovom slucaju - najavi se preko novina hapsenje vlasnika putarske firme za sledecu nedelju a onda svi odu kod Vucicca da se dogovore, koliko posla ce dobijati, koga ce uzeti kao partnera, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°296
Upravo.
_____
- Post n°297
11000 u Srbiji....stvarno
— Limeipi (@sardineANtifa) March 1, 2021
Van pameti
— Limeipi (@sardineANtifa) March 1, 2021
- Post n°298
Теодоровић почео да пише на ћирилици, а у коментарима све битно згражавање.
Иначе се о вези Данила Вучића и Шарчевића писало на овом форуму кад је ступио на министарско место, тј. две владе раније. Овај капира политичку пропаганду као пуж, а има 70 година, за једно 20 година можда укапира како да допре до гласача. Али добро, боље икад него никад.
Иначе се о вези Данила Вучића и Шарчевића писало на овом форуму кад је ступио на министарско место, тј. две владе раније. Овај капира политичку пропаганду као пуж, а има 70 година, за једно 20 година можда укапира како да допре до гласача. Али добро, боље икад него никад.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°299
ne znam gde je ovde politička propaganda ili dopiranje do glasača
osvrnuo se na aktuelnu situaciju sa udžbenicima uz link ka školi u kojoj je školarina od predškolskog do kraja srednje oko 100 soma, sve od plate koja je soma evra
osvrnuo se na aktuelnu situaciju sa udžbenicima uz link ka školi u kojoj je školarina od predškolskog do kraja srednje oko 100 soma, sve od plate koja je soma evra
- Post n°300
То је била прича од дословно пре 6 година.
Такође је и Синиша Мали имао ”пријатеље” који су његовом детету плаћали школовање у износу од 60.000 евра, то је изречено на суду приликом бракоразводне парнице, па опет ником ништа.
Тужилаштво мудро ћути.
Од тога дословно нема ништа, може он да се осврће и згражава колико хоће, то никоме ништа не значи осим .
Такође је и Синиша Мали имао ”пријатеље” који су његовом детету плаћали школовање у износу од 60.000 евра, то је изречено на суду приликом бракоразводне парнице, па опет ником ништа.
Тужилаштво мудро ћути.
Од тога дословно нема ништа, може он да се осврће и згражава колико хоће, то никоме ништа не значи осим .
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.