https://threadreaderapp.com/thread/1344035644729937921.htmlAlexa(ndra) @AMC__AMC
29 Dec, 10 tweets, 2 min read
E da vam prepričam seks skandal koji trese Italiju. Glavni akter je izvesni Alberto Genovese koji je unovčio jednu od svojih internet kompanija za 100 miliona eura. Kad je Alberto zgrnuo lovu počinje njegovo propadanje kao čoveka i muškarca i kreće žurka
Iznajmljuju se luksuzne vile, avioni kamioni i ostalo i to sve traje već par godina. Do oktobra ove godine kad policija nalazi na ulici devojku bez jedne cipele, raščupanu i premlaćenu i za koju osnovano sumnja da je silovao dotični Alberto
Kasnije se ispostavlja da je šablon sledeći; on ima u svojoj orbiti celu ekipu kojekakvih pr za diskoteke ( čitaj ološa) koji organizuju žurke u njegovom stanu, koji naziva “terasa osećanja” . Stan ima terasu sa bazenom s pogledom na Milano, raj za wannabe influenserke
Tu se deli droga svake vrste i šakom i kapom, izmedju ostalog i neka koju nazivaju droga za silovanje. Uglavnom Alberto ima fetiš da odabere jednu od gošći ( zna se unapred koja je namenjena za to), odvodi je u spavaću sobu, ispred koje stoji bodigard i tu kreće ...
U konkretnom slučaju nadjene devojke ( jer se kasnije javlja još drugih), dao joj je neku supstancu od koje je ona izgubila svest a on je maltretirao punih 20 sati, od bičevanja do davljenja. Mi znamo šta joj je radio jer pored iživljavanja on ima još jedan fetis a to je da snima
Policija se dočepala dvadeset sati video materijala sa svim detaljima zločina i ko zna koliko još raznog materijala drugih datuma. Ispostavilo se da je fotografije obamrlih devojaka još slao okolo drugarima.
On je sada u zatvoru, pod istragom je i njegova devojka jer se sumnja da je imala ulogu poput Maksvel za Epstaina. PR koji je sve organizovao je takodje pod istragom ali pobegao je na Bali i još uzima i novac da bi gostovao na televizijama i pljuvao po devojkama
Devojke koje su silovane nisu manekenke, niti poznate influenserke čak ni prostitutke. Pažljivo su birane tek punoletne, kojima je odlazak na takvu žurku ispunjenje snova tipa ulazak u reality i sl. i koje nemaju nikoga ko će se naročito založiti za njih
Highlight mi je telohranitelj koji je stajao ispred vrata spavaće sobe, policiji je dao izjavu da on nije ništa čuo jer je bila glasna muzika u sobi. Polemika koja se razvila u društvu tipa “same su krive” je za poseban thread, drugi put...
Ima još I ovo: oštećenoj devojci je bukvalno taj Alberto angažovao advokata koji joj je predložio nagodbu za 5.000.000 medjutim javni tužilac provali da postoji sukob interesa i uspe da dobije zamenu advokata.
Buongiorno Italia
- Post n°1
Buongiorno Italia
- Post n°2
Re: Buongiorno Italia
Da ne bude zabune, ovo je opšta tema o Italiji, a naslov je citat iz pesme Tota Kutunja L'Italiano iz 1983. posle koga on nabraja po čemu je sve prepoznatljiva ta zemlja.
- Post n°3
juče sam kupila ove puzle
a danas sam shvatila da sam prošla tuda prošle godine.
mislim da mogu da tvrdim da su dolomiti najlepše mesto na planeti.
a danas sam shvatila da sam prošla tuda prošle godine.
mislim da mogu da tvrdim da su dolomiti najlepše mesto na planeti.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°4
penjao sam se na to, ako je ovo tre cime a rekao bi da jeste
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°5
nije, al je jako blizu
ovo je Seiser Alm
ovo je Seiser Alm
_____
- Post n°6
i tamo sam se peo a i navozao se langlaufa u podnozju sa svih strana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°7
Erzsébet Biszak wrote:juče sam kupila ove puzle
Aaaa, to je 100% ona sa 3000 delova!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°8
Nije, 1000
Ali imam pomoć
Ali imam pomoć
_____
- Post n°9
Ако сам добро схватио, ти си на доњој слици а помоћ на горњој.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°10
https://www.theguardian.com/world/2021/jan/13/italy-facing-fresh-elections-after-ex-pm-withdraws-party-from-coalition
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°11
Mario Monti 2.0 Dragi
ROME (Reuters) - Italian President Sergio Mattarella has summoned former European Central Bank President Mario Draghi for talks on Wednesday, an official announced just minutes after the head of state said he wanted to put together a new, “high profile” government.
The back-to-back announcements meant Draghi would almost certainly be asked to lead a government of national unity to help Italy face the coronavirus emergency and manage the economic crisis.
- Guest
- Post n°12
Italian politics, in brief.
— Ferdinando Giugliano (@FerdiGiugliano) February 5, 2021
Tomorrow Mario Draghi will meet Beppe Grillo to try and form a government.
- Guest
- Post n°13
Mario Draghi is no saviour
https://unherd.com/2021/02/mario-draghi-is-no-saviour/
...
There is little doubt that Italy’s crisis must be regarded as a crisis of the post-Maastricht order of Italian capitalism, and more in general of the logic of the external constraint based upon privatisation, fiscal austerity and wage compression. This hasn’t just entailed the permanent stagnation of Italy’s economy but has also had the effect of disarticulating the normal functioning of democracy. If that is the case, then it is folly to think that Mario Draghi — literally the bodily incarnation of the political-economic model that has ruined Italy — can represent a solution.
...
https://unherd.com/2021/02/mario-draghi-is-no-saviour/
...
There is little doubt that Italy’s crisis must be regarded as a crisis of the post-Maastricht order of Italian capitalism, and more in general of the logic of the external constraint based upon privatisation, fiscal austerity and wage compression. This hasn’t just entailed the permanent stagnation of Italy’s economy but has also had the effect of disarticulating the normal functioning of democracy. If that is the case, then it is folly to think that Mario Draghi — literally the bodily incarnation of the political-economic model that has ruined Italy — can represent a solution.
...
- Post n°14
Pitanje. Mozda moze kao niko drugi da doprinese progledavanju kroz prste.
Ali naravno, ako ce nesto unistiti EU to je ESM
Ali naravno, ako ce nesto unistiti EU to je ESM
- Post n°15
L' #Etna torna a eruttare, e non è mai una scena qualsiasi. pic.twitter.com/IJADyeXrXX
— Rassegnagram (@rassegnagram) February 16, 2021
- Post n°16
Wow
_____
- Post n°17
Former #Italian Prime Minister Silvio #Berlusconi has died. He was 87 years old. pic.twitter.com/NbxC9X7EqN
— NEXTA (@nexta_tv) June 12, 2023
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°18
kakav je to sad bunga bunga u paklu
_____
#FreeFacu
- Post n°19
Ne moraju voštanu figuru da mu prave.fikret selimbašić wrote:Former #Italian Prime Minister Silvio #Berlusconi has died. He was 87 years old. pic.twitter.com/NbxC9X7EqN
— NEXTA (@nexta_tv) June 12, 2023
- Post n°21
Zus wrote:Voštani Italie
Много је боље легло кад је неко под ону фотку где је Коштуњави и још неки урађен у воску како се никад урадио није, написао „Воштани Сербие“ (чега се, видим, сећаш). И да знаш да је и мени пало на ум.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°22
Boris Tadić
@BorisTadic58
·
1h
There are different opinions about him, but for me Silvio was always a friend, a man who endlessly loved life and a good man.
Goodbye my friend…
R.I.P.
@BorisTadic58
·
1h
There are different opinions about him, but for me Silvio was always a friend, a man who endlessly loved life and a good man.
Goodbye my friend…
R.I.P.
_____
????
- Post n°24
On i Putin se baš potresli.
"è una grande perdita, non solo per il popolo italiano ma anche per la politica mondiale" [#Putin]
— Enzo (@EnzoCare2) June 12, 2023
Non lo vedremo nelle nostre TV di regime. #Berlusconi pic.twitter.com/7W4GSlVDLn
- Post n°25
Presjek
_____
my goosebumps have goosebumps