RTS - vaše pravo da znate sve što dečko kaže
Aca Neprijatnost
_____
★
Uprava napolje!
Bože, kakvi idioti!
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
aca je debil ali gospodin covek u odnosu na matica i krivokapica. aca ima tu svoju licnost, kakva je takva, mozda cak i neki integritet, ova dvojica bi sutra u naciste ako im se kaze
_____
ova zemlja to je to
blago onima kojima su nemanja matić i krivokapić etaloni za poređenje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Jesu li i večeras kao par puta na prošlom SP preskočili hrvatsku himnu i uključili se u prenos tek kad je krenula kanadska? Imadoh poziv i dok sam pričao ne čuh da svira Lijepa naša.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
jbga mora povišica da se zaradi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Sad sam vratio, cuo se samo kraj hrvatske himne. Jadnici, jebo ih Vucic.
Kad se setim proslog prvenstva kad je komentator polufinale morao da prenosi kao sahranu zato sto je Vucic zamerio rts-u da se komentatori previse raduju golovima Hrvatske. Secam se da je nakon zavrsetka utakmice, komentator nesto na brzinu ispalamudio o Velsu i tu se zavrsio prenos
Kad se setim proslog prvenstva kad je komentator polufinale morao da prenosi kao sahranu zato sto je Vucic zamerio rts-u da se komentatori previse raduju golovima Hrvatske. Secam se da je nakon zavrsetka utakmice, komentator nesto na brzinu ispalamudio o Velsu i tu se zavrsio prenos
_____
★
Uprava napolje!
Bukvalno je sramno za celu zemlju koliko je opterecen Hrvatskom
Dobro je da Kosovo nema jaku fudbalsku reprezentaciju, to bi tek bio raspad mozga.
beatakeshi wrote:Dobro je da Kosovo nema jaku fudbalsku reprezentaciju, to bi tek bio raspad mozga.
mogli bi bez problema da igraju sa nama, možda nisu jaki ali imaju jak motiv.
_____
#FreeFacu
ficfiric wrote:Ne znam da li imamo topic o cudima i magijama, pa kacim ovdeLjudi moji pa šta je ovo pic.twitter.com/2jwA9A5eOS
— Aлфи (@Alfynjo) November 26, 2022
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Dragiša Binić o Nejmaru (parafraziram): jako prljav igrač, stalno se nešto buni, jeste ga videli kakav je sav tetoviran, pa mi takvih u Valjevu i Nišu, što kradu bicikle, imamo koliko hoćeš.
Radio Beograd, radni dan, oko 11 sati.
Voditeljka: Da, da.
Radio Beograd, radni dan, oko 11 sati.
Voditeljka: Da, da.
Nejmar, brazilski Binic.
Sa RTV foruma:
Kakvu su sad akrobaciju uradili iz RTS-a...
RTS 1 - Finale
RTS 2 - bio rukomet, isekoše ga, pustiše slagalicu
RTS 3 - prebaciše rukomet
Posle Slagalice vratili rukomet na RTS 2.
I da su bar rekli, nego samo - bam, usred napada Metaloplastike slece skocko
_____
★
Uprava napolje!
Upravo ide dobra emisija o Džeju
Malopre na Dnevniku ozbiljan izvestaj o ruskim tvrdnjama da Amerika stoji iza pandemije kovida.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Pa to je i današnja ministarka zdravlja Srbije blebetala na početku pandemije (cilj je bio da se uništi Kina).
Erős Pista wrote:Malopre na Dnevniku ozbiljan izvestaj o ruskim tvrdnjama da Amerika stoji iza pandemije kovida.
Bolje da ne gledam.
kreće upravo na rts1 emisija (film?) o Račku... živ nisam
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
za sada sagovornici isključivo oficiri i funkcioneri vojske i/ili policije, tu su naravno i Guri i Šainović, čestitke RTSuDokumentarno-igrani film "Dosije Kosovo-Račak" autorke Slađane Zarić, donosi odgovore na mnoga pitanja o najkontroverznijem događaju u novijoj srpskoj istoriji.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Pa iz prve ruke, šta sad.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Uncle Baby Billy wrote:za sada sagovornici isključivo oficiri i funkcioneri vojske i/ili policije, tu su naravno i Guri i Šainović, čestitke RTSuDokumentarno-igrani film "Dosije Kosovo-Račak" autorke Slađane Zarić, donosi odgovore na mnoga pitanja o najkontroverznijem događaju u novijoj srpskoj istoriji.
i o mnogim drugim zanimljivim temama
Ta Slađana je pravile i one Junake Paštrika, Košara, itd.
Jedna baš onako rodoljubna novinarka.
Jedna baš onako rodoljubna novinarka.
_____