Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAKCINA

Anonymous
    Guest

VAKCINA - Page 15 Empty Re: VAKCINA

Post by Guest Sun Dec 20, 2020 7:08 pm

Kad dobro razmislim,
    1) inostranstvo je u 90% slučajeva Grčka
    2) sezona se planira...pa, već sada a Grci ne mogu da znaju kakav će biti naš status u pogledu kolektivnog imuniteta
    3) brzi antigenski testovi  su sad široko dostupni
    4) Grci čijoj se lenjosti i zaduženosti smeju i Darko Boš Pumpe i Sandra Nokti Drugi Popunjeni Profil članovi su EU, imaju pun plan vakcinacije a vakcine će dobiti do ranog leta i biće na putu da steknu elementarni kolektivni imunitet

dakle, za prelazak granice će verovatno biti potreban dokaz o prisustvu antitela ili PCR ili brzi antigenski test ili tako već neka kombinacija koja če u osnovi omogućiti svima da uđu.

ja bih naravno mnogo više voleo da ovi nevakcinisani budu izloženi vaspitnoj diskriminaciji ali sumnjam da će se to dogoditi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 20, 2020 7:12 pm

u stvari serem, uopšte me ne zanima da ih vaspitavam, želim da kovidiotima i antivakserima bude loše, simple as that.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 20, 2020 7:17 pm

Kirko Skaddeng wrote:Kad dobro razmislim,
    1) inostranstvo je u 90% slučajeva Grčka
    2) sezona se planira...pa, već sada a Grci ne mogu da znaju kakav će biti naš status u pogledu kolektivnog imuniteta
    3) brzi antigenski testovi  su sad široko dostupni
    4) Grci čijoj se lenjosti i zaduženosti smeju i Darko Boš Pumpe i Sandra Nokti Drugi Popunjeni Profil članovi su EU, imaju pun plan vakcinacije a vakcine će dobiti do ranog leta i biće na putu da steknu elementarni kolektivni imunitet

dakle, za prelazak granice će verovatno biti potreban dokaz o prisustvu antitela ili PCR ili brzi antigenski test ili tako već neka kombinacija koja če u osnovi omogućiti svima da uđu.

ja bih naravno mnogo više voleo da ovi nevakcinisani budu izloženi vaspitnoj diskriminaciji ali sumnjam da će se to dogoditi.

VAKCINA - Page 15 3984128386

Za Darka i Sandru

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 20, 2020 7:18 pm

Sta znam, te ankete su kao "da li biste ratovali za Kosovo".

Druga prica ce biti kad stvarno bude pocelo vakcinisanje, mada tu zavisi kako ce biti organizovano. Ako drzava bude na neki nacin terala pod iglu, vakcinisace se i onaj ludak iz Lidla u Paracinu

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 20, 2020 7:21 pm

+1

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ♏

Post by ♏ Sun Dec 20, 2020 7:53 pm

Pričate u prazno jer, da parafraziram Ludovana Jovanovića, nema vakcina, džaba planirate, covid bolnice su pune politikologa, pravnika, ekonomista... VAKCINA - Page 15 298304839
    kondo

Post by kondo Sun Dec 20, 2020 8:27 pm

kapetanm wrote:Nije tako crno. Javlja mi se da:
    - ce se ispostaviti da vakcine ne deluju
    - postoji nov soj koji se brzometno siri a za koji nema vakcine

To je moje vidjenje 2021

možemo nagađati ali je razumno očekivati da stvari neće ići baš 100% ovako kako ih sada predstavljaju - i politici i nauci ide na ruku da se predstave kao pobednici. kamo sreće da zaista bude tako.

mislim da je jedino izvesno da ćemo izaći sa izmenjenom kulturom života - za neke od nas maske će ostati trajno sredstvo prevencije, neće više biti razgovora izbliza, povišenog tona glasa, prisnosti u casual ophođenju. distanca će ostati trajno u našim životima. ovo ostalo - vakcine, preventiva i slično - može da bude ali ne mora da znači. u nečemu moram da se složim sa nepopularnom sisatom ministarkom - svaki čovek ove planete će biti svoj KŠ i kako poseje tako će i požnjeti.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Dec 20, 2020 8:41 pm

Pa dobro, majku mu, ovuda je prohujala Crna kuga pa nije toliko promenila čovečanstvo.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 20, 2020 8:45 pm

to ne možeš da znaš
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sun Dec 20, 2020 9:00 pm

Летећи Полип wrote:Pa dobro, majku mu, ovuda je prohujala Crna kuga pa nije toliko promenila čovečanstvo.
    Hm, kad bi neki od rezidentnih istoričara rekli u par riječi o posljedicama epidemija u prošlosti. Što laički znam, epidemije su mnoge prilično upropastile.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 20, 2020 9:16 pm

Sveukupno gledano, epidemije su promenile covecanstvo vise nego ratovi
    Notxor

Post by Notxor Sun Dec 20, 2020 9:19 pm

Within just a few generations, the continents of the Americas were virtually emptied of their native inhabitants – some academics estimate that approximately 20 million people may have died in the years following the European invasion – up to 95% of the population of the Americas.
    Gun, Germs & Steel, Jared Diamond
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Dec 20, 2020 9:21 pm

Kada su ubijale više nego ratovi. Ali toliko da ljudi prestanu da viču? Ma daj.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sun Dec 20, 2020 9:51 pm

Marius Lăcătuș wrote:mislim da je jedino izvesno da ćemo izaći sa izmenjenom kulturom života - za neke od nas maske će ostati trajno sredstvo prevencije, neće više biti razgovora izbliza, povišenog tona glasa, prisnosti u casual ophođenju. distanca će ostati trajno u našim životima. ovo ostalo - vakcine, preventiva i slično - može da bude ali ne mora da znači. u nečemu moram da se složim sa nepopularnom sisatom ministarkom - svaki čovek ove planete će biti svoj KŠ i kako poseje tako će i požnjeti.

Zašto trajno distanca ako vakcine budu delovale?
    ćaća

Post by ćaća Sun Dec 20, 2020 9:54 pm

Lol Crna smrt je pokosila toliko ljudi da se bukvalno urušio feudalizam.
    Sotir

Post by Sotir Sun Dec 20, 2020 10:00 pm

Notxor wrote:Within just a few generations, the continents of the Americas were virtually emptied of their native inhabitants – some academics estimate that approximately 20 million people may have died in the years following the European invasion – up to 95% of the population of the Americas.
    Gun, Germs & Steel, Jared Diamond
    Не само то - толико су побили људи, да се вегетација толико раширила, да је дошло до промене климе на глобалном нивоу.
    kondo

Post by kondo Sun Dec 20, 2020 10:01 pm

ontheotherhand wrote:
    Marius Lăcătuș wrote:mislim da je jedino izvesno da ćemo izaći sa izmenjenom kulturom života - za neke od nas maske će ostati trajno sredstvo prevencije, neće više biti razgovora izbliza, povišenog tona glasa, prisnosti u casual ophođenju. distanca će ostati trajno u našim životima. ovo ostalo - vakcine, preventiva i slično - može da bude ali ne mora da znači. u nečemu moram da se složim sa nepopularnom sisatom ministarkom - svaki čovek ove planete će biti svoj KŠ i kako poseje tako će i požnjeti.

Zašto trajno distanca ako vakcine budu delovale?

To nećemo znati još dugo vremena, da li i kako i na kome deluju, kao što ni sada ne znamo pattern zaražavanja, zašto se neki nikada ne zaraze a neki stravično najebu. Držati distancu još dugo vremena će biti imperativ naročito sa sada već predvidivim niskim odzivom na vakcinaciju. Čak i ako ostane kao uslovni refleks. A iskreno, kulturološki, meni je distanca daleko bliža od nepostojanja privatnog u javnom prostoru. Uvek sam zavideo Japancima na tome što nikada ne prilaze na manje od 1.5 metar. I btw govorim o Srbiji.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Dec 20, 2020 10:12 pm

VAKCINA - Page 15 EptbgFTW8AI3urD?format=jpg&name=small

_____
    ????
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun Dec 20, 2020 10:13 pm

1 tisuculjetno americko carstvo se urusilo od proliva kek

takodje je crna kuga dovela do hronicne nestasice radne snage sto je dovelo da porasta cene rada i narodnih pobuna sirom kontinenta

ja pozdravljam epidemije

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Post by MNE Sun Dec 20, 2020 10:30 pm

Sotir wrote:
    buffalo bill wrote:Što veći broj debila neće da primi znači da će ovi što hoće brže dolaziti na red. Sebičnom meni je to OK, jebite se.

+1
    Само што ће и ови што као неће да је приме похрлити да је приме кад буде затребало, нпр да се путује у иностранство и сл.
    ja već imam kombinaciju za original potvrdu, čak i ako posumnjaju nešto nema šanse da provjere da li sam stvarno vakcinisan ili ne
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 20, 2020 10:36 pm

Raziđite se

Srbija je napravila dobar posao kada je nabavka vakcine protiv korona virusa, rekla je premijerka Ana Brnanbić. Kako kaže, Vlada Srbije je bilateralno potpisala ugovore sa Fajzerom, Sputnikom i Sinofarmom iz Kine, a po planu isporuke deo tih vakcina stiže pre kraja godine.

- Fajzer stiže ove nedelje, ali neće to biti količine za testiranje. Nadam se i ruskim vakcinama, a u januaru i februaru još veće količine. Ja želim da se zahvalim partnerima iz Ruske federacije zato što na najefikasniji mogući način rade sa nama na ispitivanju vakcine Sputnjik V, juče su nam poslali još 50 uzoraka Sputnjik V vakcine za našu Agenciju za lekove i medicinska sredstva, radi registracije te vakcine u Republici Srbiji i svu dodatnu dokumentaciju, poslaće nam tokom nedelje i neke reagense. Taj partnerski odnos za mene mnogo znači i želim da im se zahvalim na tome - rekla je Brnabić u emsiji "Hit tvit".
    ...
    https://www.blic.rs/vesti/politika/srbija-je-uradila-dobar-posao-u-borbi-za-vakcinu-brnabic-stali-smo-medu-prvima-u-red/l39wsph
    kondo

Post by kondo Sun Dec 20, 2020 10:37 pm

MNE wrote:
    Sotir wrote:

+1
    Само што ће и ови што као неће да је приме похрлити да је приме кад буде затребало, нпр да се путује у иностранство и сл.
    ja već imam kombinaciju za original potvrdu, čak i ako posumnjaju nešto nema šanse da provjere da li sam stvarno vakcinisan ili ne

ti si car, ozbiljno to mislim

_____
    #FreeFacu

ćaća

Post by ćaća Sun Dec 20, 2020 11:00 pm

buffalo bill wrote:Raziđite se

Srbija je napravila dobar posao kada je nabavka vakcine protiv korona virusa, rekla je premijerka Ana Brnanbić. Kako kaže, Vlada Srbije je bilateralno potpisala ugovore sa Fajzerom, Sputnikom i Sinofarmom iz Kine, a po planu isporuke deo tih vakcina stiže pre kraja godine.

- Fajzer stiže ove nedelje, ali neće to biti količine za testiranje. Nadam se i ruskim vakcinama, a u januaru i februaru još veće količine. Ja želim da se zahvalim partnerima iz Ruske federacije zato što na najefikasniji mogući način rade sa nama na ispitivanju vakcine Sputnjik V, juče su nam poslali još 50 uzoraka Sputnjik V vakcine za našu Agenciju za lekove i medicinska sredstva, radi registracije te vakcine u Republici Srbiji i svu dodatnu dokumentaciju, poslaće nam tokom nedelje i neke reagense. Taj partnerski odnos za mene mnogo znači i želim da im se zahvalim na tome - rekla je Brnabić u emsiji "Hit tvit".
    ...
    https://www.blic.rs/vesti/politika/srbija-je-uradila-dobar-posao-u-borbi-za-vakcinu-brnabic-stali-smo-medu-prvima-u-red/l39wsph

Lol leb ti jebem, ja sam stvarno fasciniran time koliki su ljudi u ovoj zemlji debili.
    ćaća

Post by ćaća Sun Dec 20, 2020 11:02 pm

Ali srpska agencija za lekove radi na iSpiTIvAnJu vAkcInE...

Poslaće nam i NekE rEaGEnSe!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 20, 2020 11:14 pm

ćaća wrote:
    buffalo bill wrote:Raziđite se

Lol leb ti jebem, ja sam stvarno fasciniran time koliki su ljudi u ovoj zemlji debili.

Dobrodosao VAKCINA - Page 15 1399639816

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 12:06 pm