Editovao sam post, ovo na hepiju se desilo, jedva cekam da okace celu emisiju na yt, uhvatio sam samo deo pred krajЈанош Винету wrote:disident wrote:LJUDI MOJI NA HEPIJU POSLE RUCKA DOVELI CETRI DOKTORA ,ALI PRAVA DOKTORA, I ODGOVARAJU NA ANTIVAX GLUPOSTI I OBJASNJAVSJU SVE ,NAUCNO,RACIONALNO!
KRAVETINA OD VODITELJKE IMA KRATKI SPOJ,ISPALJUJE GLUPOSTI ONI JE POLAKO DEO PO DEO DEMANTUJU.
Ovo se nikad nije desilo,znaci da smo usrali motku maksimalno ahhaahhaahh#ствари_које_се_нажалост_нису_десилеSotir wrote:Ја сам сад у фазону да увеземо пар стотина индијских корона полицајаца, са све оним вирус капама и дрвеним штаповима, да иду наоколо и батинају ко не поштује прописе.
Али прво да отворе сезону са стручним штабом.
Virus
- Post n°576
Re: Virus
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°577
baš pišete gluposti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°578
Aj kad kritikuješ bar napiši iz koje pameti pišeš, one "opušteno, ne treba nikakve nove mere" ili "sviće dumrete".
- Post n°579
za vas/nas koji postujemo postojece mere, sanse da se zarazite/mo su izrazito niske. niste se zarazili do sada postupajuci racionalno i oprezno, necete ni ubuduce. nećete umreti.
sada je apsolutno prekasno za bilo šta iz špila iz kog bacate karte ovde o kome raspravljamo.
bolje je da se bavimo svojim psihičkim zdravljem, tu mislim i na sebe (tj na prvom mestu).
fwiw nisam mislio na tebe
sada je apsolutno prekasno za bilo šta iz špila iz kog bacate karte ovde o kome raspravljamo.
bolje je da se bavimo svojim psihičkim zdravljem, tu mislim i na sebe (tj na prvom mestu).
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°580
Nije prekasno zato što dolazi sezona velikih okupljanja. Epidemija ni izbliza nije zahvatila celo društvo i dobiće turbo ubrzanje nakon Svetog Nikole, ako dođe do slavskih okupljanja.
Inače racionalno ponašanje mi vredi kurcu poslednjih nekoliko nedelja, kod žene na poslu svakodnevno ima zaraženih, neki imaju tešku sliku, a jedna glupača je imala simptome i dolazila da radi - danas je dobila + rezultat. Ne očekujem kašalj svakog dana - mnogo sam oguglao na strah od same bolesti i ušao sam u onaj frontovski que sera sera mod - nego teško je bre biti samoizolovan bez prestanka. Teši me jedino što drugi ljudi u mojoj situaciji idu na pića i žive život. Ja smanjujem mogućnost prenosa bolesti, oni održavaju ekonomiju, svako nosi svoj deo tereta.
Za poslednje si baš baš u pravu, počinje da mi se čini da su psihološke posledice ovoga na duže staze znatno opasnije nego sama boleština. Napravio sam plan borbe protiv depresije i za sada radi.
Inače racionalno ponašanje mi vredi kurcu poslednjih nekoliko nedelja, kod žene na poslu svakodnevno ima zaraženih, neki imaju tešku sliku, a jedna glupača je imala simptome i dolazila da radi - danas je dobila + rezultat. Ne očekujem kašalj svakog dana - mnogo sam oguglao na strah od same bolesti i ušao sam u onaj frontovski que sera sera mod - nego teško je bre biti samoizolovan bez prestanka. Teši me jedino što drugi ljudi u mojoj situaciji idu na pića i žive život. Ja smanjujem mogućnost prenosa bolesti, oni održavaju ekonomiju, svako nosi svoj deo tereta.
Za poslednje si baš baš u pravu, počinje da mi se čini da su psihološke posledice ovoga na duže staze znatno opasnije nego sama boleština. Napravio sam plan borbe protiv depresije i za sada radi.
Last edited by Kirko Skaddeng on Mon Nov 30, 2020 6:09 pm; edited 2 times in total
- Post n°581
То се не зна.Marius Lăcătuș wrote:za vas/nas koji postujemo postojece mere, sanse da se zarazite/mo su izrazito niske. niste se zarazili do sada postupajuci racionalno i oprezno, necete ni ubuduce. nećete umreti.
Никада више није било заражених него сада, продире свуда где је могао да продре.
Особе које није докачио мартовски талас су фасовале у овом таласу. Ово додирује свакога сада. Сада су сва жаришта активна.
Постојеће личне мере самозаштите и изолације не значе ништа кад ти у кућу или канцеларију уђе вирус.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°582
Усро си се од чврсте руке, признај.Marius Lăcătuș wrote:baš pišete gluposti
ПС реално јесте глупост, али пошто је ова иницијатива далеко паметнија од акција Кризног штаба (чак и без др Несторовића) ценим да је то заправо и добар предлог
- Post n°583
ovim tempom popunjavanja bolnickih kapaciteta neke mere ce biti uskoro neophodne
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°584
kirče, taj tvoj drugi pasus je veći problem od svetog nikole. kakve god mere doneli, kovidioti će slaviti svetog nikolu isto kao što su slavili aranđela. kovidioti su najveći problem u sadašnjem trenutku. jedna poznata TV voditeljka angažovane političke emisije koja uđe kod mog ortaka u pekaru bez maske i onda 10 minuta bira koji će hleb da uzme, zbunjena klinka za pultom nema kohones da je zamoli da stavi masku. prodavačica koja mi danas meri nar i limun u tezgi nosi masku sve kosher ali na spikerfonu priča sa nekim i viče na sav glas da im je probiotik spasio život - znači iz kovid familije. i t d. takvih primera milion, to se ne rešava time što će kladionica i kafić da se zatvori, za to ne postoji rešenje.
i da, ovo je repriza pujdanja na gastose. ako su u martu bili krivi, sad teško da mogu da budu bilo kakav uzročnik bilo čega vezano za koronu. u krajnjoj liniji, ako su baje, neka da država PCR testove za sve koji ulaze, kao što radi grčka.
i da, ovo je repriza pujdanja na gastose. ako su u martu bili krivi, sad teško da mogu da budu bilo kakav uzročnik bilo čega vezano za koronu. u krajnjoj liniji, ako su baje, neka da država PCR testove za sve koji ulaze, kao što radi grčka.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°585
Marius Lăcătuș wrote:za vas/nas koji postujemo postojece mere, sanse da se zarazite/mo su izrazito niske. niste se zarazili do sada postupajuci racionalno i oprezno, necete ni ubuduce. nećete umreti.
imam dva studenta i obe su išle na fakultet redovno, tek sada se proređuje, svaki dan moramo do tasta i skoro potpuno nepokretne tašte, a šurak je propuštao da nas obavesti da se vozio kolima sa zaraženim
može da me zaskoči virus, ma koliko se ja čuvao
što se tiče psihičkog zdravlja, nikada nisam bio nešto zdrav po tom pitanju, ali bar ne padam u očaj, apatiju i beznađe
- Post n°586
Marius Lăcătuș wrote:za vas/nas koji postujemo postojece mere, sanse da se zarazite/mo su izrazito niske. niste se zarazili do sada postupajuci racionalno i oprezno, necete ni ubuduce. nećete umreti.
_____
????
- Post n°587
Steins tamo:
U KGu se sistem raspao - trenutno nema ni jednog mesta u bolnici.
Majku drugarice su vratili sa saturacijom 89 - kad sam zvao da pitam dal su normalni, rekli su mi da nemaju gde više da gurnu pacijente.
- Post n°588
Dobro to, nego da vidimo mi sta kaze ustav za nove mere eventualne...
- Post n°589
Mór Thököly wrote:Dobro to, nego da vidimo mi sta kaze ustav za nove mere eventualne...
Шта, чекаш да фикус лупи шаком о сто?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°590
Drugarica se danima vec danima dobro oseca, mislila da je prelezala koronu bez vecih posledica,uradila je kontrolni rendgen u cetvrtak i danas joj stignu rezultati, ima obostranu upalu pluca, mora sutra da se smesti u bolnicu.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°591
o boze
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°592
Ja sam u strahu za svoju porodicu, da im se ne desi nesto slicno, ovo je grom iz vedra neba
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°593
ontheotherhand wrote:wrote:Kod nas je neizvodivo implementirati ono da ne možeš KŠ kolima u BG i tako to, a? Mislim, osim ako ideš na essential radno mesto i tako to, kako je već bilo u one dve najmanje nesrećne BJR.
šta je BJR?
Pa ono FYR iz FYROM.
- Post n°594
disident wrote:Ja sam u strahu za svoju porodicu, da im se ne desi nesto slicno, ovo je grom iz vedra neba
Jako je podmukla bolest.
- Post n°595
Andrej Plenković pozitivan na koronavirus. Više na: https://t.co/htLfkIYviJ #N1info pic.twitter.com/R0KdUCLstb
— TV N1 Zagreb (@N1infoZG) November 30, 2020
- Post n°596
disident wrote:Drugarica se danima vec danima dobro oseca, mislila da je prelezala koronu bez vecih posledica,uradila je kontrolni rendgen u cetvrtak i danas joj stignu rezultati, ima obostranu upalu pluca, mora sutra da se smesti u bolnicu.
moja sestra je bila slican slucaj, jedan dan temperatura, 2 dana kasnije joj snimili pluca i videli da nema nista. nedelju dana gotovo bez simptoma kasnije na kontroli nadju obostranu upalu pluca.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°597
Sranje
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°598
https://www.weforum.org/agenda/2020/11/countries-vaccines-covid-coronavirus-pandemic-moderna-pfizer-astrazeneca-covax-who/
- Post n°599
Cekaj, kako se ovde racunaju one vakcine gde su potrebne 2 doze?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°600
Piše da je u pitanju broj doza, dakle broj potencijalno vakcinisanih osoba je upola manji.