Meni mnogo u kontekstu ovog podatka za veće tržište. Ne kažem da nije tačna, sve je moguće.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) July 20, 2021
Mediji u Srbiji
- Post n°351
Re: Mediji u Srbiji
Mozda je i istina, ali... CiFre tReBa ProVeraVaTi
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°352
Za proveru iznosa se zalaze i dezurna vatrogasna sluzba
Veruješ da je toliko?
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) July 20, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°353
600 miliona eura za prenose!280000 eura po utakmici ...
https://youtu.be/Pq-BbyvgdD8?t=8
- Post n°354
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°355
Htedoh reći, olako smo prihvatili cifre. A nemamo potvrdu.
_____
- Post n°356
Ne razumete, nebitno je jebenih 600 miliona za jebenu Premier ligu, bitno je da su neki ljudi na tviteru to prihvatili bez proveravanja. Priorities.
Nebitna je ovde cifra (može biti i tačna i netačna) već kako se olako poveruje.
_____
- Post n°357
Petar Filipović@PetarFilipovi9
Jasno, da je ovo normalna država podaci o tome koliko javno preduzeće plaća nešto našim novcem bi morali biti javno dostupni, ali avaj...Zato samo ostaje da se nagađa, pa i ovako...
Bojan Klačar@BojanKlacar
Nije javno preduzeće, ako ćemo pošteno.
Petar Filipović@PetarFilipovi9
Nije, ali smo se razumeli šta htedoh reći, većinski vlasnik je država, znači suština je ista, bez obzira na formu...
Bojan Klačar@BojanKlacar
Mislim da ipak mora biti ograničenja jer je ovo biznis. Ali je meni ovde poenta u drugom, a to je kako se olako poveruje (važi i za "drugu" stranu)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°358
Oh, burn.
Ali tu se pozivaju na isti izvor koji priča o 600 miliona evra. Ne možeš jednom da mu veruješ, jednom ne. U vesti uzgred piše da je Lučić rekao da su uplatili 200 miliona avansno.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) July 20, 2021
_____
- Post n°359
aaa, klačar ima podršku
(btw, ne bi me iznenadilo da je iznos podmetnut da bi se sutra spočitavalo kako tajkunski mediji lažu i izmišljaju i uopšte su neprofesionalni. ne bi bilo prvi put)
(btw, ne bi me iznenadilo da je iznos podmetnut da bi se sutra spočitavalo kako tajkunski mediji lažu i izmišljaju i uopšte su neprofesionalni. ne bi bilo prvi put)
Priča o 600 miliona se u opozicionoj javnosti primila još i brže nego priča o 620 miliona u vladajućoj.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 20, 2021
Zrelost javnog mnjenja. Verovaćemo u ono što nam politički odgovara. Verovaćemo u ono što želimo da je istina.
- Post n°360
Tomic? Ma nije moguce, on uopste nije relativizatorsko govno.
_____
- Post n°361
Inace je gostovao na N1 ore neki dan i imao ovaj biser
Upitan kako tumači prikazivanje delom cenzurisanih slika brutalnog sakaćenja Belivukovih protivnika na nacionalnoj frekvenciji, što je uradio ministar policije Aleksandar Vulin, Tomić kaže da to vidi kao odgovor na tribine na utakmici Partizana u Novom Sadu, gde se skandiralo protiv Vučića. To je izazvalo određeni strah kod Vučića i Vulina – da li su neka nova grupa ili naslednici Belivuka i njima je poslata ova najbrutalnija moguća poruka sinoć, kaže Tomić, dodajući da je Vulin naglašavao da je Belivuk to radio navijačima Partizana.
Ukoliko niste za brutalno prikazivanje takvih fotografija, prema tabloidima, automatski ste za ljude koji su na optužnici. To vam je matrica, kaže na to Tomić, koji dodaje da postoji i ona s druge strane – ako ne govorite dovoljno jasno i glasno da je „Vučić najgori čovek na svetu“ i da je u „SNS sve lopov do lopova“, „onda ste Vučićevi“.
_____
- Post n°362
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3733375/predsednik-srbije-o-otkupu-prava-premijer-lige-drzava-ide-napred-tajkunima-koji-zele-da-zive-na-grbaci-naroda-ide-teze
_____
- Guest
- Post n°363
"Ponudili su više para u prvom krugu, a u drugom nisu pa im je propao biznis", kazao je on.
- Post n°364
Nije osporio cifru, sto bi sigurno uradio da nije tacna. Umesto toga pravda visoku cenu (mada me kaze koliku, "toliku").
Meni je ovo znak da je cifra vrv tacna.
_____
- Post n°365
Šansa da on nije lično odobrio zadnju ponudu teži 0.
- Guest
- Post n°367
šalu na stranu, ovo je poprilično tragična situacija, čak i bez obzira ko je dao pare
- Post n°368
Није проблем само ко је дао паре, него и колико је дао.
Што рекоше, овакво директно испумпавање новца из државе није виђено од Слобиних дана.
Што рекоше, овакво директно испумпавање новца из државе није виђено од Слобиних дана.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°369
Kakav spektakl sunce ti bogovohttps://t.co/Idl3rAGynF pic.twitter.com/4nBxJN4AoZ
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 21, 2021
_____
- Post n°370
Erős Pista wrote:Nije osporio cifru, sto bi sigurno uradio da nije tacna. Umesto toga pravda visoku cenu (mada me kaze koliku, "toliku").
2007. je za
Juriš Telekoma Srbija na bh. tržište se nastavlja. Sada je transparentniji nego ikad, baš sada kada se glasnije govori i o stvaranju "srpskog sveta". Bez ispaljenog metka, ispaljuju se cifre, ne pita se pošto. Jer ogroman je uticaj medija na stavove i ponašanje čovjeka.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°371
Ko gleda fudbal preko Telekoma postaje delom Srbin već posle 1. kola, a do kraja sezone se pretvara u Šešelja.
- Post n°372
To. Ubacivace po jedan frejm sa Arkanovim citatima na svakih par minuta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°373
SKANDAL! VIŠI SUD PUSTIO ČLANA VELJINOG KLANA NA SLOBODU!
Osumnjičenog BRANI JEREMIĆEV saradnik, advokat Vladimir Gajić!
(verzal Kurirov)
Osumnjičenog BRANI JEREMIĆEV saradnik, advokat Vladimir Gajić!
(verzal Kurirov)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°375
@Popravio sam gornji post, zaboravio sam da je cijena Telekoma bila 600 miliona u bam markama.
Dajte nešto jače, to se ionako dosta gleda. Javno, citira i prepričava.
EP sam nakon grupne faze odgledao na portugalskim strimovima.
Del Cap wrote:
Ko gleda fudbal preko Telekoma postaje delom Srbin već posle 1. kola, a do kraja sezone se pretvara u Šešelja.
ficfiric wrote:To. Ubacivace po jedan frejm sa Arkanovim citatima na svakih par minuta
Dajte nešto jače, to se ionako dosta gleda. Javno, citira i prepričava.
EP sam nakon grupne faze odgledao na portugalskim strimovima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.