Reprezentativni fudbal
- Post n°201
Re: Reprezentativni fudbal
Ja cu da vas tovarim kad ispusi tim fss-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°202
To je tipicno muski na Balkanu da se ni slucajno ne nadas necemu, da se posle ne bi razocarao.
Zato sam uvek i imala problem sa svima vama da vas poteram da menjate avatare pred vazna takmicenja. Mnogo me to izludjivalo!
A Dai je u pravu, UAE i Katar su dve govnjive drzave sa govnjivom vlastelom, robovlasnickom kulturom i bas mi je milo sto im je tezak zivot i nemaju street life kao mi u Evropi. Nadam se vise nikad nece svojim krvavim novcem kupiti neko takmicenje i smrt PSG-u i Man City-ju.
Zato sam uvek i imala problem sa svima vama da vas poteram da menjate avatare pred vazna takmicenja. Mnogo me to izludjivalo!
A Dai je u pravu, UAE i Katar su dve govnjive drzave sa govnjivom vlastelom, robovlasnickom kulturom i bas mi je milo sto im je tezak zivot i nemaju street life kao mi u Evropi. Nadam se vise nikad nece svojim krvavim novcem kupiti neko takmicenje i smrt PSG-u i Man City-ju.
- Post n°203
Margit Savović wrote:To je tipicno muski na Balkanu da se ni slucajno ne nadas necemu, da se posle ne bi razocarao.
Ko kaze da se ne nadam, samo sto ne navijam za FSS. Nekad bi me obradovali (Azerbejdzanci, Skoti, Drogbina ekipa) a desavalo se i da se razocaram
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°204
Margit Savović wrote:Zato sam uvek i imala problem sa svima vama da vas poteram da menjate avatare pred vazna takmicenja. Mnogo me to izludjivalo!
Kosarka je drugo (bar do sada). Tu su reprezentaciju stvarno vodili Duda, Sale, Zoc pa i Moka.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°205
nešto me odbijaju Piksetovi medijski nastupi do sada, mnogo japaja, skoči pa reci hop
- Post n°207
Kako izgleda Srbija? Bosna za sad vrlo solidna, vidi se ruka trenera. Izgleda taj Petev na kraju dobar izbor.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°208
Sad sam poceo da gledam. Jbt, al se ovi Srbi valjaju, sramota
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°209
tja, prvi macici, voda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°210
piksi je trenerski pajser, sve loše strane njegovog egocentričnog karaktera vidljive na debiju. hteo je da pokaže da može da pretumba (sic!) tim i sastavi nešto novo i drugačije, kad ono - izdušen balon. realno smo ovo dobili na sreću i igrački karakter, već u subotu stvari dolaze na naplatu. igrati bez SMS u ovom timu je luksuz koji samo sujetna budala može da dopusti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°213
hehe kako su ih navukli da se opuste, odlična taktika, gotov je sad portugal
- Post n°214
kidanje tekma, do pobede ajmo srbski cigani
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°215
Dacemo im 4 u zadnjih 5 minuta, opušteno
- Post n°217
Burundi:
Radonjić vezara menadžerski igrač
Svi:
Radonjić vezara menadžerski igrač
Svi:
_____
#FreeFacu
- Post n°218
Ako je Danilo menadzer onda je i Radonjic menadzerski igrac
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°219
Sudija pokrao Portugalce
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°222
Gol je samo kada sudija pokaže na centar
(Maza Vasilijević, 1988.)
_____
#FreeFacu
- Post n°223
[size=36]Šok u Irskoj – Luksemburg pobedio![/size]
Fudbaleri Luksemburga su rezultatom 1:0 pobedili Irsku u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.
Fudbaleri Luksemburga su rezultatom 1:0 pobedili Irsku u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.
- Post n°224
Šta biva ako smo drugi u grupi?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°225
Haha, mene ovo dekompresovalo. Prelomila mi se psiha zbog nepravde ka POR, ali evo zbog ovoga - briga nas!Marius Lăcătuș wrote:Gol je samo kada sudija pokaže na centar
Prejaki smo!