Ф.Х. wrote:"I'm very careful about dangerous weapons," he said. "Doctor Yueh was a traitor. He gave me the Duke."
Virus
- Post n°326
Re: Virus
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°327
Dok ne postane opasna kao grip, dakle dok ne izgubi kapacitet da uništi društvo. Vakcina, lekovi, protokoli za lečenje, novi društveni bonton. Trebaće nam nekoliko godina da stignemo dotle i moraćemo da izdržimo još nekoliko velikih talasa pandemije. Izgubićemo neke lepe stvari usput.
- Guest
- Post n°328
Inače siguran sam da je donošenje novih mera u Srbiji između ostalog diktirano satnicom otvaranja tržnog centra Galerija pri BNV.
- Post n°330
I dalje ne vidim kako ce Vucic da nam uvede martovski karantin do Djurdjevdana.
Mogli bi evt da ukinu klubove. Bila sam prosle nedelje na Kruzu, na terasi, ali sam morala do klonje unutra da hodam. Glava na glavi. Bilo mi je malo nadrealno iskustvo nakon ovih promena u zivotu. Makar sam ja u CG zivela najnormalnije i cmakala ljude koje dugo nisam videla, ali ovo u zadimljenom ugostiteljskom objektu unutra je bilo totalno kao da sam usla u pecinu gde je drekavac.
Mogli bi evt da ukinu klubove. Bila sam prosle nedelje na Kruzu, na terasi, ali sam morala do klonje unutra da hodam. Glava na glavi. Bilo mi je malo nadrealno iskustvo nakon ovih promena u zivotu. Makar sam ja u CG zivela najnormalnije i cmakala ljude koje dugo nisam videla, ali ovo u zadimljenom ugostiteljskom objektu unutra je bilo totalno kao da sam usla u pecinu gde je drekavac.
- Guest
- Post n°331
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nalazi se u samoizolaciji zbog kontakta sa osobom zaraženom virusom korona, a sve planirane posete i sastanci se odlažu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.
- Post n°332
Trebao je sutra da dodje?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°334
ficfiric wrote:Trebao je sutra da dodje?
Bio je u planu nas da posjeti sutra. Sarajevo, Banjaluka.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°335
Iz zečije rupe čujem da će zatvoriti kafiće i restorane od 8h uveče nakon petka.
Oni bi hteli i policijski čas, ali nije im politički oportuno.
Oni bi hteli i policijski čas, ali nije im politički oportuno.
- Post n°336
Tako i ja ocekujem. Za sutra je zakazana skupstina, nece sigurno birati vladu duze od dva dana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°337
Samo da ne bude policijskog časa, a nek zatvore sve ugostiteljske objekte, pa ćemo subvencionisati taj narod.
- Post n°338
U Beogradu ili svuda?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°339
Policijski čas je svima neoportun. On nije stvar izbora, do njega dolazi po automatizmu ako druge mere nisu primenjene ili ne uspeju.
- Post n°340
Svuda.Erős Pista wrote:U Beogradu ili svuda?
- Guest
- Post n°341
https://infogram.com/covid-19-srbija-1ho16v8lv7jx2nq?live
27. oktobar #COVID19 #Srbija #Serbia:
— Nenad Jovanovic (@shone_bate) October 27, 2020
- 823 hospitalizovano
- u poslednjih 14 dana 5874 pozitivnih
- najmanje 4 "priključeno" na respirator od juče
- najmanje 60 primljeno u bolnice od juče
*broj aktivnih je pretpostavka
Analiza i podaci dosotupni na: https://t.co/yKQw99tHoO pic.twitter.com/wOvuf0ex9Y
- Post n°342
ovo sa pozitivnim i preminulim po danu je bas bizarno. obicno povecane smrti krecu tek koju nedelju posle povecanja broja pozitivnih.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°343
mislim da oni to raspiredjuju po zelji ko onaj nusicev narednik tacke i zareze
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°344
Povecace se brojke kad se otvori trzni centar. Hoce Alek da ga otvara kao Ikeu?
- Post n°345
"Ako ovo sa maskama ne profunkcioniše, da ljudi nose barijeru za viruse, onda će biti mera i moraće da nose", zaključio je on.
On je rekao da je potrebno pitati pravnike u vezi sa merama, da li je potrebno uvesti vanredno stanje za uvođenje takvih mera.
"Ja to gledam sa mnogo očaja i brige, jer nisam u stanju da pomognem, jer to nije moja profesija", kazao je Kon.
Kon je kazao da on može samo da piše i da je pisao i upozoravao.
"Ako vam kažu da to jednostavno ekonomski ne može da izdrži zemlja, vi to morate da prihvatite", naveo je on.
_____
????
- Post n°346
Zemlja sve moze ekonomski da izdrzi, ali oni oelicno znaju da ko ti da pare toga posle moras da slusas. Sve je to nebitno, ako zvanicni podaci odu na 5k novozarazenih dnevno that's it, bice polic casa i gotovo. Licno ga ocekujem negde tamo polovinom novembra najkasnije, verovatno 6-7. novembar.
- Post n°348
jaim ne bih dozvolila 15 dana da izađu odatle
- Post n°350
Otvaraju četvrtinu sadržajno letdownerskog malla koji su u normalnim gabaritima mogli napraviti npr. na Prokopu i tako uništiti otprilike nijednu urbanu celinu, naprotiv. Staklenac će da sruše, a to sranje će biti novi flagship kancer. Doduše, makar je lako pristupačan metroom i prigradskom železnicom... haha, not, grtalica goes brrrm.