Move over Ištvan - here comes Bazdulj!
- Post n°351
Re: Move over Ištvan - here comes Bazdulj!
„а и то што читају, криве ствари читају“?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°352
A pa ne bi smeo to, ispašće da je Vučić stvarno nešto kriv.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°353
Није лако Базда бити, видиш како мора да пази на свашта, нарочито на то испадање.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°354
Teškoe, briše suze novčanicama.
Evo i snimka, Bazda od 23 minuta. Odmah na početku: zanimljiv je tajming objavljivanja Pandorinih papira, naravno naši mediji su se fokusirale na ljude iz našeg regiona, ali globalno gledano...
https://www.prva.rs/web-tv/emisija/jutro/90400/jutro-06102021/327524/3-deo
Evo i snimka, Bazda od 23 minuta. Odmah na početku: zanimljiv je tajming objavljivanja Pandorinih papira, naravno naši mediji su se fokusirale na ljude iz našeg regiona, ali globalno gledano...
https://www.prva.rs/web-tv/emisija/jutro/90400/jutro-06102021/327524/3-deo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°355
Joj, ovo je sjajno, kakva krpa od čoveka.
_____
- Post n°356
Bazda se i zvanično pomerio na četvrti stadijum.
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
_____
- Post n°357
Gledajte Bazdino gostovanje. Ja zaista nikada nisam video bolju ilustraciju Polipovog čestvrtog stadijuma. Pozvan je na Prvu po komandi i sa jasnim zadatkom, da izdeklamuje neke stvari protiv United medije i da izrelativizuje dokaze protiv Malog iz Pandorinih papira. I on to radi, preko volje, mumlajući, gledajući u patos, ali radi. Kad zabaguje, Čukanović ga podseti na funkciju koju sad obavlja i da bi bilo baš šteta da joj se nešto desi, i ovaj onda nastavi da mucajući prosipa očekivane zaključke.
Upozoravam vas samo da je vrlo neprijatno za gledanje.
Inače, dobro je uporediti i sa Šeklerovim gostovanjem, odmah posle. Čukanović i tu pokušava da ga "opomene", ali ga ovaj surovo veterinarski verbalno išamara, a jednom mu čak kaže - "nemojte da lažete". Razlika između krpe i čoveka.
Upozoravam vas samo da je vrlo neprijatno za gledanje.
Inače, dobro je uporediti i sa Šeklerovim gostovanjem, odmah posle. Čukanović i tu pokušava da ga "opomene", ali ga ovaj surovo veterinarski verbalno išamara, a jednom mu čak kaže - "nemojte da lažete". Razlika između krpe i čoveka.
_____
- Post n°358
Komentarišući najnovije napade grupacije kojom upravlja kontroverzni tajkun Dragan Šolak protiv Telekoma Srbija i države Srbije, Bazdulj je objasnio da je Junajted grupa očigledno jako zabrinuta za svoju pozicijuhttps://t.co/HmPo4Z1h2W
— Objektiv (@Objektiv_News) October 6, 2021
_____
- Post n°359
Ах Мухарем Баздуљ, тај СРПСКИ и босанско-херцеговачки писац како воле наше вајне патриоте да кажу за њега, кују га у звезде јер је, замислите, Бошњак који воли Србе (иако таквих на десетине хиљада живи у овој земљи, и уопште се не експонирају). Осредњи писац, Сорошев стипендиста који је своју славу стекао само зато јер се преселио у Београд и написао коју лепу реч о Србима, постао је први колумниста београдских дневних листова и портала. Читајући те текстове на порталима и слушајући његове интервјуе, закључује се да је у готово сваком карактеристичан тај жал Мухарема Баздуља за југословенским лешом, мислим да тренутно не постоји већи југонекрофил у јавном животу. Ево једне горке истине за нашу самозвану интекектуалну ,,патриотску" елиту - Баздуљ НИЈЕ српски патриота, свако ко прича о ,,заједничком језику" и ,,заједничком културном простору" народа који су чинили некада Југославију не може бити српски патриота јер тиме негира да је тај ,,заједнички језик" заправо СРПСКИ, и да је тај културни простор такође српски, тако да ово перфидно ,, србовање" Баздуља неће преварити оне који знају да саберу два и два. Наравно, дређени део људи ,,бомбардован" је годинама да нас ,,нико не воли", да смо црна овца Европе и цивилизације, па се тако свака лепа реч са стране о нама узима здраво за готово, тако да су ти феномени попут Баздуља и рецимо Горана Шарића последица дуготрајног стварања комплекса ниже вредности проузрокованог медијском тортуром још из времена владавине Слободана Милошевића када су домаћи опозициони медији о Србима писали и говорили све најгоре. Тако да, узмимо се у памет, југонекрофилски тројански коњи нису наши савезници!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°360
Ко то симулира „“ са ,,"? Тск, тск...
_____
- Post n°361
disident wrote:Ах Мухарем Баздуљ, тај СРПСКИ и босанско-херцеговачки писац како воле наше вајне патриоте да кажу за њега, кују га у звезде јер је, замислите, Бошњак који воли Србе (иако таквих на десетине хиљада живи у овој земљи, и уопште се не експонирају). Осредњи писац, Сорошев стипендиста који је своју славу стекао само зато јер се преселио у Београд и написао коју лепу реч о Србима, постао је први колумниста београдских дневних листова и портала. Читајући те текстове на порталима и слушајући његове интервјуе, закључује се да је у готово сваком карактеристичан тај жал Мухарема Баздуља за југословенским лешом, мислим да тренутно не постоји већи југонекрофил у јавном животу. Ево једне горке истине за нашу самозвану интекектуалну ,,патриотску" елиту - Баздуљ НИЈЕ српски патриота, свако ко прича о ,,заједничком језику" и ,,заједничком културном простору" народа који су чинили некада Југославију не може бити српски патриота јер тиме негира да је тај ,,заједнички језик" заправо СРПСКИ, и да је тај културни простор такође српски, тако да ово перфидно ,, србовање" Баздуља неће преварити оне који знају да саберу два и два. Наравно, дређени део људи ,,бомбардован" је годинама да нас ,,нико не воли", да смо црна овца Европе и цивилизације, па се тако свака лепа реч са стране о нама узима здраво за готово, тако да су ти феномени попут Баздуља и рецимо Горана Шарића последица дуготрајног стварања комплекса ниже вредности проузрокованог медијском тортуром још из времена владавине Слободана Милошевића када су домаћи опозициони медији о Србима писали и говорили све најгоре. Тако да, узмимо се у памет, југонекрофилски тројански коњи нису наши савезници!
Posto su opozicioni mediji ti koji stvaraju intelektualnu klimu. Plus, naravno da opozicioni mediji nisu bili nikakvi antisrbi.
Ko je ovaj/ova?
- Post n°362
ovo neki dveroliki, mada, drago mi je, ma koliko se trudio da se umili najgorim likovima u srbiji
na kraju ipak nije dovljno srbin niti to uopšte može biti. ko ga jebe, bolje nije ni zaslužio
na kraju ipak nije dovljno srbin niti to uopšte može biti. ko ga jebe, bolje nije ni zaslužio
- Post n°363
1+plachkica wrote:ovo neki dveroliki, mada, drago mi je, ma koliko se trudio da se umili najgorim likovima u srbiji
@Mor nju ejdz cetnici
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°365
Na Prvoj nova debatna emisija, gosti Dacic, Canak i Bazdulj, Radulovic pozvan, al odbio. Spektakl!
_____
- Post n°366
Базда основао странку?
_____
- Post n°367
Politiku svoju tera
Bez Rusa i Ameeeera
Bez Rusa i Ameeeera
Bazdulj:
— Detektor laži (@LaziDetektor) October 9, 2021
"Korona i energetska kriza su pokazale da Srbija uspijeva da balansira! Od svih ovih zapadnobalkanskih zemalja, SRBIJA JEDINA VODI SVOJU POLITIKU dok u ostalim imamo ili protektorate ili su u pitanju zemlje koje ne pitaju šta potpisuju nego gdje treba da potpišu!" pic.twitter.com/pczeSrWRtv
_____
- Post n°368
Politiku svoju teraBez Rusa i Ameeeera
- Post n°369
ili su u pitanju zemlje koje ne pitaju šta potpisuju nego gdje treba da potpišu!
- Post n°370
_____
- Post n°371
Kakav jadnik. Negde od 01:03:00 kreće spektakl - pljuvanje po United Media, denunciranje Ivančića i Dežulovića kao srbomrzaca, hvaljenje naprednjačke kulturne politike...
_____
- Post n°372
Može Zvezda da izdrži tri sata galebanja ali za sat bazduljanja potrebno je biti budista!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°373
Ja počeo od naznačene satnice i nepuna četiri minuta sastavio. Čak i da se slažemo oko svega što izgovori on je meni pretežak za slušanje, sad još teži nego u vrijeme prije selidbe u Beograd. Otkud mu ovakav izgovor i gestikulacija, super je kad ovako priča Raša Popov ali zašto on to radi kk?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°374
Neko gleda čoveka u ovakvom sakou?
- Post n°375
Па бар није сиво.
Ал' ионако не успевам да уђем у ментални склоп људи који носе сакое, а још мање онај хрватски изум око врата.
Ал' ионако не успевам да уђем у ментални склоп људи који носе сакое, а још мање онај хрватски изум око врата.
_____