Bioskopi
- Post n°51
Re: Bioskopi
ja gledo many saints. onako deluje ko da je film skrpljen od scena iz neke serije od vise sezona. rej liota car.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°52
boomer crook wrote:ja gledo many saints. onako deluje ko da je film skrpljen od scena iz neke serije od vise sezona. rej liota car.
u piku korone si iso u bioskop da bi gledo tv seriju. to je tako, sto bi americki narod reko - ironicno.
ja cu da idem da gledam bonda, boli me kurac, kad sam mogo patrolne sape mogu i ovo
_____
ova zemlja to je to
- Post n°53
Ja sam bio da gledam novog Istvuda, bili samo sa i ljepša polovica u sali.
Sladak je film, neambiciozan, kao neki malo bolji Holmark, ali ni je legao. Na kraju ispadne i i najeksplicitna kritika muškosti i samog Istvudovog lika iz ranijih filmova, koju je dosad snimio.
Sladak je film, neambiciozan, kao neki malo bolji Holmark, ali ni je legao. Na kraju ispadne i i najeksplicitna kritika muškosti i samog Istvudovog lika iz ranijih filmova, koju je dosad snimio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°54
Какве су патролне шапе?zvezda je zivot wrote:
ja cu da idem da gledam bonda, boli me kurac, kad sam mogo patrolne sape mogu i ovo
Има ли неки нови лик? Ко је негативац?
Хандингер је ипак добро изграђен, а и Гудвејева је добра критика савремене политике.
- Post n°55
handinger je negativac. novi lik je liberti, jazavicarka, nova sapa. cejs ima svoj stori ark, sem njega samo rabl i liberti su dobro napisani, ostale sape su ispustene u filmu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°56
zvezda je zivot wrote:boomer crook wrote:ja gledo many saints. onako deluje ko da je film skrpljen od scena iz neke serije od vise sezona. rej liota car.
u piku korone si iso u bioskop da bi gledo tv seriju. to je tako, sto bi americki narod reko - ironicno.
ja cu bonda i vesa kada doglavinja do nas.
jel igraju jos patrolne sape?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°57
bice u galeriji besplatne projekcije sapa, valjda pocinje ovih dana pa do 25. oktobra ili tako nesto.
u ostalim bioskopima vise nema, mozda po 1 projekcija u sinepleksu ali nisam siguran
u ostalim bioskopima vise nema, mozda po 1 projekcija u sinepleksu ali nisam siguran
_____
ova zemlja to je to
- Post n°58
hocu da vodim mladje dete. poslednje smo u bionji gledali malog sefa 2. ja plakao posto me je podsetio na mog mladjeg brata.
_____
- Post n°59
boomer crook wrote:
ja cu bonda
sto bonda, jel valja?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°60
samo cu reci: bond je i dalje bond. ali ovog puta potpuno drugaciji.
obavezno ostanite posle odjavne spice za mali tizer
obavezno ostanite posle odjavne spice za mali tizer
_____
ova zemlja to je to
- Post n°61
Cuj bioskop, ja sam se slogirao kada sam video cene karata za pozoriste pre dva dana. Tri hiljade za dve karte glatЛетећи Полип wrote:Sve je to super, samo bioskopi više nisu zabava za sirotinju kao nekad. Danas je bioskop praktično postao luksuzni, celovečernji izlazak za srednju klasu.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°62
disident wrote:
Cuj bioskop, ja sam se slogirao kada sam video cene karata za pozoriste pre dva dana. Tri hiljade za dve karte glat
Nema više pristupačnih karata, bato. Kontejneri, Kina, etc, etc... A i ti si se progospodio pa hoćeš da sediš u parteru. Može da se sedi i u kartonskoj kutiji iznad balkona. To ti je nekih šesto, sedamsto dinara valjda.
- Post n°63
Bas tako, proslo je vreme kulture dostupne i kmetovimaЛетећи Полип wrote:disident wrote:
Cuj bioskop, ja sam se slogirao kada sam video cene karata za pozoriste pre dva dana. Tri hiljade za dve karte glat
Nema više pristupačnih karata, bato. Kontejneri, Kina, etc, etc... A i ti si se progospodio pa hoćeš da sediš u parteru. Može da se sedi i u kartonskoj kutiji iznad balkona. To ti je nekih šesto, sedamsto dinara valjda.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°64
Lovely summation of why the movie theater experience is different from watching things at home by yourself. https://t.co/oLGPoVLLHl
— Matt Zoller Seitz (@mattzollerseitz) November 11, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°65
meni je fascinantno da bioskopi jos uvek postoje. pre 10-12 godina kada je Dzejms Kameron napravio ono ludilo u 3D, raspravljao sam se sa nekim likom na FB92 zasto to treba da se gleda u 3D projekciji, kad moze lepo da se skine sa torenta i da se gleda na dojajnom kompjuterskom monitoru u privatnosti svog doma za dz. Tada sam mislio da kombinacija osiromasenog naroda koji jos jedino ne zali da da pare za dobar monitor + torenti garantuje da ce bioskopi nestati. Kad ono medjutim, zimi u TC Usce moras da rezervises kartu za bioskop za predstave od 7 ili 8 vikendom. Sve se rasproda.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°67
Vilmos Tehenészfiú wrote:meni je fascinantno da bioskopi jos uvek postoje. pre 10-12 godina kada je Dzejms Kameron napravio ono ludilo u 3D, raspravljao sam se sa nekim likom na FB92 zasto to treba da se gleda u 3D projekciji, kad moze lepo da se skine sa torenta i da se gleda na dojajnom kompjuterskom monitoru u privatnosti svog doma za dz. Tada sam mislio da kombinacija osiromasenog naroda koji jos jedino ne zali da da pare za dobar monitor + torenti garantuje da ce bioskopi nestati. Kad ono medjutim, zimi u TC Usce moras da rezervises kartu za bioskop za predstave od 7 ili 8 vikendom. Sve se rasproda.
Jeste, ali imas otprilike dva i po zanra da odgledas.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°68
Pa to je zato što se u bioskop ide iz drugacijih pobuda nego pre 30 godina. Sad je odlazak u bioskop skoro isključivo date night. Ja sa Warriors Waltera Hilla gledao sa drugarima iz razreda, to nijednu devojku nije interesovalo. Sad takav film ne bi ni stigao u bioskop, pravo na Netflix ili Amazon Prime.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°69
U tom smislu bioskop je umro. Sad imamo dejtoskop.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°70
Ma nije tacno, dolaze takve klinacke ekipice redocno u bioskop.
_____
- Post n°71
Erős Pista wrote:Ma nije tacno, dolaze takve klinacke ekipice redocno u bioskop.
+1. ima bulumente kakve hoces. klinci u coporima, svasta ima
- Post n°72
zvezda je zivot wrote:Erős Pista wrote:Ma nije tacno, dolaze takve klinacke ekipice redocno u bioskop.
+1. ima bulumente kakve hoces. klinci u coporima, svasta ima
Можда је трефио термин кад се води риба, а клинци то испоштују и попуне само све остале термине?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°73
Pričam o tipu akcionih filmova koje devojke nisu gledale. Ni na dejt nisi mogao da ih izvedeš da gledaju Warriors ili bilo šta od Brus Lija a mrštile su se i na serijal Prljavog Harija. Mada, vecina toga se i davala u raspad bioskopima tipa 20. oktobar 1 i 2, ili Drina u 29. novembra. E takvih filmova ciljanih isključivo za muškarce u pubertetu ili kasnim tinejdž godinama više nema. Ovi strip filmovi nisu to.
_____
- Post n°74
Жене воле Аквамена. Јер је цео филм полуго.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.