Bioskopi
- Post n°202
Re: Bioskopi
Vilmos Tehenészfiú wrote:Istina.Erős Pista wrote:Jeste! Ali zato ona borba na kraju vredi svake pare.
Ali je isto tako istina da bi se jedan Janos Vinetu - ili neko sličan koji se razume u RV i PVO - samospalio u sred sale u znak protesta što nas režiser laže sta vojna tehnika može a šta ne može.
Касмокотог, у Умри други мушки део, кад Виликс на крају припаљује авион упаљачем (бар се нису упетљали у паљење бензина пикавцем, што има једном и да пробам)... чегбре, ширење пламена иде брже од авиона који полеће, и то управо кроз ветар који тај авион диже? Неверица ми је дубља од бунара.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°203
Tarantino bolji glumac nego reziser. Eto, rekao sam.Notxor wrote:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°204
Ja sam imala dve godine kad je izasao Kec, tako da sam ga gledala dosta kasnije.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ali sve zene koje su gledale Top Gan Dva su isto reagovale ko Margit. I one koje su bile tinejdzerke kad je bio Top Gan Kec, i one koje su se te godine rodile. Fenomen.
Ali nije TG the film moje generacije, nego T2.
- Post n°205
Vilmos Tehenészfiú wrote:Tarantino bolji glumac nego reziser. Eto, rekao sam.Notxor wrote:
Samo u filmovima koje nije režirao. Eto.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°206
Ma T2 je mnogo bolji od TG. TG je, kada je izasao, bio PR za mamojebno, imperijalisticko lice Amerike. U fazonu dosta je bilo filmova o Vijetnamu, sad cemo malo da pokazemo sta smo u medjuvremenu naucili da radimo. Da to nisu bile prazne price govori i to da je te iste godine Regan poslao avijaciju da bombarduje Gadafijev sator u Libiji, a libijska PVO pojma nije imala sta ih je snaslo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°207
Vilmos Tehenészfiú wrote:Tarantino bolji glumac nego reziser. Eto, rekao sam.Notxor wrote:
+1
Inace tesko govno od glumca.
- Post n°208
Idem sad da gledam Terifajera 2. Javljam kakav je!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°209
Meh.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°210
Erős Pista wrote:Meh.
Lady behind me at The Thing screening last night to her partner "why are they shooting at the dog?" and her partner says very firmly "have you never seen a film before? You watch it and information is revealed"
— Matt The Outlaw (@CursedGloryHole) November 1, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°211
Aj da upisem i ovde. Bas me obradovalo sto su pustili M3gan u bioskope vec danas. Bas mi se gledao, i bas mi se islo u bioskop za praznike (a sve ostalo je bzvz). Preporucujem svima. Sjajan provod!
_____
- Post n°212
Gledao Fejblemanove. Meh, nije lose, ja volim Spilberga i on nikad potpuno ne izneveri, pa tako nije ni ovde, mada sam ipak malo vise ocekivao. Ima svasta zanimljivo, ali je sve nekako previse ocigledno i vec obradjivano na drugim mestima. Na kraju ima jedna forica koju necu otkrivam, ali cu reci samo da ce i fanovi Tvin Piksa i fanovi klasicnog vesterna biti zadovoljni.
Zvezdo, jel si gledo?
Zvezdo, jel si gledo?
_____
- Post n°213
nisam gledao!
(nisam gledao nijedan film u ovoj kalendarskoj godini)
(nisam gledao nijedan film u ovoj kalendarskoj godini)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°214
Erős Pista wrote:fanovi Tvin Piksa
Uh sad moram da to skinem pa da gledam
- Post n°215
nadam se da ne misli na incest nego na to da dejvid linc igra dzona forda
_____
ova zemlja to je to
- Post n°216
Hej!
Na kraju ima jedna forica koju necu otkrivam
_____
- Post n°217
Nije loše, a ta pojava na kraju je vredela čekanja...
- Post n°218
Gledah sinoc Decision to leave (preveden nesrećno kao Dvostruka prevara) Park Chan-wooka.
Filmčina. Noir-čina. Izuzetno rediteljski spakovano i što bisereklo "težinski jako"
Filmčina. Noir-čina. Izuzetno rediteljski spakovano i što bisereklo "težinski jako"
- Post n°219
Jebeni Kolarac. Znam da tamo ne bi trebalo ići ako hoće čestito da se pogleda film, ali šta da se radi kada sam zakasnio za ranije projekcije "Alkarasa". Sedam duša u maloj sali. Iza mene neki novopečeni par koji nije bio zainteresovan za bilo kakve gledanje - tokom čitavog filma su, tobože šapatom pričali i bukvalno komentarisali ono što vide ispred sebe, a u drugoj polovini je krenulo i "krljanje". U sali koja je mala, i gde se čuje kada se okreneš na stolici, to je prilično paralo bilo kakvo praćenje filma. Očigledno su se zajebali misleći da je to tipična bioskopska dvorana gde će u dubinama poslednjih redova moći da obavljaju svoja posla... Inače, slika na platnu je još i podnošljiva, ali je zvuk i dalje kriminalan, i prilično utišan. U tišim scenama sam čuo šta je na repertoaru u donjoj sali.
- Post n°220
sto se kolarca tice, ja sam bio na filharmoniji proslog petka!
al to nije bioskop. misim da sam u toj maloj bioskopskoj sali bio samo jednom, misim da sam gledo gomesa na fafu pretprosle godine. zanimljivo iskustvo, islo je uz film.
inace vratio sam se bioskopima prosle nedelje! gledo vrisak 6 u domu sindikata! nisam odusevljen, slabiji od cetvorke. nisam gledo vrisak 5, drug sa koji sam bio u bioskopu kaze da je ovaj novi bolji od proslogodisnjeg.
al to nije bioskop. misim da sam u toj maloj bioskopskoj sali bio samo jednom, misim da sam gledo gomesa na fafu pretprosle godine. zanimljivo iskustvo, islo je uz film.
inace vratio sam se bioskopima prosle nedelje! gledo vrisak 6 u domu sindikata! nisam odusevljen, slabiji od cetvorke. nisam gledo vrisak 5, drug sa koji sam bio u bioskopu kaze da je ovaj novi bolji od proslogodisnjeg.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°221
Mstislawe kakav ti je na kraju bio Alcarras? Meni stoji na hd-u, nikako se nakanit
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°222
Pogledao Dzordanovog Marloua i ne kapiram zasto je pokipio tolike lose kritike, meni je bas legao i sve vreme mi je bio zanimljiv.
_____
- Post n°223
Bleeding Blitva wrote:Mstislawe kakav ti je na kraju bio Alcarras? Meni stoji na hd-u, nikako se nakanit
Dobar do odličan. Ima svoj tempo i priču koja te polako uvlači, a i otvara različite teme tako da mislim da je vredan gledanja .
- Post n°224
Tnx, gledat će se! :skida prašinu s foldera:
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°225
Kao što je to već rečeno, Tenet nije uspeo da osvoji publiku, ali to ne znači da je to kraj za bioskope! Postoje još mnogi zaista zabavni eskapizmi koji bi mogli da pomognu da se bioskopi vrate na noge. Navešću nekoliko primera koji bi mogli da vam pomognu da pronađete pravi film za vaš bioskop: Deadpool, This Is The End, i The Hangover su samo neki od onih koji su pokazali da humor može da bude uspešan u kinima.Guest wrote:Tenet je zaklao bioskope. Umesto da puste neki zabavan eskapizam, oni rešili da restartuju bioskope filmom koji je, ako sam dobro razumeo recenzije, sterilna i pretenciozna smaračina. I naravno da nije uspelo i sada se svi boje da zakažu premijere.