Stižu dolari
- Post n°51
Re: Stižu dolari
U Ukrajini i Siriji se čopori klošara vijaju po nekim napuštenim selima, niđe poginulog - idu udarne vesti, mirvni samiti, forumi na ivici stolice. Ovde se topi tehnika ko da je Staljingrad, puca S300 - opšta uvobolja. Čovečanstvo, jebem te.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°52
zapadni mediji u fazonu samo da ne bude rata
- Guest
- Post n°54
Azerbaijan have released a military music video, featuring their soldiers playing guitars in front of APCs and other military hardware. This is truly is bizarre. pic.twitter.com/FjHCzjw4Za
— Julian Lacey :dove:️ (@simulacrax) October 1, 2020
- Post n°55
Država u ratu snima patriotske muzičke spotove. Truly bizarre.
Inače, simptomatično je da je gotovo uvek u pitanju power metal.
Inače, simptomatično je da je gotovo uvek u pitanju power metal.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°56
Meni je to za power metal novost. Daj još neki primer ako te ne mrzi
Jedan forumaš je svojevremeno power metal nazvao "jahaći rat-metal".
Jedan forumaš je svojevremeno power metal nazvao "jahaći rat-metal".
Last edited by Kirko Skaddeng on Fri Oct 02, 2020 10:13 am; edited 1 time in total
- Post n°57
Tompson.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°58
Tompson
_____
~~~~~
- Post n°59
Inace spot je na sredini izmedju MM Fury Road i spota Dethkloka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°60
Da li mi verujete da u životu nisam pustio njegove pesme, mislio sam da je to nešto džiberskije, nešto kao neironična verzija "Seljačke bune".
Da, počinje kao "To Die Historic on Stepanakert-Erevan Road"
- Post n°61
Probaj ovu
_____
- Post n°63
dethklokErős Pista wrote:Inace spot je na sredini izmedju MM Fury Road i spota Dethkloka.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°64
Tri sekunde gledanja mi je bilo dovoljno da se sjetim Tompsona, čovjek je definitivno postavio nove standarde patritoske glazbe. Ukrajinci su čak direktno prepjevavali njegove hitove, ništa izmišljanje već samo prepjevi sa ukrajinskim stihovima.
Ima Tompson uticaja i na neke srpske patriot bendove.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°65
Kirko Skaddeng wrote:Da li mi verujete da u životu nisam pustio njegove pesme, mislio sam da je to nešto džiberskije, nešto kao neironična verzija "Seljačke bune".
Uh mnogo si propustio. Nađi snimak sa Poljuda kada započinje Čavoglave sa Carlom Orffom.
- Post n°66
fikret hadžiabdić wrote:Tri sekunde gledanja mi je bilo dovoljno da se sjetim Tompsona, čovjek je definitivno postavio nove standarde patritoske glazbe. Ukrajinci su čak direktno prepjevavali njegove hitove, ništa izmišljanje već samo prepjevi sa ukrajinskim stihovima.
+1
Sećam se da smo vodili razgovor na PPP i zapamtio da smo ti i ja veliki fanovi
- Post n°67
ćaća wrote:fikret hadžiabdić wrote:Tri sekunde gledanja mi je bilo dovoljno da se sjetim Tompsona, čovjek je definitivno postavio nove standarde patritoske glazbe. Ukrajinci su čak direktno prepjevavali njegove hitove, ništa izmišljanje već samo prepjevi sa ukrajinskim stihovima.
+1
Sećam se da smo vodili razgovor na PPP i zapamtio da smo ti i ja veliki fanovi
Da posjetim da je i bošnjačkih Tompsonki bilo during the war, većine nema na internetu, ko zna kud su završile iz arhiva raznih slobodnih* radija. Najpoznatija je direktna obrada Čavoglava ali u
"sarajevska škola" stilu pa je i svirka i pjevanje prilično jadno i svileno ispalo ali je ipak bila hitčina prvih mjeseci rata.
*Tad se
Kirku i ostalim nepoznavaocima Topsona preporučujem da pogledaju spot "Moj Ivane"
Last edited by fikret hadžiabdić on Fri Oct 02, 2020 11:43 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°68
On topic.
Prvi pravi rat dronovima je u toku, ono u Libiji i Siriji prije par mjeseci je bilo zajebano ali ove izraelske kamikaze koje Azerbejdžan koristi su mi posebno jezive. Sinoć se pojavio snimak iz zone udara, kakav jeziv zvuk zadnjih par sekundi leta.
Prvi pravi rat dronovima je u toku, ono u Libiji i Siriji prije par mjeseci je bilo zajebano ali ove izraelske kamikaze koje Azerbejdžan koristi su mi posebno jezive. Sinoć se pojavio snimak iz zone udara, kakav jeziv zvuk zadnjih par sekundi leta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°69
Baja Mali Knindža makar ima neku bonvivansku živahnost. Tompson je faš kičerica uvezana sa najbezveznijim podžanrom metala. Koji je isto kičerica.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°70
Ako sam dobro razumeo taj SkyStriker ima AI protokol koji samostalno traga za metom i nema klasične operatere. Jezivo oružje.
- Post n°71
Istina, Baja ume da se provede, pojede, popije, u'vati kelnericu za dupe. A Tompson uvek neki mrak, ne samo ideološki, nego i psiićki. Dobije čovek potrebu da ga pita, dečko, jebeš li ti šta?
_____
- Guest
- Post n°72
najbolje Bajine pesme su o provodu i piću.Erős Pista wrote:Istina, Baja ume da se provede, pojede, popije, a Tompson uvek neki mrak, ne samo ideološki, nego i psiićki. Dobije čovek potrebu da ga pita, dečko, jebeš li ti šta?
- Post n°73
Erős Pista wrote:Istina, Baja ume da se provede, pojede, popije, u'vati kelnericu za dupe. A Tompson uvek neki mrak, ne samo ideološki, nego i psiićki. Dobije čovek potrebu da ga pita, dečko, jebeš li ti šta?
Ja znam za "Grkinju" ali i tu, koliko znam, nije jebo on nego ga je ona varala pa joj on poručuje da je među njima završeno.
Ima i duetsku "Stari se" ali ni u duetu nije jebo već opet kuka(ju) za nekom curom koja je otišla, a usput se i ostarilo pa sve da se ona i pojavi, džaba mu/im.
Ne može Tompson da jebe, preozbiljan je on, crkva, nacija, rat, domovina... Baja je šeret i lola, zato su Tompsonovi i pobijedili.
@Kirko
Radare pronalazi samostalno i zalijeće se na njih, na ostale ciljeve je navode operateri, bar tako sam ja shvatio. U svakom slučaju, prava gadura.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°74
nisam znao da azeri govore turski. uz nemacki, najodvratniji jezik da se na njemu pevaju ratne pesme.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°75
Marius Lăcătuș wrote:nisam znao da azeri govore turski. uz nemacki, najodvratniji jezik da se na njemu pevajuratnepesme.
+1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.