Kosovo*
- Post n°501
Re: Kosovo*
https://rs.n1info.com/vesti/milena-popovic-napustila-sednicu-skupstine-o-kosovu-zbog-milana-radoicica/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°503
https://rs.n1info.com/vesti/istekao-rok-za-selidbu-ambasade-vucic-kaze-okolnosti-se-promenile-a-jesu-li/
Uopste ne kapiram ovu Viskovicevu logiku o "promenjenim okolnostima". Srpka strana je znala kada je potpisivala da je uslov drugog ugovora priznanje Kosova.
Uopste ne kapiram ovu Viskovicevu logiku o "promenjenim okolnostima". Srpka strana je znala kada je potpisivala da je uslov drugog ugovora priznanje Kosova.
Last edited by Erős Pista on Thu Jul 01, 2021 8:54 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°504
.@RichardGrenell You say you are pro-Israel and anti-communist. You have attacked Kosovo leaders several times over banal things. Here's your golden opportunity to prove that you are not being paid by Serbia.
— Admirim (@admirim) July 1, 2021
_____
????
- Post n°505
Srpska DJČNSČS spoljna politika. A u stvari KZŠ spoljna politika.
- Post n°508
Rasizam je samo kod Petricica.
_____
- Post n°510
Erős Pista wrote:Rasizam je samo kod Petricica.
On je zapoceo, ovi samo nastavljaju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°511
dobro, sad je manje Petricic rasista zbog ovoga, argumentovano.
edit: ne mogu da pronadjem gde ste pisali o onom @Ray_Day sa tvitera. Ne znam ko je to, ali verovatno se samo suocio sa realnoscu koalicije Zelenovic- Kesic - Obucina, pa je uradio jedino sto je ispravno.
edit: ne mogu da pronadjem gde ste pisali o onom @Ray_Day sa tvitera. Ne znam ko je to, ali verovatno se samo suocio sa realnoscu koalicije Zelenovic- Kesic - Obucina, pa je uradio jedino sto je ispravno.
_____
????
- Guest
- Post n°512
petričić je i seksista više nego rasista, jednom rečju fosilčina iz praistorije
- Post n°513
al nikad nije vodio Djilasov i Miskovicev tabloid i zato je on bolji.
_____
????
- Guest
- Post n°514
https://cddri.rs/wp-content/uploads/2021/06/CDDRI-RESEARCH-KOSOVO-2021-FINAL02.pdf
- Post n°516
na primer anekta ne dozvoljva da nisi zabrinut zbog migranata u Srbiji, mozes da budes samo donekle i veoma zabrinut.
_____
????
- Post n°517
33. Zamislite scenario u kom nije moguće da u isto vreme Srbija ekonomski i politički
napreduje i da ima suverenitet nad Kosovom. Šta biste u tom slučaju pre izabrali?
Zamislite scenario da vam pod a) odseku obe ruke i onda dozovel da u zubima odnosete jednu koju hocete da vam spasu ili
b) da Srbija prizna nezavisno Kosova.
Sta biste izabrali od ova dva?
napreduje i da ima suverenitet nad Kosovom. Šta biste u tom slučaju pre izabrali?
Zamislite scenario da vam pod a) odseku obe ruke i onda dozovel da u zubima odnosete jednu koju hocete da vam spasu ili
b) da Srbija prizna nezavisno Kosova.
Sta biste izabrali od ova dva?
_____
????
- Post n°518
odlicna pitanja, americki poreski obveznik bi svakako radije placao ovo nego imo insulin, odlicno uradjeno.
_____
????
- Guest
- Post n°519
neotuđivi deo srbije doneo rezoluciju o osudi genocida koji je velikosrbijanski režim počinio u srebrenici. eto neko van beograda da uradi nešto pametno u srbiji.
Skupština Kosova usvojila je 7. jula Rezoluciju o Srebrenici kojom se osuđuje genocid srpskog režima u Srebrenici nad pripadnicima bošnjačkog naroda, potvrđuje masakr nad više od 8.000 bošnjačkih muškaraca i dečaka, te oštro osuđuje negiranje genocida.
- Post n°520
koliko treba da bude velika Srbija, da ne bude srbijanskaTurul madár wrote:velikosrbijanski režim
_____
????
- Guest
- Post n°521
velikosrbijanski kao režim koji sprovodi veliku srbiju, ne budi glup kad nisi
- Post n°522
http://91.222.7.144/hronika/dzejms-ker-lindzi-srbija-priznala-kosovo-ili-ne-nema-garancije-da-ce-se-pridruziti-eu.html
_____
- Post n°523
Jep.
Srbija gotovo sigurno neće ući u EU bez priznanja Kosova, sa druge strane i da sutra prizna neće biti posebno bliže članstvu niti na sigurnom putu ka njemu.
Srbija gotovo sigurno neće ući u EU bez priznanja Kosova, sa druge strane i da sutra prizna neće biti posebno bliže članstvu niti na sigurnom putu ka njemu.
- Post n°524
Setih se onog sto si pisao, da vise nema sargarepe, a bogami ni stapa.
_____
- Post n°525
Štap je da neće biti članstva. A nagradno pitanje je kome je to i koliko bitno u ovom političkom trenutku.