Kosovo*
- Post n°101
Re: Kosovo*
odvratan je
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°102
Janko Suvar wrote:de je i sta radi maligni ruski uticaj?
Плаче у запећку, запостављен.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°104
To pobratime!Marius Lăcătuș wrote:mislim da je grenel osoba sa punim kapacitetom da jebe koga stigne a narocito balkanske eksperte, povod manje bitan, samo debela i tvrda kurčina u debelo crevo svakom balkanskom govnaru sa NED budzeta
Suze su mi krenule ovako pijanom ozbiljno
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°105
Ali bukvalno su svi spremni da se prostru pred god emeperora Tramparu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°106
Mislim na Klacara i NGO ekipu, al kapiram da je i disi zaboravio na svoj hejt sprocu Amera.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°107
eo i ovaj
Gde si krenuo... pic.twitter.com/jnicf0mmnW
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) September 25, 2020
_____
????
- Post n°108
Erős Pista wrote:Ali bukvalno su svi spremni da se prostru pred god emeperora Tramparu.
Sa njime umeju, jebi ga. Isti je kao oni.
- Post n°109
ma kam te lepe srece da su isti. grenel je zaista tough guy. ovi su ono tolike kukavice da se snage dzine ne samo boje vec joj se i dive.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°110
Ne ne, OK je ovo što kaže Polip, ali na nivou naše percepcije. Grenel i Tramp su "naši". Poznata vrednost. Agresivni pijačari sa kojima se može dogovoriti, hrk pu u dlan i ajmo na vinjače i valjevsko da proslavimo deal. Nisu vanzemaljci kao liberalne elite sa svojim nedokučivim reptilskim agendama.
A sad me ismejte ali ja verujem u moć gestova a još više u moć zavrtanja ruku. Možda se nešto dobro ispili iz ove skaredne Lake Trump priče, možda će obična raja imati nešto od toga. Ja i dalje imam ostatke vere u moć Amerike da uradi nešto korisno kada se posveti tome. Eto rekao sam.
A sad me ismejte ali ja verujem u moć gestova a još više u moć zavrtanja ruku. Možda se nešto dobro ispili iz ove skaredne Lake Trump priče, možda će obična raja imati nešto od toga. Ja i dalje imam ostatke vere u moć Amerike da uradi nešto korisno kada se posveti tome. Eto rekao sam.
- Post n°111
sve je to super, samo da nema onog glupog i stetnog prebacivanja ambasade. sa ovim ostalim nemam nikakav problem.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°112
Dobar je Vucic samo evangelisti oko njega ne valjaju!
_____
????
- Guest
- Post n°113
Sergen Yalçın wrote:sve je to super, samo da nema onog glupog i stetnog prebacivanja ambasade. sa ovim ostalim nemam nikakav problem.
apsolutno. vidi, daleko bilo da podržavam išta od ovoga (pogotovo što ni ne znam šta je to OVO što bih podržao jer ovo nisu baš transparentni dilovi), samo imam utisak da je Tramp poslao sposobnog i no-nonsense čoveka da ovde uradi nešto na temu pomirenja dva bliskoistočna plemena Serbs i Kosovars. ponekad se iz takvih operacija izrode korisne stvari u kratkom rasponu vremena.
- Post n°114
na pijaci samo gledas kako ce te seljak zajebe, ne ides ni na kakve rakije
to sto je jezero nazvano po trampu nije nikakva cast. to je doslovno privatizacija
to sto je jezero nazvano po trampu nije nikakva cast. to je doslovno privatizacija
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°115
niko nije branio srbiji i kosovu da postignu sporazum bez karanja na suvo, imali su 20 godina
- Post n°116
bas tako.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°117
Kirko Skaddeng wrote:liberalne elite sa svojim nedokučivim reptilskim agendama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°118
Можда воле на суво, а можда нису умели да прекину. Овако могу да се ваде на шумара.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°120
Što bi reko Vasa, ja ne znam šta da mislim o ovome.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°121
Erős Pista wrote:Mislim na Klacara i NGO ekipu, al kapiram da je i disi zaboravio na svoj hejt sprocu Amera.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°122
Не мрзи Диси све Амере. Само ове из "круга двојке".Erős Pista wrote:Mislim na Klacara i NGO ekipu, al kapiram da je i disi zaboravio na svoj hejt sprocu Amera.
- Post n°123
Pa da,sirotinji oprastamNo Country wrote:Не мрзи Диси све Амере. Само ове из "круга двојке".Erős Pista wrote:Mislim na Klacara i NGO ekipu, al kapiram da je i disi zaboravio na svoj hejt sprocu Amera.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°124
A kako kenjate opasno,to sto je smesno kako imperijalna kuckica poput jasmina cvili pred gazdom ne znaci da ne mrzim gazdu, samo da je mnogo mnogo smesno
Bukvalno da vidim neko ovakvo il jos jace napusavanje domacih gnjidica i podrepasa pa d umrem
Bukvalno da vidim neko ovakvo il jos jace napusavanje domacih gnjidica i podrepasa pa d umrem
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°125
disident wrote:Pa da,sirotinji oprastamNo Country wrote:
Не мрзи Диси све Амере. Само ове из "круга двојке".
Управо та сиротиња се ложи на све то што њихови кругодвојкаши кењају. Кад од клинца прекопута чујеш како прича са другаром о ирачком рату и чујеш "зато што они седе на нашој нафти!". Није се много променило ни кад су почели да стижу у кесама.
_____