umesto da isuku kurac odma
Američki izbori 2020.
- Post n°476
Re: Američki izbori 2020.
i mene nerviraju gopovci do jaja kad izigravaju gospodu i ozbiljnost
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°477
I ja osecam neku organsku odbojnost ka istoj, iz istih ili sličnih razlogaЛетећи Полип wrote:Moj problem sa AOC bi bilo to nešto fundamentalno fejk u njenom ponašanju. To neko uvek ozbiljno klimanje glavom, obavezni pijetet dok priča o gorućim problemima, uvek vatreni govori za govornicom, uvek vatrene suze pred ogradom (iza koje nema ničega). Devojka su ponaša prema javnosti kao Lupo prodavci sa penzionerima, i svi smo kao opčinjeni njom. Lažovi kakvi jesu, i Trampara i Hilari su na nekom osnovnom nivou bili iskreni - ovaj je bahati milijarder, ova je nadmena DINO tehnokratkinja. Konjozuba je uvek iza neke maske. Neka ovde ostane zapisano da sam rekao da imamo posla sa besramnim oportunistom i konformistom, gorim od Obame.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°478
ja imam par drugarica koje su uvek tako prenaglaseno entuzijasticne, gotivim ih i prija mi to sto je neko srecan kad me vidi, ali u sustini, negde duboko im ne verujem
_____
ova zemlja to je to
- Post n°479
zvezda je zivot wrote:ja imam par drugarica koje su uvek tako prenaglaseno entuzijasticne, gotivim ih i prija mi to sto je neko srecan kad me vidi, ali u sustini, negde duboko im ne verujem
Главни разлог зашто никад нисам могао да зготивим Хиларија. Не уме да се смеје, само набацује фацу.
Најгрознија сцена из тамоа је кад сам сликао од ћеркиног колеге жену и ћеркицу. Клинче од две године, ако и толико, и кева су у року од одмах набациле спикерски кез типа "види колико сам пара спичио у зубало", и то истоветан. Бррр.
То оном брзином којом тај осмех спада и враћа се кад лику пред камером угасе па упале црвено изнад објектива.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°480
da me niko pogresno ne razume, ne bih da generalizujem, ali to je meni u stvari generalno problem sa zenama, nikad do kraja ne znas sta hoce i koliko je sve to negde iskreno
_____
ova zemlja to je to
- Post n°481
Не видим да су жене ту нешто посебно. Лажни осмех им можда лакше дође јер у нешто мање прилика морају да форсирају озбиљноћу, али нисам нешто приметио да претеже код њих.
Ипак се човек смеје лицем, а не пичком или курцем.
Ипак се човек смеје лицем, а не пичком или курцем.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°482
Сад да ли је ту АОК надркана на своје хендлере што је терају да се тако понаша, па тим вештаклуком ставља до знања да су је натерали, или се искрено фолира, у складу са својим пројектом себе, ко ће то знати.
_____
- Post n°484
subota je dan kad ispred dragstora pričamo o lažnim američkim osmesima i njihovim konjololikim zubalima.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°485
Ено пребацио сам тему на домаћи терен.
_____
- Korisnik
- Post n°486
No Country wrote:
Како беше иде она, аха - ambient schmuckiness...
kako si samo vickast, mora da si ponosan na sebe u ovakvim trenucima.
- Post n°487
[size=33]
[/size]One way to think about Trump's chances: if the polls move toward Trump in the closing days rather than Biden (50/50 chance) *and* there's a polling error in Trump's favor (50/50 chance) then he's 50/50 to win. That gets you to his 1 in 8 odds in our current forecast.
— Nate Silver (@NateSilver538) October 23, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°488
Izasao snimak bajednovog sina kako puši krek dok mu neka devojka drka stopalima ,idalje nista o satanistickoj Kabali koja upravlja svetom dok jede malu decu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°490
sreca pa ni zene ne znaju sta hoce, tako da smo svi na istoj strani
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°491
Па тражио си пример? Ево, тешко да може бољи и јаснији.ontheotherhand wrote:No Country wrote:
Како беше иде она, аха - ambient schmuckiness...
kako si samo vickast, mora da si ponosan na sebe u ovakvim trenucima.
- Post n°492
https://gtv.org//?videoid=5f952b0706847a4c6543c139
za prošle izbore smo imali aferu sa vaćarenjem sad imamo foot job i kurcometriju
za prošle izbore smo imali aferu sa vaćarenjem sad imamo foot job i kurcometriju
- Korisnik
- Post n°493
No Country wrote:
Па тражио си пример? Ево, тешко да може бољи и јаснији.
Kad Polip koristi isti termin x puta pre mene, onda se ne oglašavaš pičkice?
- Guest
- Post n°494
nemojte se svađati na ovaj sveti dan
i ne citiraj retarda, koristi @
i ne citiraj retarda, koristi @
- Post n°495
http://www.nspm.rs/hronika/ricard-grenel-tramp-dolazi-u-srbiju-nakon-sto-pobedi-na-izborima.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°496
Лол. Али ми није јасно што опет подмећеш Полипа, мало ти је што си му Коњозубу подметнуо? Редак, факат, карактер, чак и за мрежне појмове.ontheotherhand wrote:No Country wrote:
Па тражио си пример? Ево, тешко да може бољи и јаснији.
Kad Polip koristi isti termin x puta pre mene, onda se ne oglašavaš pičkice?
- Guest
- Post n°497
the people who rule you think you are fucking worthless.
— Yasha Levine (@yashalevine) October 25, 2020
- Post n°498
"people you think rule are fucking worthless" је било испрва, а онда сам прочитао шта стварно пише.
_____
- Guest
- Post n°499
At Rally in New Hampshire, #US President Donald J. Trump @POTUS @realDonaldTrump: @WhiteHouse #Armenia’ns “are fighting like hell and we’re gonna get sth done ... like with Kosovo, Serbia...". pic.twitter.com/Jv5ZtCUtzG
— Armine Grigoryan (@armine_grig) October 25, 2020
- Post n°500
Kosovo, Serbia!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije